Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

Το κυβερνητικό υπόγειο: FEMA / Στρατιωτικές βάσεις. Είναι μόνο για δουλειά στην πόλη;


Ο Πρόεδρος ή ο επόμενος διάδοχος θα πάρει τη θέση του σε μια περιοχή που είναι γνωστή σαν Λευκός Οίκος. Μέχρι τότε, ένας αξιωματικός της FEMA εκτελεί τη λειτουργία, καθώς ο Όρος Weather εκτελεί τώρα τα καθήκοντα μιας υποστηρικτικής κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Pollack έγραψε:

"Οι κυβερνητικές πηγές υψηλού επιπέδου, μιλώντας υπό την υπόσχεση αυστηρής ανωνυμίας, μου είπαν ότι καθένα από τα ομοσπονδιακά τμήματα (γεωργία, εμπόριο, υγεία και ανθρώπινες υπηρεσίες, στέγαση και αστική ανάπτυξη, εσωτερικό, που εκπροσωπείται στο Όρος του καιρού, είναι επικεφαλής ενός μόνο ατόμου στον οποίο έχει ανατεθεί η τάξη ενός υπουργικού επιπέδου υπαλλήλου. Το πρωτόκολλο απαιτεί ακόμα από τους υποτασσόμενους να τους απευθύνουν ως «κ. Γραμματέας.".

Κάθε ένα από τα μέλη του γραφείου Mount Weather έχει προφανώς διοριστεί από το Λευκό Οίκο.Πολλοί από τους «γραμματείς» διατήρησαν τις θέσεις τους μέσω διαφόρων διοικήσεων ».

Μια από τις πρώτες δημόσιες αποκαλύψεις υπόγειων εγκαταστάσεων ήταν το Cheyenne Mountain Operations Center. Η κατασκευή ξεκίνησε τον Μάιο του 1961 και ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του 1965.

Ο κύριος θάλαμος αποτελείται από τρεις περιοχές πλάτους 45 πόδια, ύψους 60 ποδιών και μήκους 588 ποδιών, οι οποίοι διασταυρώνονται από τέσσερις θαλάμους πλάτους 32 πόδια, ύψους 56 ποδιών και μήκους 335 ποδών.

Η κύρια σήραγγα

οδηγεί σε ένα ζευγάρι από πόρτες 

25 τόνων που απέχουν 50 πόδια. Πέρα από τη δεύτερη πόρτα είναι ένα υπόγειο συγκρότημα που αποτελείται από μια έκταση 4-1 / 2 στρεμμάτων θαλάμων και σηράγγων μήκους περίπου ενός μιλίου.

Παρόλο που η πρωτεύουσα πηγή ηλεκτρικής ενέργειας είναι η πόλη του Colorado Springs 

, είναι ουσιαστικά ένα αυτοτελές συγκρότημα, στο οποίο όλες οι υπηρεσίες υποστήριξης που είναι απαραίτητες για τη διατήρηση, η επιχείρηση περιλαμβάνει, μια τραπεζαρία, ιατρική και οδοντιατρική εγκατάσταση, φαρμακείο, δύο κέντρα φυσικής κατάστασης, μια βάση ανταλλαγής, παρεκκλήσι και ένα κουρείο.

Το νερό αποθηκεύεται σε τέσσερις ανασκαμμένες δεξαμενές

οι οποίες έχουν τη δυνατότητα να αποθηκεύουν 1,5 εκατομμύρια γαλόνια νερού.

Αυτό το υπόγειο συγκρότημα περιλαμβάνει εγκαταστάσεις για προειδοποίηση αέρα (προειδοποίηση και έλεγχο της αεροδιαστημικής για τη Βόρεια Αμερική), Κέντρο Προειδοποίησης Πυραύλων (για επιθέσεις εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών ή αμερικανικές δυνάμεις στο εξωτερικό) και Κέντρο Διαστήματος Ελέγχου (για τον εντοπισμό σε κατασκευασμένα αντικείμενα που είναι σε τροχιά γύρω από τη γη).

Κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, πολλά Ομοσπονδιακά Κέντρα Μετεγκατάστασης χτίστηκαν για το σκοπό της «Συνέχειας της Κυβέρνησης», για τη διατήρηση βασικών κυβερνητικών υπηρεσιών και λειτουργιών έκτακτης ανάγκης σε κάθε γεγονός που επηρεάζει την εθνική ασφάλεια.

Έχει αναφερθεί ότι υπήρχε ένα σύστημα 96 εγκαταστάσεων που εγκαταστάθηκαν γύρω από την Ουάσιγκτον, στην Ομοσπονδιακή Αψίδα, οι οποίες προορίζονται για κυβερνητικό προσωπικό από συγκεκριμένες υπηρεσίες και βρίσκονται στη Βόρεια Καρολίνα, τη Βιρτζίνια, τη Δυτική Βιρτζίνια, το Μέριλαντ , και τη Πενσυλβανία.

Ο Όρος Mount (Δυτική Βιρτζίνια Office of Controlled Conflict Operations) είναι μια εγκατάσταση 561 στρεμμάτων που βρίσκεται περίπου 48 μίλια (αεροπορικώς και 54 μέσω των οδών) δυτικά της Ουάσιγκτον και 1.725 πόδια πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας κοντά στην πόλη Bluemont (5 μίλια βορειοανατολικά ), στη Βιρτζίνια.


Σε περίπτωση πανευρωπαϊκής επείγουσας ανάγκης, θα μεταφερθούν σε αυτό το τεράστιο υπόγειο καταφύγιο μια λίστα με στρατιωτικούς ηγέτες,και στρατιωτικούς, που θα αποτελέσουν τον πυρήνα της μεταπολεμικής κυβέρνησης. Διεξάγεται υπό την αιγίδα της FEMA και αναφέρεται σαν "ειδική διευκόλυνση", αλλά αποκαλείται επισήμως "Πρόγραμμα Συνεχούς Διακυβέρνησης".

Το Mount Weather ανήκει στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση από το 1902, όταν αγοράστηκε από το αμερικανικό Υπουργείο Γεωργίας η περιοχή των 94 στρεμμάτων. 

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ AMG NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου