Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017

H Διάσκεψη στο Παρίσι και τι αποτελέσματα μπορεί να έχει.

Στις 15 Ιανουαρίου,70 έθνη θα μαζευτούν στο Παρίσι και θα αποφασίσουν εναντίον του Ισραήλ.
Μετά από το πρόσφατο ψήφισμα του Συμβουλίου ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών 2334, που δηλώνει ότι η εβραϊκή στέγαση στην Ιουδαία, τη Σαμάρεια και Αποτέλεσμα εικόνας για Σ.Α.ΟΗΕ
την Ανατολική Ιερουσαλήμ είναι παράνομη, το αποτέλεσμα της Διάσκεψης του Παρισιού φαίνεται βέβαιο. Μια λύση δύο κρατών θα δώσουν για το Ισραήλ ώστε  να εγκαταλείψει τα εδάφη που κατέκτησε με το πόλεμο των έξι ημερών, το 1967 ,και στη συνέχεια θα δημιουργήσουν ένα παλαιστινιακό κράτος. Αυτό θα περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός παλαιστινιακού κράτους με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ, εξαλείφοντας το Kotel (Δυτικό Τείχος) και το όρος του Ναού από τον εβραϊκό έλεγχο. Δεν είναι σαφές αν οι 800.000 Εβραίοι που ζουν πάνω στις γραμμές ανακωχής του 1949, που αποτελείται από περίπου το 13% του εβραϊκού πληθυσμού του Ισραήλ, θα πρέπει να μετεγκατασταθούν, όπως ήταν όταν η ισραηλινή κυβέρνηση διάλυσε την Κοινότητα της Κατίφ στη λωρίδα της Γάζας, το 2005.
Ακόμη και αν τα 70 έθνη στο Συνέδριο αποφασίσουν υπέρ της λύσης των δύο κρατών, είναι ασαφές πώς αυτό το σχέδιο θα υλοποιηθεί πρακτικά.
Στις 20 Ιανουαρίου αναλαμβάνει την Αμερικανική Προεδρία και το Οβάλ γραφείο,ο Ντόναλντ Τραμπ που έχει διαφορετική άποψη και θέλει διαπραγματεύσεις μεταξύ Παλαιστινίων και Εβραίων,μόνο.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BREAKING ISRAEL NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.