Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΚΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ.....!!!

 Οι θεωρίες συνωμοσίας πίσω από τους “αεροψεκασμούς” των σύγχρονων αεροπλάνων. Οι επιστήμονες έδιναν εξήγηση, ορισμένοι πολίτες προκαλούσαν πανικό. Ποιος σχολίασε για πρώτη φορά το φαινόμενο 

Η ισπανική κυβέρνηση διέταξε

τον στρατό να ψεκάσει διακριτικά με την άδεια του ΟΗΕ chemtrails στους πολίτες της με το πρόσχημα της "κατάστασης έκτακτης ανάγκης για τη διαχείριση της κρίσης υγείας που προκαλεί το Covid-19".
Το πρόγραμμα chemtrail, το οποίο περιλαμβάνει τον ψεκασμό βιοκτόνων στο κοινό, εγκρίθηκε με βασιλικό διάταγμα και εγκρίθηκε σιωπηλά από την κυβέρνηση στις 16 Απριλίου 2020, μόλις ένα μήνα αφότου ο ΠΟΥ κήρυξε το Covid-19 πανδημία.

Διάταγμα SND/351/2020 που δημοσιεύθηκε (https://www.boe.es/boe/dias/2020/04/17/pdfs/BOE-A-2020-4492.pdf) από την κυβέρνηση της Ισπανίας στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας:
Το διάταγμα SND/351/2020 της 16ης Απριλίου εξουσιοδοτεί τις Ένοπλες Δυνάμεις και τις μονάδες, καθώς και τις στρατιωτικές μονάδες έκτακτης ανάγκης, να χρησιμοποιούν βιοκτόνα χημικά που έχουν εγκριθεί από το Υπουργείο Υγείας για απολύμανση, προκειμένου να καταπολεμηθεί η υγειονομική κρίση Covid. 


ΠΗΓΗ

sinomosiologos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου