Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017

Ανεξήγητες δονήσεις σε ΗΠΑ και Βρετανία.

Στις 6 Ιανουαρίου στις ΗΠΑ από  μια μυστηριώδη έκρηξη κουνήθηκαν τα παράθυρα στη loud booms, mysterious booms, mystery booms, loud booms 2017, mysterious booms 2017, mystery booms 2017, loud booms and rumblings 2017, Loud vibrating booms are increasing again in January 2017 and nobody knows why!περιοχή γύρω από το Hermiston,στο Όρεγκον, το απόγευμα της Παρασκευής.Οι κάτοικοι σε διάφορα μέρη άκουσαν ένα βουητό που ταρακούνησε τα παράθυρα.Η αστυνομία δεν μπόρεσε να εξηγήσει τον θόρυβο.Στις 5 Ιανουαρίου σε στρατόπεδο της Καλιφόρνιας ακούστηκε ένας περίεργος θόρυβος.Την ίδια μέρα δόνηση ταρακούνησε το Λίβερπουλ στη Μ.Βρετανία,κατά τις πρωινές ώρες.Σπίτια στο Kensington τινάχτηκαν για 15 λεπτά.
Στις 4 Ιανουαρίου του 2017,στο Μισούρι των ΗΠΑ ακούστηκε έκρηξη, την Τρίτη το βράδυ.Αξιωματούχοι της πόλης λένε ότι τα πυρομαχικά μπορεί να έχουν προκαλέσει τις εκρήξεις.


Στις 3 Ιανουαρίου 2017 στο Wolcott και Τσέσαϊρ, περιοχές στο Κονέκτικατ,έγινε έκρηξη που ταρακούνησε τα σπίτια,αλλά οι κάτοικοι δεν βρήκαν καμμία εξήγηση ,τι ήταν η έκρηξη.Πολλές από τις κλήσεις  προέρχονταν από το νοτιοδυτικό τμήμα της πόλης. Τόσο η αστυνομία όσο και τα τμήματα της πυροσβεστικής απάντησαν και διερεύνησαν τις κλήσεις, αλλά δεν βρήκαν τίποτα από τα συνηθισμένα.

Θόρυβοι και εκρήξεις αναφέρονται σε όλο τον πλανήτη,χωρίς όμως να έχει δοθεί εξήγηση επί του θέματος.loud booms, louisiana loud booms, loud booms louisiana 2017
http://strangesounds.org/2017/01/loud-booms-january-2017-are-increasing-again-and-nobody-knows-why-videos.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ STRANGE SOUNDS: Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.