Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2020

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ!Σύμφωνα με όσα συζητήσαμε με τον γέροντα (ΕΔΩ) κι από ότι κατάλαβα η αυριανή συγκέντρωση για την Μακεδονία είναι η τελευταία μας μαρτυρία πριν την διάλυση των Σκοπίων.

Εμείς να δώσουμε το παρόν και τ' άλλα θα τα αναλάβει ο Θεός...

Χθες συναντηθήκαμε, μαζί με τον φίλο μου τον Θοδωρή, με τον γέροντα ο οποίος κατά καιρούς έχει κάνει πολλές αποκαλύψεις από το παρόν. 
Ήταν άρρωστος και μας δέχτηκε στο κελλί του.
Προέβη σε πολύ μεγάλες αποκαλύψεις και μας έβαλε ...μπουρλότο!
Λυπάμαι που δεν μπορώ να γράψω όσα μας είπε, παρά μόνο θα σας δώσω ένα περίγραμμα αυτών κι αυτό με πολύ δυσκολία και πολύ γενικά:


Πολύ αδικήθηκε η Ελλάδα κι οι Έλληνες και τον Θεό δεν του αρέσει η αδικία!
Πολύ-πολύ σύντομα (σ.σ."ΗτΠ": ο γέροντας ήταν πιο συγκεκριμένος!), θα γίνει κάτι που θα ανατρέψει όλη την κατάσταση!
Μάλλον, είναι για να μπούμε στις δοκιμασίες με υψηλό ηθικό και το φρόνημα, για να αντέξουμε.

Με εντυπωσίασε που ο γέροντας ήταν κάθετος! 
Φεύγοντας αφού κατάλαβε ότι δυσκολευόμουν να αποδεχθώ τις αποκαλύψεις του, μου είπε χαμογελώντας και με βεβαιότητα:
ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ! 
topothoumeno.blogspot.com 

ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΤΟ'Ι'ΚΟΥΣ


Το πιο κάτω κείμενο είναι αυτοτελές το 10ο κεφάλαιο από το σχετικά πρόσφατα(2001) εκδοθέν βιβλίο για τον  Γέροντα: ¨Λόγοι χάριτος και Σοφίας¨ από τον Αγιορείτη π. Μακάριο Αγιαννανίτη.
ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΝ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΤΟΪΚΟΥΣ
Η φωτιά που άναψε στα Βαλκάνια θα επεκταθεί . Η σημερινή ρωσική ηγεσία θα ανατραπεί και οι Ορθόδοξοι λαοί των Βαλκανίων θα συγκρουστούν με τους Νατοϊκούς στο έδαφος της Τουρκίας, η οποία θα εξαφανιστεί από τον χάρτη . Η Κύπρος θα δεχθεί προσωρινό ράπισμα από τους Τούρκους . Μέσα όμως από την Γενική Σύρραξη θα ξαναγεννηθεί το «Βυζάντιο»
Τα πάντα διοικούνται από τον Θεό Λόγο , δεν τα διοικούν οι Αμερικανοί , ούτε οι Εβραίοι … Αυτοί επικρατούν μια φορά , διότι το επιτρέπει ο Θεός για να παιδεύει τους δικούς του .
Mε τα παραπάνω έχει σχέση η δημοσίευση του pro news :
 
Γράφει: Πάνος Σπαγόπουλος

Η «ωρολογιακή βόμβα» της εθνικής απαξίωσης των Σέρβων και της δημιουργίας του μουσουλμανικού κράτους της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης επάνω στα εθνικά τους εδάφη, φαίνεται ότι πλησιάζει η ώρα να απασφαλιστεί:  Σήμερα πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι, με πρωτοβουλία του προέδρου της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς, σύσκεψη των πολιτικών ηγετών των Σέρβων από την Βοσνία-Ερζεγοβίνη και το Μαυροβούνιο με αντικείμενο τις παραβιάσεις των δικαιωμάτων του σερβικού πληθυσμού σε Βοσνία και Μαυτοβούνιο και ανακοινώθηκε για πρώτη φορά η επικείμενη ανακήρυξη απόσχιση της Δημοκρατίας της Σερβίας (Republika Srpska) από την Βοσνία.

Πρόκειται για δύο κράτη τα οποία αποσπάστηκαν από τον σερβικό εθνικό κορμό, το πρώτο με πόλεμο και το δεύτερο με ένα δημοψήφισμα που κέρδισαν οι οπαδοί της διάσπασης με πλειοψηφία ελάχιστων χιλιάδων ψήφων και ήδη καταγγέλλεται ως «νόθο» από πολλές πολιτικές δυνάμεις της Σερβίας.
Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Πατριάρχης των Σέρβων κ. Ειρηναίος, ενδεικτικό της εθνικής σημασίας της.
Ο εκπρόσωπος των Σέρβων στο συλλογικό προεδρείο της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης Μίλοραντ Ντόντικ δήλωσε ότι με την απόφαση του συνταγματικού δικαστηρίου της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης για την δημόσια γη ξεπεράστηκε η «κόκκινη γραμμή» και ανήγγειλε δημοψήφισμα για την απόσχιση της Σερβικής Δημοκρατίας!
 «Ο λαός θα κληθεί να αποφασίσει. Θα ζητήσουμε την λαϊκή ετυμηγορία ώστε με δημοψήφισμα στην αυτόνομη δημοκρατία μας να καθοριστεί το καθεστώς της Σερβικής Δημοκρατίας» διεμήνυσε ο Ντόντικ.

Σημειώνεται ότι το συνταγματικό δικαστήριο της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, στις 6 Φεβρουαρίου, εξετάζοντας προσφυγή για την χρήση της δημόσιας αγροτικής γης στην Σερβική Δημοκρατία έκρινε ότι αυτή η γη αποτελεί περιουσία του κράτους της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης και όχι της αυτόνομης δημοκρατίας των Σέρβων (Republika Srpska) έκτασης 24.533 km² (στον χάρτη με κίτρινο τα διοικητικά όριά της σε σχέση με την υπόλοιπη Βοσνία).

Η απόφαση αυτή της Βοσνίας-Ερζεγβίνης φυσικά είναι μία καθαρή προσπάθειας κατάργησης της αυτόνομης Σερβικής Δημοκρατίας, η οποία έτσι ή αλλιώς έχει εντελώς συμβολική παρουσία στο κρατίδιο της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, με την αντίστοιχη κροατική αυτόνομη περιοχή, να επιθυμεί και αυτή την... ενοποίησή της με την Κροατία!
Τα θέματα που κυριάρχησαν ήταν και η κατάσταση στο Μαυροβούνιο μετά την ψήφιση του νόμου για τις θρησκευτικές κοινότητες ενώ εξετάστηκε και η απόφαση του συνταγματικού δικαστηρίου της Βοσνίας με την οποία αμφισβητείται η εδαφική κυριαρχία της Σερβικής Δημοκρατίας (Republika Srpska).
Στην κοινή συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς τόνισε ότι η Σερβία θα συνεχίσει να υποστηρίζει τα δικαιώματα του σερβικού λαού στο Μαυροβούνιο και την Βοσνία-Ερζεγοβίνη υπογράμμισε δε την ανάγκη ενημέρωσης των διεθνών οργανισμών για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να κατηγορηθεί η Σερβία ότι αποσταθεροποιεί την περιοχή.
Ο Στρατός της Republika Srpska (VRS) ιδρύθηκε στις 12 Μαΐου 1992 από τα κατάλοιπα του Γιουγκοσλαβικού Λαϊκού Στρατού (JNA) της πρώην Σοσιαλιστικής Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γιουγκοσλαβίας από την οποία αποσύρθηκε η Βοσνία και Ερζεγοβίνη τον ίδιο χρόνο.
Όταν με γερμανική προτροπή αποσχίστηκε η Βοσνία Πόλεμος, αριθμούσε περίπου 80.000 Σερβοβόσνιους στρατιώτες.
Αυτά τα στρατεύματα, τα οποία είχαν τη δυνατότητα να κρατήσουν τα βαριά όπλα τους, αποτέλεσαν τη ραχοκοκαλιά του νεοσυσταθέντος Στρατού της Δημοκρατίας Σέρπσκα. Εκτός από το γεγονός ότι αποτελούνταν σχεδόν εξ ολοκλήρου από Σέρβους αξιωματικούς και στρατολόγους από τη Βοσνία και Ερζεγοβίνη, ο VRS περιελάμβανε επίσης περίπου. 4.000 αλλοδαπούς Ορθόδοξους εθελοντές.
Από αυτούς οι 1.000-1.500 ήταν από την Ρωσία και την Βουλγαρία και περίπου 100 Έλληνες επίσης προσφέρθηκαν να πολεμήσουν από την πλευρά των Σερβοβόσνιων, σχηματίζοντας την Ελληνική Εθελοντική Φρουρά, η οποία ότι συμμετείχε στην πολιορκία της Σρεμπρένιτσα.
Μετά τον πόλεμο, η χώρα της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης είχε δύο στρατούς, εκείνο του VRS και του Στρατού της Ομοσπονδίας της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης (AFBiH).
Το 2003 ο Στρατός των Σέρβων άρχισε να εντάσσεται στις ένοπλες δυνάμεις της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης . Το 2005 εγκαταστάθηκε μια πλήρως ενοποιημένη μονάδα Σέρβων, Βοσνίων και Κροατών για να ενισχύσει τις δυνάμεις συνασπισμού υπό την ηγεσία των ΗΠΑ στο Ιράκ. Στις 6 Ιουνίου 2006, ενσωματώθηκε πλήρως στις ένοπλες δυνάμεις της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης που ελέγχονται από το υπουργείο Άμυνας της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης.
Τώρα περίπου 100.000 Σέρβοι της Δημοκρατίας Σέρπσκα, έχουν λάβει στρατιωτική εκπαίδευση και θεωρούνται αξιόμαχοι.
Επίσης η Σερβία υλοποιεί ένα μεγάλο πρόγραμμα επανεξοπλισμού των στρατιωτικών της δυνάμεων με την αμυντική της βιομηχανία να έχει αναστηθεί και να παράγει δεκάδες κύρια αμυντικά συστήματα, ενώ η Ρωσία μπορεί πλέον και εγγυάται την ασφάλεια των Σέρβων, «όπου και αν βρίσκονται».
Ολα αυτά συμβαίνουν ενώ στις ερχόμενες εκλογές του Απριλίου στα Σκόπια το εθνικιστικό VMRO είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα επικρατήσει και θα δώσει την «χαριστική βολή» στην επονείδιστη για την Ελλάδα συμφωνία των Πρεσπών. Με ότι αυτό μπορεί να συμβαίνει για την ασφάλεια της περιοχής...
Oι Σέρβοι της Βοσνίας, περίπου 1,3 εκατ. ανθρώπων, οι συμπατριώτες του Ράτκο Μλάντιτς και του Ράντοβαν Κάραζιτς, ζουν το τελευταίο χρονικό διάστημα έναν «εθνοτικό πυρετό» ανυπομονώντας να ενωθούν με την λοιπή Σερβία.
pronews.gr

1 σχόλιο:

 1. Αυτά είναι καλά νέα από την εταιρεία LendingTree inc, προσφέρουμε όλα τα είδη δανείων για να ικανοποιήσετε τις επιθυμητές επιθυμίες σας. Είτε πρόκειται για δάνειο για να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση, να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, να αγοράσετε ένα σπίτι, να αγοράσετε νέα μηχανήματα ή να εκκαθαρίσετε τα χρέη σας. Χαίρομαι που η LendingTree η πιο αξιόπιστη εταιρία δανείου στο διαδίκτυο είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο (lendingtreegroupinc@gmail.com).

  Μείζονες ή απροσδόκητες δαπάνες μπορούν να γλιστρήσουν επάνω σε κανέναν. Η λήψη ενός προσωπικού δανείου για απροσδόκητες οικονομικές δυσκολίες μπορεί να είναι δύσκολη, ακόμη και χωρίς κακή πίστωση που σας βαραίνει. Πού μπορείτε να πάτε όταν χρειάζεστε δάνειο στην Ελλάδα, την Πολωνία και την Ολλανδία; Η απάντηση είναι η εταιρεία δανεισμού LendingTree, μέσω (lendingtreegroupinc@gmail.com).

  Όταν οι απροσδόκητες δαπάνες βροχής στην παρέλαση σας, αφήστε το LendingTree inc να σας βοηθήσει να βρείτε κάλυψη. Ένα προσωπικό δάνειο μπορεί να είναι η λύση για να σας κρατήσει από το να είναι συγκλονισμένοι όταν αρχίζουν να συσσωρεύονται τα έξοδα της καθημερινής ζωής. Αλλά όταν έχετε κάποια αρνητικά στοιχεία στην πίστωσή σας, μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε το προϊόν δανείου που χρειάζεστε.

  Η λήψη ενός δανείου μέσω του LendingTree inc είναι εξαιρετικά γρήγορη και εύκολη. Είτε πρόκειται για προσωπικό δάνειο, δάνειο αυτοκινήτου ή γρήγορο δάνειο, ο στόχος μας είναι να είμαστε το καλύτερο ηλεκτρονικό δάνειο στην αγορά. Ο λόγος που παίρνετε ένα δάνειο εξαρτάται απόλυτα από εσάς. Δεν σας ζητάμε να μας πείτε τη ζωή σας, αλλά θέλουμε να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε ό, τι θέλετε.


  Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω.

  Email: (lendingtreegroupinc@gmail.com)
  Email: (lending-tree@outlook.com)
  Ιστοσελίδα: www.lendingtree.com
  WhatsApp: +1 (213) 419 2419

  Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε (https://en.m.wikipedia.org/wiki/LendingTree)

  ΑπάντησηΔιαγραφή