Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ SOLARIUM.

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ SOLARIUM 

Τις τελευταίες 2 ημέρες είναι πολλοί φίλοι και γνωστοί που με ρωτάνε να πω την γνώμη μου για την γνωστή φωτογραφία των 4 έγχρωμων παικτών μπάσκετ με την φανέλα της Εθνικής μας.!!

Απαντώ λέγοντας ότι οι πρόγονοι μας δεν επέτρεπαν σε βάρβαρους να παίρνουν μέρος στους λαμπρούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Αρχαιότητας. Πόσο μάλλον να ενσωματώνουν βάρβαρες φυλές στα Ελληνικά τεκταινόμενα.
 
Δύο ήταν οι προϋποθέσεις για τη συμμετοχή των αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Έπρεπε να είναι Έλληνες και γεννημένοι ελεύθεροι, από γονείς ελεύθερους πολίτες Έλληνες .
 
Οι Έλληνες είχαν κοινή θρησκεία, ήθη, έθιμα, γλώσσα και αξίες. Ως ελεύθεροι, αποτελούσαν τα μέλη μιας πόλης – κράτους και είχαν τις ίδιες αντιλήψεις για την υπόληψη του ελεύθερου ανθρώπου, που γυμναζόταν να γίνει άριστος.
 
Από τους αγώνες αποκλειόταν οι δούλοι, οι βάρβαροι, οι παραβάτες εκεχειρίας και οι ιερόσυλοι. Μετά τα παραπάνω οι σύγχρονοι "προοδευτικοί και δημοκράτες" νεοέλληνες θα μπορούσαν να χαρακτηρίσουν τους Αρχαίους προγόνους μας ως ρατσιστές... αλλά τους γράφουμε στα αρχιδια μας. 
 
ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ;;; Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΟΤΕ. 
 
Δεν έχω κανέναν λόγο να κρύψω, όχι απλώς την αηδία μου για τον συρφετό των ανάλκιδων "προοδευτικών" του τύπου τους που προωθούν όλα αυτά - αλλά και την ακόμη μεγαλύτερη περιφρόνησή μου για τον δουλικό και ευτελέστατο συρφετό τους....όλων αυτών των χειροκροτητών των "ευφυϊών" "προσαρμοσμένων" αρρώστων κι αναξίων ανδραπόδων, που έτυχε, τραγική τη μοίρα, να συνδυάζουν την ά-ρρρωστη ανεπάρκεια του ανδρικού θυμικού και της στοιχειώδους πνευματικής διαυγείας με τη τιμή να γεννηθούν σε αυτήν την χώρα... 
 
Τιμή την οποία εξευτέλισαν και ντρόπιασαν, της οποίας απεδείχθησαν ανάξιοι. Αντί να να αναγνωρίσουν και ν' αντιμετωπίσουν την αλήθεια και το καθήκον που η ιδιότητα του Έλληνα συνεπιφέρει, προσαρμόζονται αηδιαστικώς στις ανάξιες ανδρών και Ελλήνων τυμπανοκρουσίες και υποβολές των ντελάληδων του Συστήματος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου