Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020

ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΓΕΩΚΩΝ.

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ,  ΛOΙΜΟΣ KAI ΛΙΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!
Κοινοποιεί ο Γεωκών
Ο Γεωκών, φίλος του διαχειριστή μας από το παλιό φόρουμ «Ορθόδοξες Χριστιανικές Συζητήσεις», του απέστειλε το εξής προρρητικό μήνυμα του γέροντός του, που καθίσταται συγκλονιστικό λόγω της προρρήσεώς του για τον σεισμό στην Τουρκία, η οποία επαληθεύθηκε με ακρίβεια).
Το μήνυμα αυτό το συνοδεύει με παρόμοια πρόρρηση του Αγίου του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκη και με μία ύποπτα επαληθευόμενη υπόθεση μυθιστορήματος του 2013 για πανδημία στην Κίνα…
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΓΕΩΚΩΝ

Αγαπητέ Φίλε Ρωμανέ καλησπέρα, πριν από λίγο (σημ. Οίμου: το μήνυμα του Γεωκών μας εστάλη στις 6.37 μ.μ, χθες) είχα ένα μικρό μήνυμα από τον Γέροντα…«Σε λίγο, η Τουρκία θα υποφέρει από ένα ιόν, από τον κοροναϊό ή από χολέρα, η κατάσταση θα είναι πάρα πολύ σοβαρή, το αποτέλεσμα θα είναι ότι η Τουρκία θα αναγκαστεί να αποσύρει στρατεύματα από την Κύπρο και από αλλού , θα πέσει μεγάλη πείνα στην Τουρκία…

 Αυτά θα συμβούν διότι οι τούρκοι σχεδιάζουν κτύπημα στην Κύπρο και στην Ελλάδα,  Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΜΗΝΥΜΑ» 

 Σε συνέχεια του μηνύματος  του Γέροντα μου, έχω βρει μια προφητεία του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκη…

Από το βιβλίο «Γέρων Παΐσιος» του δημοσιογράφου Παναγιώτη Σωτήρχου, είπε ο Παΐσιος και τα εξής:

«Οι Τούρκοι έχουν κάνει πολλά και έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους. 

Ο Άγιος Αρσένιος ο Καππαδόκης είχε πει ότι, εκτός του ότι θα κάνουν κράτος οι Κούρδοι και οι Αρμένιοι, θα πέσει και χολέρα στην Τουρκία και θα αποδεκατισθούν από την αρρώστια οι Τούρκοι».

Πραγματικά, πρόκειται για φοβερή προφητεία, που πιθανώς ταιριάζει με μια κατάσταση που θα οδηγήσει σε «γενοκτονία» τον  τουρκικό πληθυσμό (μέσω βιολογικής μόλυνσης, μέσω «χτυπήματος» από τρομερό ιό;)!

Αυτά από τον Γέροντα, έχω βρει όμως και κάτι άλλο που αφορά τον κοροναϊό…

The China Pandemic: A Post-Apocalyptic Medical Techno Thriller SeriesPublication Date: November 8, 2013

Η πανδημία της Κίνας: ο συγγραφέας AR Shaw παραδίδει ένα πολύ πιθανό σενάριο που προκαλεί την ανθρώπινη επιβίωση.

«Στο εγγύς μέλλον, το 98 τοις εκατό του πληθυσμού της Γης έχει καταστραφεί από έναν ιό που αναπτύχθηκε από τους Κινέζους και ο οποίος κατά λάθος εξαπολύθηκε σε όλο τον κόσμο.


Αυτό που ο κόσμος φοβόταν περισσότερο, έχει συμβεί εξαιτίας  μιας πανδημίας γενετικά μεταλλαγμένου ιού της γρίπης που έχει καταστρέψει την υδρόγειο. Μόνο το 2% του πληθυσμού έχει επιβιώσει.»Το βιβλίο είναι στην κυκλοφορία από τις 8 Νοεμβρίου 2013!

1 σχόλιο:

 1. Αυτά είναι καλά νέα από την εταιρεία LendingTree inc, προσφέρουμε όλα τα είδη δανείων για να ικανοποιήσετε τις επιθυμητές επιθυμίες σας. Είτε πρόκειται για δάνειο για να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση, να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, να αγοράσετε ένα σπίτι, να αγοράσετε νέα μηχανήματα ή να εκκαθαρίσετε τα χρέη σας. Χαίρομαι που η LendingTree η πιο αξιόπιστη εταιρία δανείου στο διαδίκτυο είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο (lendingtreegroupinc@gmail.com).

  Μείζονες ή απροσδόκητες δαπάνες μπορούν να γλιστρήσουν επάνω σε κανέναν. Η λήψη ενός προσωπικού δανείου για απροσδόκητες οικονομικές δυσκολίες μπορεί να είναι δύσκολη, ακόμη και χωρίς κακή πίστωση που σας βαραίνει. Πού μπορείτε να πάτε όταν χρειάζεστε δάνειο στην Ελλάδα, την Πολωνία και την Ολλανδία; Η απάντηση είναι η εταιρεία δανεισμού LendingTree, μέσω (lendingtreegroupinc@gmail.com).

  Όταν οι απροσδόκητες δαπάνες βροχής στην παρέλαση σας, αφήστε το LendingTree inc να σας βοηθήσει να βρείτε κάλυψη. Ένα προσωπικό δάνειο μπορεί να είναι η λύση για να σας κρατήσει από το να είναι συγκλονισμένοι όταν αρχίζουν να συσσωρεύονται τα έξοδα της καθημερινής ζωής. Αλλά όταν έχετε κάποια αρνητικά στοιχεία στην πίστωσή σας, μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε το προϊόν δανείου που χρειάζεστε.

  Η λήψη ενός δανείου μέσω του LendingTree inc είναι εξαιρετικά γρήγορη και εύκολη. Είτε πρόκειται για προσωπικό δάνειο, δάνειο αυτοκινήτου ή γρήγορο δάνειο, ο στόχος μας είναι να είμαστε το καλύτερο ηλεκτρονικό δάνειο στην αγορά. Ο λόγος που παίρνετε ένα δάνειο εξαρτάται απόλυτα από εσάς. Δεν σας ζητάμε να μας πείτε τη ζωή σας, αλλά θέλουμε να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε ό, τι θέλετε.


  Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω.

  Email: (lendingtreegroupinc@gmail.com)
  Email: (lending-tree@outlook.com)
  Ιστοσελίδα: www.lendingtree.com
  WhatsApp: +1 (213) 419 2419

  Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε (https://en.m.wikipedia.org/wiki/LendingTree)

  ΑπάντησηΔιαγραφή