Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

O ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ..... AΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ. ΗΔΗ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΙΡΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ....

ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΑΜΑΝ/ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΙΣΡΑΗΛ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ.

1)ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ.

2)ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ  ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΛΗΤΤΟΥΝ ΑΠΟ ΑΕΡΟΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΕΡΑΝΗΣ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΩΝ ΝΥΧΤΕΡΙΝΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ , ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΣΤΙΣ ΕΠΑΡΧΙΕΣ ΧΟΜΣ-ΧΑΜΑ, ΣΤΗΝ ΝΤΕΡΑΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΣΥΡΙΑΣ, ΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΤΗΣ ΔΑΜΑΣΚΟΥ. ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ,Η ΣΥΡΙΑΚΗ ΑΕΡΑΜΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ, ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ 'ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ' ΠΟΥΤΙΝ -ΝΕΤΑΝΙΕΧΟΥ , ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΙΡΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Η ΡΩΣΙΚΗ ΑΕΡΑΜΥΝΑ "ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ..."

3)ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ /ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΙΡΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΕΣ ΣΙΙΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ /PMU  ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΡΑΚΙΝΟ ΕΔΑΦΟΣ. ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ (ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗ) ΣΤΟΙΡΑΚ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΤΑ ΠΟ 38 ΧΡΟΝΙΑ,ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ OPERA/BΑBYLON  Η ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΕΠΛΗΞΕ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΑ OSIRAQ  ΣΤΑ ΠΕΡΙΧΩΡΑ ΤΗΣ ΙΡΑΚΙΝΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΤΛΕΥΤΑΙΕΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΜΙΡΛΙ/ΕΠΑΡΧΙΑ ΣΑΛΑΧΑΝΤΙΝ, ΣΤΗΝ ΑΛ ΣΑΚΡ/ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΓΔΑΤΗ,  ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΠΑΛΑΝΤ, ΟΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΔΡΕΥΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕΟΡΙΣΜΕΝΑ  ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ.

4)ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΣΤΟΧΩΝ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΥΠΕΡΠΤΗΣΕΩΝ/ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ  ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΑΕΡΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ, ΑΦΟΥ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΦΙΛΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ(ΑΠΟ ΤΟ 2010).

5)ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΛΗΤΤΟΥΝ ΜΕ DRONES   ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΤΟΙ ΡΑΚ. ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΚΟΥ ΤΟΥ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ  ΜΗ-ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΣΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΙΡΑΚ,

6)ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΦΙΛΟΙΡΑΝΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΧΟΥΘΙΣ ΣΤΗΝ ΥΕΜΕΝΗ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΟΥΔΑΝ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΧΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ( ΣΤΟ ΠΟΡΤ ΣΟΥΔΑΝ.)

7)ΟΙ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ  ΠΤΕΡΑΡΧΟΙ ΑΜΙΡ ΕΣΕΛΚΑΙ ΑΜΙΚΑΜ ΝΟΡΚΙΝ , ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ/ΑΜΑΝ/ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΑΜΙΡ ΧΕΙΜΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΘΕΡΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΕ ΒΑΘΟΣ".

8)ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒAΙΝΟΥΝ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ, ΤΟ ΟΜΑΝ, ΤΟ ΚΟΥΒΕΙΤ, ΤΟ ΜΠΑΧΡΕΙΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΜΕ ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ.. ΗΔΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΜΙΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ.

9)ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ  ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΗ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΜΕΛΕΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ-ΙΡΑΝΙΚ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ.

10)ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΧΝΑ ΣΥΝΑΝΤΩΝΤΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΗΠΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΑΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ.

11)ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ.

12)ΤΕΛΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ/ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΗ ΣΙΙΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ ΠΟΥ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗΣ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΜΕ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ,  ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΩΝ ΔΡΑΣΗΣ ΙΚΑΝΩΝ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΡΙΑΤ ΣΕΜΟΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΕΙΛΑΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου