Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2017

MEGA: Συγκλονιστικό το σημερινό κείμενο του Μιχάλη Ιγνατίου.


Μία ανάρτηση του αγαπητού συναδέλφου Δημήτρη Καμπουράκη στον «τοίχο» του, στο Facebook, έδωσε ελπίδες στις δεκάδες των συναδέλφων του Mega, που τους τελευταίους εννέα μήνες ζουν τον δικό τους Γολγοθά. Έγραψε συγκεκριμένα:

«Για πρώτη φορά μετά από πολλούς μήνες, είμαι λίγο πιο αισιόδοξος ότι το Mega μπορεί να εκπέμψει ξανά με όλο του το πρόγραμμα, ενημερωτικό και ψυχαγωγικό. Γίνονται επιτέλους σοβαρές προσπάθειες. Είθε». Είναι φανερό ότι κάτι γνωρίζει ο καλός συνάδελφος. Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ συμφωνώ μαζί του ότι χθες το βράδυ «γίνονταν επιτέλους σοβαρές προσπάθειες».
Δεν γνωρίζω τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές το αποτέλεσμα… Μακάρι τα νέα να είναι καλά. Το βασικό και πλέον σημαντικό στην περίπτωση του Mega, και μετά από τόσα σκαμπανεβάσματα και όταν την αισιοδοξία ακολουθεί πάντα η απαισιοδοξία, είναι να ανοίξει το κανάλι.
Για να συμβεί αυτό πρέπει να ευθυγραμμιστούν τα άστρα πολλών παραγόντων, και αυτό δεν είναι εύκολο. Όμως, έχει σημασία ότι αρκετοί άνθρωποι το θέλουν και το προσπαθούν. Ανάμεσά τους και αρκετοί συνάδελφοι δημοσιογράφοι, αν και οι περισσότεροι προτίμησαν να αναζητήσουν αλλού δουλειά.

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΕΓΩ. Πως μπορεί κανείς να επιτιμήσει τόσους οικογενειάρχες, οι οποίοι έπρεπε να βρουν άμεσα κάτι άλλο, για να ζήσουν τις φαμίλιες τους. Κάποιοι από εμάς προτιμήσαμε να «φυλάμε Θερμοπύλες», αλλά και να πιέζουμε προς όλες τις πλευρές ώστε να ακουστεί ξανά η φωνή των δημοσιογράφων του Mega.
http://mignatiou.com/2017/01/kati-simveni-sto-mega-xafnika-anapterothikan-i-elpides-oti-epistrefi-stis-othones-sas/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.