Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023

1973 Προφητεία - Το Όραμα του Ντέιβιντ Γουίλκερσον (Κείμενο).

 Ακολουθεί η πλήρης απομαγνητοφώνηση του κηρύγματος του David Wilkerson με τίτλο "Προφητεία του 1973 - Το όραμα".

Σε αυτό το κήρυγμα, ο David Wilkerson μοιράζεται το όραμά του για τις επερχόμενες συμφορές, συμπεριλαμβανομένης της οικονομικής ύφεσης, των υπερφυσικών καταστροφών, της βρωμιάς και της εξέγερσης στην Αμερική και του διωγμού των αληθινών πιστών. Προβλέπει την άνοδο μιας ισχυρής, αντιχριστιανικής υπερ-εκκλησίας και προειδοποιεί για μελλοντικές διώξεις των Χριστιανών στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και φορολόγηση των εκκλησιών.

Ακούστε την ηχητική έκδοση εδώ:

https://singjupost.com/wp-content/uploads/2023/11/1973-Prophecy-The-Vision-by-David-Wilkerson.mp3

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:

Ιησού, χρειαζόμαστε απεγνωσμένα τη δύναμη και τη δύναμή Σου για να κάνουμε αυτό που μου ζήτησες να κάνω απόψε. Ζητώ, ταπεινά τώρα, να μου δώσεις το κουράγιο και να με βοηθήσεις να το πω από την καρδιά μου χωρίς φόβο και τρόμο, στο όνομα του Χριστού, αμήν.

Ο Θεός με τοποθέτησε απόψε εδώ για να προειδοποιήσω για την επερχόμενη ώρα του διωγμού. Το Άγιο Πνεύμα είναι ο μάρτυράς μου. Αυτό το συνέδριο απόψε προειδοποιείται εδώ και τώρα για μια έντονη ώρα διωγμού για όλους τους γεμάτους Πνεύμα πιστούς. Πρέπει να προετοιμαστείτε να σας μισήσουν, να σας απορρίψουν, να σας κακολογήσουν και να σας γελοιοποιήσουν.

Τώρα, αν πιστεύετε στις Πράξεις 2:4 για μια ειδική προικοδότηση δύναμης από ψηλά, τότε πρέπει επίσης να πιστεύετε στις Πράξεις 2:17. Οι γιοι σας και οι θυγατέρες σας θα προφητεύουν και οι νέοι σας θα βλέπουν οράματα.

Είδα ένα όραμα τον περασμένο Απρίλιο, το οποίο ήταν τόσο τρομακτικό που μου έκοψε το μυαλό. Και τους τελευταίους τρεις μήνες προσπαθώ να το αποτινάξω, αλλά δεν μπορώ να το κάνω. Έχω δει μόνο δύο στη ζωή μου. Το πρώτο, πριν από 15 χρόνια, με οδήγησε στους δρόμους της Νέας Υόρκης, και κάθε γεγονός εκείνου του οράματος έχει εκπληρωθεί. Φοβόμουν τρομερά να μοιραστώ αυτό το όραμα μέχρι απόψε, από φόβο μήπως με αποκαλέσουν φανατικό.

Αλλά το ίδιο Άγιο Πνεύμα που με ώθησε πριν από 12 χρόνια να μοιραστώ την ιστορία του Σταυρού και του Switchblade με ώθησε απόψε να μοιραστώ αυτό το όραμα μαζί σας. Σε αυτό το όραμα είδα πέντε τρομερές συμφορές να έρχονται στην Αμερική και στον κόσμο.

Πρώτα απ' όλα, μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΟΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ. Είδα στο όραμά μου το πολύ μερικά ακόμη παχιά, ακμάζοντα χρόνια και μετά μια οικονομική ύφεση που θα επηρεάσει τον τρόπο ζωής κάθε μισθωτού στον κόσμο. Οι παγκόσμιοι οικονομολόγοι θα χαθούν για να εξηγήσουν τι συμβαίνει. Θα ξεκινήσει από τη Γερμανία και θα εξαπλωθεί στην Ιαπωνία και τελικά στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι μεγάλες και αξιόπιστες εταιρείες θα χρεοκοπήσουν. Πολλές εκκλησίες πρόκειται να χρεοκοπήσουν, και ορισμένα ιεραποστολικά προγράμματα πρόκειται να παραπαίουν. Και ένα από τα πιο ξεκάθαρα μηνύματα που έχω λάβει ποτέ στη ζωή μου από τον Θεό είναι το εξής: Χρησιμοποιήστε τα επόμενα λίγα καλά χρόνια που σας απομένουν για να προετοιμαστείτε για μια οικονομική κρίση. Τακτοποιήστε τα του οίκου σας, γιατί έρχονται δύσκολες στιγμές.

Νούμερο δύο, είδα τη ΦΥΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ, υπερφυσικά σημάδια και αλλαγές που δεν μπορούν να εξηγηθούν από τους ανθρώπους. Τις παγκόσμιες καταστροφές που παρακολουθούμε αυτή τη στιγμή τις βλέπω ως πόνους τοκετού στη φύση, οι οποίοι θα γίνονται όλο και πιο συχνοί και πιο έντονοι όσο πλησιάζουμε στη γέννηση της βασιλείας του Θεού.

Είδα μεγάλους σεισμούς να έρχονται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είδα παγκόσμιο λιμό, ιδιαίτερα στην Κίνα, την Ινδία και τη Ρωσία. Είδα τα αποθέματα τροφίμων στον κόσμο να μειώνονται εντελώς και εκατομμύρια άνθρωποι να λιμοκτονούν. Είδα να έρχεται ένα νέο είδος κοσμικής καταιγίδας που εμφανιζόταν ως μια μανιασμένη φωτιά στον ουρανό, αφήνοντας ένα είδος ίχνους ατμού. Ανεμοστρόβιλοι, χαλαζοθύελλες, πλημμύρες και τυφώνες πρόκειται να σφυροκοπήσουν τη γη με τέτοια ένταση και βία που όλη η ανθρωπότητα θα πρέπει να παραδεχτεί ότι ο κόσμος βρίσκεται υπό υπερφυσική πολιορκία.

Νούμερο τρία, μια πλημμύρα βρωμιάς και μια βάπτιση βρωμιάς στην Αμερική. Βλέπω την προφητεία του Ναούμ να πραγματοποιείται στο πολύ κοντινό μέλλον. Ο Θεός είπε, θα χύσω βδελυρή βρωμιά επάνω σας. Αυτό σημαίνει τριπλές ταινίες X-rated στην καλωδιακή τηλεόραση μετά τα μεσάνυχτα. Αυτό σημαίνει ταινίες κατηγορίας R μέσα στα επόμενα χρόνια στην τηλεόραση του δικτύου. Αυτό σημαίνει ότι τα περίπτερά μας θα πλημμυρίσουν με τέτοια βρωμιά που το περιοδικό Playboy θα μοιάζει με πουριτανικό σκουπίδι.

Αυτό σημαίνει ότι τα μαθήματα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία θα χρησιμοποιούν κινούμενα σχέδια κινουμένων σχεδίων και κινηματογραφικά δραματοποιημένες σεξουαλικές επαφές. Και εκεί που φαίνεται ότι θα υπάρξει μια επιτυχημένη εκστρατεία κατά της βρωμιάς, εκεί που το Ανώτατο Δικαστήριο φαίνεται να αποφασίζει κατά των πορνογράφων, εκεί που φαίνεται ότι το έθνος επιστρέφει στα παλιομοδίτικα ηθικά πρότυπα, ξαφνικά οι πύλες θα ανοίξουν και ο Σατανάς θα ξεράσει βρωμιά από την κόλαση. Και θα είναι ακριβώς όπως στις ημέρες του Λωτ και θα ενοχλήσει τις ψυχές των πιο ευσεβών αγίων του Θεού.

Νούμερο τέσσερα, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. Βλέπω ότι το νέο υπ' αριθμόν ένα πρόβλημα της νεολαίας στην Αμερική και στον κόσμο είναι το μίσος προς τους γονείς. Τώρα, τα διαβάζω αυτά απόψε από φόβο μήπως αλλάξω έστω και μια λέξη από αυτά που είδα και έπρεπε να γράψω όπως το Άγιο Πνεύμα έβαλε στην καρδιά μου.

Οι χειρότεροι εχθροί ενός ανθρώπου θα είναι αυτοί που ανήκουν στο ίδιο του το σπίτι, λέει η Βίβλος. Τα παιδιά θα στραφούν εναντίον των γονιών τους με πάθος. Οι γονείς θα προδοθούν και θα πεθάνουν χίλιους θανάτους από τα παιδιά που έχουν μάθει να περιφρονούν την υποκρισία τους. Θα υπάρξουν εκατομμύρια φυγάδες που μένουν στο σπίτι και δεν χρειάζεται να φύγουν πια και να το σκάσουν από το σπίτι, επειδή οι γονείς τους θα τους δίνουν ό,τι επιλέγουν και ό,τι θέλουν, αρκεί να μένουν στο σπίτι.

Τα παιδιά δεν θα πρέπει καν να επικοινωνούν με τους γονείς τους. Θα ζουν κάτω από την ίδια στέγη, αλλά θα είναι σαν εχθροί σε πόλεμο που ζουν υπό ανακωχή. Αυτό είναι το πιο ξεκάθαρο όραμα που έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Θα είναι μεγαλύτερο από τον εθισμό στα ναρκωτικά, μεγαλύτερο από τη σεξουαλική κακοποίηση, ή το αλκοόλ, ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα της νεολαίας. Και σε μια πρόσφατη έρευνα που κάναμε, 5.000 παιδιά σε 12 μεγάλες πόλεις, πάνω από το 45% είπαν: "Μισώ ήδη τους γονείς μου".

Νούμερο πέντε, μια τρέλα διωγμού εναντίον των πραγματικά γεμάτων πνεύμα χριστιανών που αγαπούν τον Ιησού Χριστό. Τώρα δεν έχω χρόνο απόψε να αναφερθώ σε όλες τις λεπτομέρειες αυτών των τεσσάρων συμφορών που μόλις ανέφερα. Ωστόσο, το Άγιο Πνεύμα με παρακίνησε απόψε να μπω σε λεπτομέρειες και να μοιραστώ μαζί σας αυτό που βλέπω να έρχεται με τον τρόπο του διωγμού.

Τώρα ήταν ο ίδιος ο Ιησούς που μας είπε να περιμένουμε μια Πεντηκοστή. Ο ίδιος ο Ιησούς μας είπε ότι το Άγιο Πνεύμα θα πέσει επάνω μας. Ο ίδιος ο Ιησούς μας υποσχέθηκε δύναμη από ψηλά. Αλλά ήταν επίσης ο Ίδιος ο Ιησούς Χριστός που προέβλεψε ότι ο διωγμός θα ερχόταν για όλους τους αληθινούς βαπτισμένους στο πνεύμα πιστούς. Ο Ιησούς το προέβλεψε.

Ιωάννης 15:19, ο Ιησούς είπε: Αν ήσασταν από τον κόσμο, ο κόσμος θα αγαπούσε τους δικούς του. Επειδή, όμως, δεν είστε από τον κόσμο αυτό, που σας διάλεξα από τον κόσμο, γι' αυτό ο κόσμος θα σας μισήσει. Θυμηθείτε τον λόγο που σας είπα: Ο δούλος δεν είναι μεγαλύτερος από τον Κύριό του. Αν με καταδίωξαν, θα καταδιώξουν και εσάς. Αν κράτησαν τον λόγο Μου, θα κρατήσουν και τον δικό σας".

Εδώ είναι ένας άλλος. Ο αδελφός θα παραδώσει τον αδελφό στον θάνατο, τον πατέρα, το παιδί. Τα παιδιά θα ξεσηκωθούν εναντίον των γονέων τους και θα προκαλέσουν τον θάνατό τους. Θα μισηθεί από όλους τους ανθρώπους για χάρη του ονόματός Μου, αλλά όποιος αντέξει μέχρι τέλους θα σωθεί. Όταν όμως σας καταδιώξουν σ' αυτή την πόλη, τρέξτε σε άλλη, γιατί σας λέω ότι δεν θα έχετε περάσει πάνω από τις πόλεις του Ισραήλ μέχρι να έρθει ο Υιός του ανθρώπου.

Ο μαθητής δεν είναι πάνω από τον κύριό του, ούτε ο υπηρέτης πάνω από τον Κύριό του. Αρκεί για τον μαθητή να φέρει τον κύριό του. Τώρα ο σκοπός αυτού του επερχόμενου διωγμού που βλέπω στο πνεύμα θα είναι να διαχωρίσει και να διασκορπίσει τους αληθινούς πιστούς από τους ψεύτικους. Ο χρόνος τελειώνει, και το ευαγγέλιο πρέπει ακόμη να κηρυχθεί σε όλα τα έθνη προτού έρθει ο Ιησούς.

Τώρα, το Άγιο Πνεύμα έχει χυθεί πάνω σε χιλιάδες, αλλά όπως ακριβώς και στην πρώιμη εκχύλιση της Πεντηκοστής, οι μαθητές εξακολουθούν να κάθονται γύρω από το τραγούδι και να χαίρονται και να μοιράζονται μόνο μεταξύ τους. Ανάμεσά μας υπάρχουν ακόμη εκείνοι που μιλούν με γλώσσες και εξακολουθούν να ζουν όπως ο διάβολος, αλλά πρόκειται να βάλει το τσεκούρι στη ρίζα. Θα ξεχωρίσει το σιτάρι από την ήρα. Θα διασκορπίσει τον σπόρο Του στα πέρατα της γης, και ο λόγος του Θεού θα εκπληρωθεί.

2 Τιμόθεο 3:12, όλοι όσοι θέλουν να ζήσουν ευσεβώς εν Χριστώ Ιησού θα υποστούν διωγμό. Παραθέτετε τη γραφή, θα γεμίσουν με το Άγιο Πνεύμα. Θα μιλούν με γλώσσες. Πήγαινε μέχρι τέλους αν πρόκειται να είσαι χαρισματικός Χριστιανός. Διαβάστε τα όλα. Δεχτείτε τα όλα, όλα, όλα, όλα, Α-διπλό-Λ-Λ. Όλοι όσοι θα ζήσουν ευσεβώς εν Χριστώ Ιησού θα υποστούν διωγμό.

Τώρα επιτρέψτε μου να μοιραστώ μαζί σας αυτά που μου αποκάλυψε το Άγιο Πνεύμα σε όραμα σχετικά με αυτόν τον διωγμό. Νούμερο ένα: θα έρθει ως τρέλα διωγμού στη γη. Βλέπω τώρα να έρχεται ένας διωγμός τέτοιος που η ανθρωπότητα δεν έχει ξαναδεί ποτέ στο παρελθόν. Αυτός θα είναι ένας διωγμός των αληθινών πιστών του Ιησού, και πρόκειται να σηκωθεί σαν ένα πολυκέφαλο τέρας από τη θάλασσα. Θα ξεκινήσει αργά, διακριτικά, και θα έρθει σε μια εποχή που η θρησκευτική ελευθερία φαίνεται να βρίσκεται στο απόγειο.

Αλλά θα εξαπλωθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, στον Καναδά, σε ολόκληρο τον κόσμο, και τελικά θα γίνει ένα είδος τρέλας. Αυτή η τρέλα έχει ήδη ξεκινήσει. Το αντιχριστιανικό πνεύμα εισέρχεται ήδη στις καρδιές ορισμένων ανθρώπων σε υψηλές θέσεις. Η κυβέρνηση στο δικαστικό σύστημα, και αυτό έχει οδηγήσει σε μια πνευματική κακία σε υψηλές θέσεις. Και αυτή η πνευματική κακία σε υψηλές θέσεις θα οδηγήσει τελικά και σύντομα σε μια παρενόχληση όχι μόνο των αξιωματούχων αλλά και εκείνων στις εκκλησίες, των ιεραποστόλων και των ιερέων.

Υπάρχουν ήδη ενδείξεις αυτής της παρενόχλησης. Βλέπω να έρχεται μια εποχή που σχεδόν όλα τα ευαγγελικά ιεραποστολικά προγράμματα, όλα τα θρησκευτικά ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά προγράμματα, όλες οι ενσωματωμένες ιεραποστολικές εταιρείες θα παρακολουθούνται, θα αμφισβητούνται και θα κακοποιούνται τόσο στενά από τις κυβερνητικές υπηρεσίες, που θα είναι προσεκτικοί και θα ανησυχούν για το αν θα κινηθούν ή θα επεκταθούν προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.

Νούμερο δύο, βλέπω να ανεβαίνει μια υπερκόσμια εκκλησία. Βλέπω τον σχηματισμό ενός υπερκόσμιου εκκλησιαστικού συμβουλίου που θα αποτελείται από μια ένωση μεταξύ των φιλελεύθερων οικουμενικών Προτεσταντών και της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, που θα ενωθούν πολιτικά χέρι-χέρι για να δημιουργήσουν μια από τις πιο ισχυρές θρησκευτικές δυνάμεις στη γη. Και αυτή η ένωση θα ξεκινήσει ως ένα συνεργατικό φιλανθρωπικό πρόγραμμα και θα καταλήξει σε μια πολιτική ένωση.

Αυτή η ορατή υπερκοσμική εκκλησία θα είναι πνευματική μόνο κατ' όνομα, χρησιμοποιώντας ελεύθερα το όνομα του Ιησού Χριστού, αλλά στην πραγματικότητα θα είναι αντιχριστιανική και πολιτική σε πολλές από τις δραστηριότητές της. Αυτή η ισχυρή ένωση της εκκλησίας θα εμπλέκεται βαθιά στην κοινωνική δράση, σε τεράστια προγράμματα φιλανθρωπίας και σε διακονίες συμπόνιας. Οι ηγέτες της θα κάνουν δηλώσεις για την κάλυψη των ανθρώπινων αναγκών. Θα απευθύνουν έκκληση για κοινωνική δράση, πολιτική παρέμβαση και μεγαλύτερη φωνή στις παγκόσμιες υποθέσεις.

Θα υπάρξει, τέταρτον, μια ξαφνική μυστηριώδης αλυσίδα γεγονότων. Ακριβώς όταν φαίνεται ότι το οικουμενικό κίνημα είναι σχεδόν νεκρό, μια μάλλον μυστηριώδης αλυσίδα γεγονότων θα δημιουργήσει το πλαίσιο για αυτή την ένωση. Η Ρώμη θα επιμείνει και θα λάβει παραχωρήσεις από τους Προτεστάντες οικουμενικούς ηγέτες. Ο Πάπας θα θεωρηθεί περισσότερο πολιτικός παρά πνευματικός ηγέτης αυτής της εκκλησιαστικής ένωσης. Οι προτεστάντες ηγέτες του οικουμενικού κινήματος θα επιμείνουν και θα λάβουν παραχωρήσεις από τη Ρώμη.

Οι Προτεστάντες δεν θα κληθούν να θεωρήσουν τον Άγιο Πατέρα ως την αλάθητη κεφαλή της εκκλησίας. Αποδέχονται την πολιτική του ηγεσία χωρίς να αποδέχονται τον ρόλο του ως διαδόχου του Πέτρου. Τώρα, δεν υπονοώ ότι ο Πάπας ή οποιοσδήποτε από αυτούς τους εκκλησιαστικούς ηγέτες που συμμετέχουν σε αυτή την υπερ-εκκλησία θα επιδίδεται σε αντιχριστιανική δραστηριότητα. Η Αγία Γραφή μιλάει για κάτι σχετικά με αυτή τη γραμμή, αλλά δεν μπορώ να μπω σε αυτό τώρα.

Η Βίβλος, όμως, σε ό,τι με αφορά, βλέπω κάτι που με τρομάζει στον πυρήνα της ψυχής μου. Βλέπω μια στρατιά από queer άτομα να εισβάλλουν στο πιο σημαίνον πόστο αυτής της υπερ-εκκλησίας. Θα υπάρξουν ασεβείς αντιχριστιανικοί άνθρωποι που έχουν εμμονή με την ιδέα ότι αυτή η υπερ-εκκλησία πρέπει να γίνει μια μεγάλη πολιτική δύναμη, αρκετά ισχυρή ώστε να νικήσει οποιονδήποτε αντιτίθεται στις ενέργειές της. Και ενώ εκείνοι που βρίσκονται στην ηγεσία μιλούν για θαύματα, αγάπη και συμφιλίωση, αυτοί οι μισθωτοί που εργάζονται κάτω από αυτούς θα παρενοχλούν και θα διώκουν κάθε θρησκευτική οργάνωση που δεν υπάγεται στην ηγεσία τους.

Τέταρτον, βλέπω ότι οι ομοφυλόφιλοι και οι λεσβίες είναι ευπρόσδεκτοι στην Ένωση των Υπερκρατικών Εκκλησιών. Βλέπω αυτή την Υπερκοσμική Εκκλησία με το πρόσχημα της κατανόησης, να δέχεται τους ομοφυλόφιλους και τις λεσβίες στην κοινωνία της. Οι ομοφυλόφιλοι, η αγάπη των ομοφυλόφιλων και των λεσβιών θα δικαιωθούν από την ηγεσία αυτής της εκκλησιαστικής ένωσης. Οι ομοφυλόφιλοι όχι μόνο θα είναι ευπρόσδεκτοι, αλλά θα ενθαρρύνονται να συνεχίσουν τις πρακτικές τους.

Οι ομοφυλόφιλοι και λεσβίες ιερείς όχι μόνο θα χειροτονηθούν και θα λάβουν θέσεις εξουσίας, αλλά θα αναγγελθούν ως μια νέα γενιά πρωτοπόρων ευαγγελιστών, που θα εισάγουν νέες έννοιες αγάπης και ευαγγελισμού. Βλέπω σχεδόν σε κάθε μεγάλη πόλη των Ηνωμένων Πολιτειών και σε όλο τον κόσμο, ομοφυλοφιλικές εκκλησίες να εξυπηρετούν αποκλειστικά τις πνευματικές ανάγκες του είδους τους, με πλήρη αναγνώριση από την οργανωμένη θρησκεία.

Το κατηχητικό τους σχολείο και τα εκκλησιαστικά έντυπα που διανέμονται στα παιδιά τους θα υποδηλώνουν στους εφήβους ότι η ομοφυλοφιλία είναι μια φυσιολογική και αποδεκτή μορφή χριστιανικής πρακτικής. Ο νέος χορός στην εκκλησία, ο νέος χορός σε ορισμένες από αυτές τις εκκλησίες-μέλη θα δικαιολογείται ως καλλιτεχνική μορφή λατρείας. Οι άνθρωποι θα γίνουν λατρευτές του δημιουργήματος περισσότερο από τον Δημιουργό, και ο Θεός θα αναγκαστεί να παραδώσει αυτού του είδους τους λατρευτές στις αμαρτίες τους. Και ως αποτέλεσμα, πολλοί θα παραδοθούν σε καταχθόνια μυαλά, δημιουργώντας μια νέα μορφή ψυχικής ασθένειας που δεν θα ανταποκρίνεται σε κανενός είδους θεραπεία.

Τώρα ο Θεός δεν θα το αφήσει αυτό αναπάντητο, και παρόλο που ο νέος χορός δεν θα διαδοθεί ευρέως, θα γίνει αποδεκτός από πολλούς ηγέτες εκκλησιών στο μέλλον ως νόμιμη έκφραση λατρείας.

Στη συνέχεια, αποκρυφιστικές πρακτικές μέσα σε αυτή την εκκλησία. Πιστεύω ότι αυτή η υπερκόσμια εκκλησία θα συγχωρήσει ορισμένες απόκρυφες πρακτικές. Θα συστήσουν επιτροπές μελέτης για να απογαλακτίσουν τον διάβολο και να αναδιαμορφώσουν την εικόνα του σε μια εικόνα μη οντότητας, άχαρη, κάποιον που δεν πρέπει να φοβάται. Τώρα, σε μερικές από τις πιο σεβαστές, πλούσιες εκκλησίες στην Αμερική, οι σεάνς θα αντικαταστήσουν τις συναντήσεις προσευχής, και αυτό συμβαίνει ήδη.

Όλο και περισσότεροι ιερείς θα γοητεύονται από τους υπερφυσικούς ισχυρισμούς των πνευματιστικών και σατανιστικών ομάδων, και βλέπω να έρχεται η μέρα που ορισμένοι ιερείς που δεν ήταν ποτέ πολύ κοντά στον Ιησού θα έρθουν πολύ κοντά στον διάβολο. Ο Σατανάς θα εμφανιστεί ως άγγελος του φωτός για να εξαπατήσει τους πάντες, ενδεχομένως και τους εκλεκτούς εκλεκτούς του Θεού. Οι ίδιοι οι υπουργοί του Σατανά θα εμφανιστούν ως αυτοί οι άγγελοι και θα προσπαθήσουν να διαδώσουν το μήνυμα μέσα στην εκκλησία ότι ο εχθρός, ο Σατανάς, δεν πρέπει να φοβάται.

Η υπερ-εκκλησία δεν θα αποδεχτεί ποτέ επίσημα τις αποκρυφιστικές πρακτικές εντελώς, αλλά η χρονολογία, η χειρομαντεία, η χαρτομαντεία και τα ωροσκόπια θα είναι ευρέως σεβαστά και αποδεκτά. Τώρα, ακούστε προσεκτικά.

Στη συνέχεια βλέπω την άνοδο μιας άλλης υπερ-εκκλησίας, μιας υπερφυσικής αόρατης εκκλησίας, μιας ένωσης βαθιά πνευματικών οπαδών του Ιησού Χριστού, που συνδέονται μεταξύ τους μέσω του Αγίου Πνεύματος, με αμοιβαία εμπιστοσύνη στον Χριστό και τον λόγο Του. Αυτή η υπερφυσική εκκλησία αληθινών πιστών θα γίνει ένα είδος υπόγειας εκκλησίας και θα περιλαμβάνει Καθολικούς και Προτεστάντες όλων των δογμάτων, νέους και ηλικιωμένους, μαύρους και λευκούς και ανθρώπους όλων των εθνών.

Και ενώ αυτή η ορατή υπερκοσμική εκκλησία θα κερδίζει πολιτική δύναμη, αυτό το αόρατο σώμα των πιστών θα αυξάνεται τρομερά σε πνευματική δύναμη. Αυτή η δύναμη θα προέλθει από τον διωγμό. Η τρέλα του διωγμού που έρχεται σε αυτή τη γη θα οδηγήσει αυτούς τους Χριστιανούς πιο κοντά μεταξύ τους και πιο κοντά στον Ιησού Χριστό. Θα υπάρχει λιγότερη ανησυχία για τους ομολογιακούς δεσμούς και περισσότερη ανησυχία και έμφαση στον ερχομό του Ιησού Χριστού.

Το Άγιο Πνεύμα θα ενώσει σε ένα όλους τους ανθρώπους όλων των θρησκειών και των κοινωνικών τάξεων. Και παρόλο που αυτή η υπερφυσική εκκλησία υπάρχει ήδη σε όλο τον κόσμο, στις μέρες που έρχονται σύντομα, θα γίνει πολιτικά σχεδόν αόρατη. Δεν θα μιλάει πολύ για κοινωνικά ζητήματα, αλλά καθώς οι διωγμοί θα γίνονται πιο έντονοι, αυτό το σώμα των αληθινών πιστών θα γίνει σχεδόν ριζοσπαστικό στις ευαγγελιστικές του προσπάθειες. Και αυτή η αόρατη εκκλησία θα λάβει υπερφυσικό χρίσμα και δύναμη του Αγίου Πνεύματος για να κηρύξει το ευαγγέλιο στις τέσσερις γωνιές της γης.

Στη συνέχεια, ο διωγμός για τους χαρισματικούς καθολικούς. Αυτό με κάνει να γκρεμίζομαι, και παλεύω με τον Κύριο εδώ και τρεις εβδομάδες λέγοντας, δεν μπορώ να το πω. Ο Κύριος είπε, εσύ να το πεις. Οι χαρισματικοί καθολικοί που θεωρούν τους εαυτούς τους μέλη της αόρατης υπερφυσικής εκκλησίας του Ιησού Χριστού αντιμετωπίζουν την πιο βαριά ώρα του διωγμού από όλους. Η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία, προβλέπω, εν Πνεύματι, είναι έτοιμη να τραβήξει το χαλί του καλωσορίσματος σε όλους τους Καθολικούς που μιλούν με γλώσσες και που κλίνουν προς τις διδασκαλίες των Πεντηκοστιανών σχετικά με το Άγιο Πνεύμα.

Θα ασκηθεί πολιτική πίεση υψηλού επιπέδου στους ιερείς και σε τοπικό επίπεδο για να σβήσουν τη φωτιά. Προσέξτε για τον Πάπα να πάρει αρνητική θέση ενάντια στο χαρισματικό κίνημα μέσα στην Καθολική Εκκλησία. Ο μήνας του μέλιτος έχει σχεδόν τελειώσει. Τα καθολικά περιοδικά θα αρχίσουν σύντομα να μιλούν εναντίον του κινήματος στους κόλπους της και να ζητούν κάθαρση.

Θα ξεκινήσει ως μια πολύ αργή τάση, αλλά θα αποκτήσει γρήγορη δυναμική μέχρι όλοι οι Καθολικοί σε αυτό το κίνημα να αντιμετωπίσουν τελικά πραγματικό διωγμό μέσα από την ίδια τους την εκκλησία. Το χαρισματικό κίνημα μέσα στην Καθολική Εκκλησία θα γίνει τόσο ισχυρό και διαδεδομένο, που θα φανεί σε ορισμένους ηγέτες ως απειλή για όσους δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνει.

Βλέπω πάνω από 500.000 να συμμετέχουν στο καθολικό χαρισματικό κίνημα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, και όσοι δεν ανήκουν στο κίνημα θα το κατηγορήσουν ότι δεν έχει κοινωνικό ενδιαφέρον και ότι αγνοεί πολύ τις παραδόσεις της Εκκλησίας. Θα κατηγορηθούν ότι απομακρύνονται από την Παναγία και ότι αρνούνται την εξουσία του Πάπα, και ότι κάθε χαρισματικός Καθολικός που καυχιέται για το βάπτισμα στο Άγιο Πνεύμα, να προετοιμάζεται για διωγμό.

Δεν πρόκειται να συμβεί από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά το πιο σίγουρο είναι ότι έρχεται η μέρα που κάθε ένας Καθολικός που έχει βιώσει την αφύπνιση του Πνεύματος θα πρέπει να καταλάβει πού είναι πιστός. Κάποιοι θα αναγκαστούν να επιστρέψουν στην παράδοση και να επιτρέψουν να παγώσει η εμπειρία τους. Πολλοί άλλοι, ωστόσο, σύντομα θα ανακαλύψουν ότι έχουν περισσότερη χριστιανική αγάπη, συναναστροφή και πνευματική επαφή με άλλους γεμάτους Πνεύμα Προτεστάντες και Καθολικούς που έχουν πλέον επικεντρώσει τη ζωή τους γύρω από το πρόσωπο του Ιησού Χριστού, την πληρότητα του Αγίου Πνεύματος και τη σύντομη επιστροφή Του.

Πολλοί δεν θα με πιστέψουν, αλλά βλέπω την ημέρα που οι Καθολικοί, οι Λουθηρανοί και πολλοί άλλοι όλων των δογμάτων θα πρέπει να βγουν από ανάμεσά τους. Αυτοί οι νέοι Χριστιανοί δεν θα αποκαλούν τους εαυτούς τους Προτεστάντες ή Καθολικούς, αλλά απλώς ανανεωμένους Χριστιανούς. Η κοινωνία τους δεν θα βασίζεται στην εμπειρία της γλωσσολαλιάς, αλλά θα επικεντρώνεται στον Πατέρα και στον Υιό Του, τον Ιησού Χριστό. Αυτή είναι η δική μας κοινωνία.

Νούμερο εννέα, βλέπω έναν διωγμό μέσα από έναν αγώνα των μέσων ενημέρωσης. Προς το παρόν υπάρχει τεράστια ελευθερία για το κήρυγμα του ευαγγελίου στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Ποτέ άλλοτε δεν ήταν πιο ανοιχτές οι πόρτες για να διακονήσουμε τον Χριστό στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Οι χριστιανοί κατέχουν και λειτουργούν ακόμη και τους δικούς τους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς. Είναι ελεύθεροι να προσεύχονται για τους ασθενείς, να συγκεντρώνουν χρήματα και να προωθούν το ευαγγέλιο με όποιον τρόπο θεωρούν κατάλληλο, αλλά προσέξτε. Οι διώξεις και οι παρενοχλήσεις έχουν ήδη αρχίσει.

Υπάρχει ένας ήχος αλλαγής στον αέρα. Οι ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές με επίκεντρο τον Χριστό θα γίνουν στόχος των σατανικών δυνάμεων που είναι αποφασισμένες να εξαναγκάσουν κάθε μία από αυτές να αποσυρθεί από τα ραδιοκύματα. Ήδη υπάρχει ένα παρασκηνιακό κίνημα για την καθιέρωση ενός είδους συστήματος αξιολόγησης για όλα τα θρησκευτικά ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά προγράμματα, και οι φιλελεύθεροι ηγέτες αυτού του υπερ-εκκλησιαστικού συμβουλίου θα προσπαθήσουν σύντομα να καθιερώσουν ένα είδος επιτροπής διαλογής και να επιβληθούν στην FCC ως η τελική αρχή για όλα τα πληρωμένα και συντηρούμενα θρησκευτικά προγράμματα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Θέλουν να μην προβάλλεται κανένα πρόγραμμα χωρίς την έγκρισή τους. Οι πόρτες που είναι τώρα ορθάνοιχτες θα κλείσουν αργά αλλά σταθερά. Οι χριστιανικοί ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί σταθμοί θα πρέπει να αρχίσουν να περιμένουν διώξεις και παρενοχλήσεις. Οι αθεϊστικές και αντιχριστιανικές δυνάμεις ετοιμάζουν ακόμη και τώρα δικαστικές διαμάχες εναντίον ορισμένων θρησκευτικών σταθμών.

Όταν βλέπω ότι ο Σατανάς προσπαθεί να βάλει εμπόδια σε αυτά τα προγράμματα και τους σταθμούς και να περιπλέξει τις νομικές διαδικασίες και τα φορολογικά προβλήματα, ο Σατανάς θα χρησιμοποιήσει κάθε τακτική που έχει στη διάθεσή του για να απομακρύνει όλα τα προγράμματα με επίκεντρο τον Χριστό από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Και το μήνυμα που έχω για όλους εσάς που υπηρετείτε στα μέσα ενημέρωσης είναι το εξής, από το Άγιο Πνεύμα, δουλέψτε όσο είναι ακόμα μέρα, γιατί έρχεται η νύχτα που κανείς δεν μπορεί να εργαστεί. Και αυτό είναι ένα μήνυμα για τα μέσα ενημέρωσης.

Διώξεις από το Χόλιγουντ. Προσέξτε το Χόλιγουντ να εντείνει την επίθεσή του κατά της αληθινής θρησκείας με περισσότερες ταινίες τύπου "έκθεση". Η ταινία Marjoe ήταν η πιο θρασύτατη απόπειρα του διαβόλου να υποβαθμίσει και να γελοιοποιήσει κάθε θρησκεία που έχει σχέση με το αίμα του Ιησού Χριστού. Ποτέ άλλοτε στην αμερικανική ιστορία δεν είχε γίνει κάτι τέτοιο. Οι αναβιωτιστές και οι ευαγγελικοί ιερείς πρόκειται να χαρακτηριστούν στερεοτυπικά ως τσαρλατάνοι του Έλμερ Γκάντρι, σπασίκλες, κωμικοί που τρελαίνονται για το χρήμα.

Όλο και περισσότεροι κινηματογραφιστές θα προσπαθούν να απομυθοποιήσουν τα ήθη μας. Οι εκκλησίες και οι ιερείς που κηρύττουν το Ευαγγέλιο θα δεχτούν ιδιαίτερη επίθεση, ενώ την ίδια στιγμή ο αποκρυφισμός και η μαγεία θα δοξαστούν και θα γίνουν αντικείμενο εντυπωσιασμού.

Στη συνέχεια, διώξεις από τις τηλεοπτικές κωμωδίες. Οι τηλεοπτικές κωμικές εκπομπές, μου είπε το Άγιο Πνεύμα, θα γίνονται όλο και πιο τολμηρές και θα διακωμωδούν τον Χριστό και όλους τους αληθινούς Χριστιανούς. Οι σεναριογράφοι κωμωδίας θα χτυπούν το ένα χτύπημα μετά το άλλο με σκοπό να καταρρίψουν τις ιερές παραδόσεις, και τελικά αυτές οι εκπομπές θα διανθίζονται με λέξεις με τέσσερα γράμματα και οτιδήποτε θα βγαίνει στην τηλεόραση.

Οι προγραμματιστές της τηλεόρασης θα γίνουν απολύτως βλάσφημοι και εκατομμύρια και εκατομμύρια άπιστοι θα κάθονται μπροστά στις τηλεοράσεις τους γελώντας και χλευάζοντας καθώς θέματα που κάποτε θεωρούνταν ιερά υπονομεύονται, χλευάζονται και γελοιοποιούνται. Και χθες το βράδυ στο Today Show το έφεραν τόσο έντονα στο μυαλό μου, καθώς ο ιμπρεσιονιστής David Frye χλεύασε κακόβουλα τον Billy Graham ως έναν άνθρωπο που μαζεύει χρήματα και αρπάζει χρήματα, που έκανε το αίμα μου να βράσει.

Ο Marjoe καθόταν εκεί και χτυπούσε όλο τον Μπίλι Γκράχαμ του Ρόμπερτσον και μου ήρθε τόσο σκληρά στο σπίτι. Ντέιβιντ, αυτό είναι μόνο η αρχή. Τηλεοπτικές εκπομπές παντού, ταινίες, θέατρα που απομυθοποιούν τον Χριστό και το αίμα Του και δοξάζουν τον διάβολο.

singjupost.com

AΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου