Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

Νεκρός ο Εβραίος κατάσκοπος που αποκάλυψε το σενάριο του 3ου Παγκοσμίου πολέμου!

david-goldberg.jpg
Ο  Michael Berg αποκάλυψε ότι ο Τραμπ είναι οπαδός της Καμπαλιστικής λατρείας  Chabad, η οποία πιστεύει ότι ο Γκωίμ πρέπει να καταστραφεί στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο για να επιστρέψει ο «Μεσσίας»,ο Εβραίος που θα γίνει ο παγκόσμιος ηγέτης.

Ο Ντέιβιντ Χόλμπεργκ, 59 ετών, δολοφονήθηκε στις 8 Ιουνίου αφού αποκάλυψε ότι ένας σύντροφος του Λευκού Οίκου του είχε παράσχει σημειώσεις που αποκάλυψαν:
 1) Ο Τραμπ  είχε ασπαστεί τον Ιουδαϊσμό πριν από δύο χρόνια  και σχεδιάζει επίθεση στο Ιράν αυτό το φθινόπωρο για να εκπληρώσει την εβραϊκή προφητεία.
 2) Ο Τραμπ πιστεύει ότι ο γαμπρός του Jared Kushner προορίζεται να είναι ο Μεσσίας (δηλαδή ο αντιχρίστος)!
 (Αποποίηση ευθύνης - δεν μπορώ να εγγυηθώ για αυτές τις πληροφορίες, αλλά σίγουρα επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους μας και δεν μπορεί να αγνοηθεί.)
https://beforeitsnews.com/v3/r2/?url=https://israeltodaynews.blogspot.com/
(αποσπάσματα από henrymakow.com)
Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τράμπ ασπάστηκε τον Ιουδαϊσμό πριν από δύο χρόνια και εντάχθηκε στη συναγωγή Χαμπάντ Λιβάβιτς στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με αξιωματούχο του Λευκού Οίκου, υψηλού επιπέδου.

Σύμφωνα με την πηγή, ο Τραμπ "ωθείται" από την κόρη του Ιβάνκα και τον γαμπρό του, τον Jared Kushner, να ενταχθεί στην πίστη. Αρχικά, το Τράμπ αντιστάθηκε, δηλώνοντας ότι θα μπορούσε να απειλήσει τη βάση του Ευαγγελιστών χριστιανών ψηφοφόρων. Ωστόσο, είχε μια αλλαγή της καρδιάς και ασπάστηκε τον Ιουδα'ι'σμό επισήμως στις αρχές του 2017. Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε ιδιωτική περιοχή και φυλασσόταν για σχεδόν δύο χρόνια.
Φαίνεται ότι ο Λευκός Οίκος είναι έτοιμος να απελευθερώσει αργά αυτές τις πληροφορίες και το καλοκαίρι αναμένεται ότι ο Tραμπ θα αντιμετωπίσει πλήρως τη νέα του πίστη σε τηλεοπτική συνέντευξη Τύπου το βράδυ.
Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Tραμπ και ο κύριος κύκλος του σχεδιάζουν μια εκτεταμένη εισβολή στο Ιράν, σύμφωνα με μια πηγή που εργάζεται στον Λευκό Οίκο.
Το σχέδιο περιλαμβάνει μια εισβολή στο έδαφος και τη χρήση τακτικών πυρηνικών όπλων σε μια εκστρατεία που προγραμματίζεται για τα τέλη του 2019. Το Ιράν θα "σβηστεί από τον χάρτη" ​​σύμφωνα με την πηγή και η πολεμική προσπάθεια αναμένεται να κοστίσει "δύο μιση φορές τον πόλεμο στο Ιράκ. "
Ο πόλεμος θα προωθηθεί από τα μέσα ενημέρωσης και ο Tραμπ θα προχωρήσει μαζί του, μετά από μια "αναμενόμενη ψεύτικη σημαία(στημένο γεγγονός) που προσάραξε στο Ιράν, πιθανόν κάτι που περιλαμβάνει τα σκάφη στο στενό του Ορμούζ." Η ψεύτικη σημαία είναι ένα "αναπόσπαστο μέρος στο σχέδιο ", καθώς το Ιράν δεν έχει κατά κανένα λόγο, καμία επιθυμία ή πρόθεση να ξεκινήσει έναν πόλεμο, σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα.Trump-Chabad2.jpg
Τα σχέδια του πολέμου έχουν το προσωπικό του Λευκού Οίκου "σε μια ενθουσιασμένη tizzy" καθώς γεράκια όπως ο Τζον Μπόλτον έβαλαν τις "τελειωτικές πινελιές" στην προγραμματισμένη επίθεση. Ο Πρόεδρος Τραμπ επέδειξε αρχικά αντίσταση στο σχέδιο, αλλά από τότε πήδηξε με ενθουσιασμό, έπεισε το Ιράν ότι είναι «υπαρξιακή απειλή για το Ισραήλ» και ως εκ τούτου, ο πόλεμος απαιτείται να «εξαλειφθεί».
Έχουν αποκαλυφθεί περαιτέρω λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένων 100 πυρηνικών τακτικών που θα χρησιμοποιηθούν για την εξάλειψη του ιρανικού στρατού. 120.000 αμερικανοί στρατιώτες(πεζικό) θα χρησιμοποιηθούν στην εισβολή. Η Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, ο Καναδάς, η Σαουδική Αραβία και το Ισραήλ αναμένεται να ενταχθούν σε έναν "συνασπισμό" για την υποστήριξη του πολέμου. Τα περιουσιακά στοιχεία της CIA και οι προσπάθειες αντικοινοποίησης έχουν αυξηθεί κατά το προηγούμενο έτος κατά την προετοιμασία. Μια "ψεύτικη σημαία"(στημένο γεγγονός-επεισόδιο) ετοιμάζεται να χρησιμοποιηθεί πριν από τον πόλεμο με το Ιράν. Η προπαγάνδα προετοιμάζεται από τον Λευκό Οίκο και ισραηλινούς ομολόγους του. Το Ισραήλ θα στηρίξει την προσπάθεια και ο Μπενιαμίν Nετανιάχου φέρεται να «χαμογελά μέχρι τα αυτιά του» κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνάντησης με τον Τζον Μπόλτον. Υπάρχουν ανησυχίες. Η "βάση" του Tραμπ μπορεί να αντισταθεί ή να επικρίνει τις προσπάθειες, γι 'αυτό καταβάλλονται περαιτέρω προσπάθειες προπαγάνδας για να "στηρίξουν την υποστήριξη" του πολέμου. 
Λόγω της στενής σχέσης του Προέδρου Tραμπ με τον Jared Kushner, έχει δοθεί μια αίσθηση «νηφάλιας εισαγωγής» στην πολεμική προσπάθεια, η οποία είναι ως εκπλήρωση της «εβραϊκής προφητείας» μέσα στους κύκλους του Λευκού Οίκου. Πολλοί στο Λευκό Οίκο πιστεύουν ότι ο Jared Kushner είναι ο «Μεσσίας» ή ο εβραϊκός «Moshiach» που δεν μπορεί να επιτύχει το «θρόνο» του μέχρι να εξαλειφθεί το Ιράν.

Η πηγή του Λευκού Οίκου είναι ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος που είχε δίκιο σε πολλά άλλα πράγματα στο παρελθόν και η ταυτότητά του έχει επαληθευτεί.
Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τράμπ έχει πει στους στενούς ανώτερους συνεργάτες του Λευκού Οίκου ότι θέλει τον Jared Kushner υποψήφιο Πρόεδρο το 2020. Δύο ανώτερες πηγές δήλωσαν ότι ο Πρόεδρος έχει εκφράσει ότι θα προτιμούσε τον Kushner σαν αντιπρόεδρο του Mάικ Πενς, πιστεύει ότι ο Kushner είναι ο εβραϊκός «Μεσσίας» ή ο Μόσχας.
Οι πηγές πρόσθεσαν ότι ο Tραμπ δήλωσε ότι του αρέσει γενικά η δουλειά που έκανε ο Mάικ Πενς, αλλά ότι ο Πρόεδρος δήλωσε ότι «τα πράγματα κινούνται τόσο γρήγορα με τα σχέδιά μας στο Ισραήλ, ότι χρειαζόμαστε τον Kushner πιο κοντά στην εξουσία». είπε ότι ο Tραμπ το είπε αυτό, κατά λέξη, κυριολεκτικά. Η πηγή δεν έκανε εικασίες για το τι εννοούσε ο Πρόεδρος με "σχέδια στο Ισραήλ" ή γιατί ο Kushner θα έπρεπε να είναι πιο κοντά στην εξουσία.
Η οικογένεια Kushner εξακολουθεί να συγκεντρώνει αντιπαραθέσεις, με την πρόσφατη δημοσίευση του "Kushner, Inc." από τον συγγραφέα και ερευνητή Vicky Ward.
Ένας φίλος ενός ατόμου αποκαλύπτει:

Ο Ντέιβιντ με ενημέρωσε για τα πράγματα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μου είπε ότι του είχαν δοθεί κάποια έγγραφα που ένιωθε ότι θα μπορούσαν ασφαλώς να τον σκοτώσουν. Τα έγγραφα αφορούσαν μερικά εσωτερικά σημειώματα του Λευκού Οίκου, στα οποία μερικοί ραβίνοι της Νέας Υόρκης συναντήθηκαν συχνά με τον Τράμπ και  μίλησαν για τη φύση αυτών των συναντήσεων. Δεν έκανα πλήρη στοιχεία, εκτός από το ότι φαίνεται ότι οι ραβίνοι θα έδιναν στον Tραμπ μια νίκη επανεκλογής αν έκανε πράγματα που του ζητούσαν. Υποθέτω ότι ο Tραμπ ακούει προσεκτικά, γιατί - αυτό είναι που μου είπε ο David - επειδή οι ραβίνοι είχαν πολλή εξουσία, με τρόπους με τους οποίους θα μπορούσαν να ξεπεράσουν τις εκλογές αν χρειαζόταν. Οι πηγές μίλησαν επίσης για τον τρόπο με τον οποίο οι αριθμοί των δημοσκοπών του Tραμπ δεν ήταν πολύ καλοί και θα μπορούσε εύκολα να χάσει το 2020 και ο Λευκός Οίκος το γνώριζε αυτό, και αυτό ήταν μέρος του λόγου για τον οποίο ο Τράμπ έδωσε τόσο μεγάλη προσοχή σε αυτούς τους ραβίνους. Υποθέτω ότι απλά έχουν πολύ έλεγχο ή κάτι τέτοιο και το χρειάστηκε. Ο Ντέιβιντ είπε ότι τα έγγραφα αν αποκαλυπτόντουσαν, θα ήταν πολύ άσχημα για τον Tραμπ , επειδή δεν υπήρχε τρόπος να τους δώσουμε θετικό γύρισμα. Είπε ότι τα σημειώματα ήταν αρκετά αναλυτικά και φαινόταν να έχουν γραφτεί από δύο στελέχη που συντονίζουν τις συναντήσεις.
Υπήρχαν επίσης έγγραφα στο ασφαλές του Ντέιβιντ ότι ήμασταν σε θέση να ανακάμψουν μετά την αποχώρηση των μπάτσων. Πήραν πολλά πράγματα του Ντέιβιντ χωρίς καμία εξήγηση για το γιατί, αλλά δεν έλαβαν το χρηματοκιβώτιο, το οποίο ήταν ασφαλές στο πάτωμα και είναι πιθανό να μην ξέρουν ότι ήταν εκεί. Στην πραγματικότητα, είμαστε αρκετά σίγουροι ότι δεν ήξεραν ότι ήταν εκεί, επειδή είναι πολύ καλά κρυμμένο.
Ο Ντέιβιντ ήταν έξυπνος και έβαζε σχεδόν τα πάντα σε αυτό το ασφαλές μέρος που ήταν σημαντικό. Ο Δαβίδ είχε επίσης δώσει τουλάχιστον σε τρεις φίλους πρόσβαση στους λογαριασμούς του στο διαδίκτυο και είπε ότι αν συνέβαινε κάτι γι 'αυτόν, ήταν έτοιμος να αναλάβει.

Το υπόλοιπο του περιεχομένου του, το οποίο ήταν χαρτί, σημειώνει, οι υπολογιστές και τα τηλέφωνά του είχαν κάποιες πληροφορίες, αλλά τίποτα όπως αυτό που ήταν στο χρηματοκιβώτιο, όπου κράτησε όλα αυτά. Οι φίλοι απομάκρυναν τα πάντα από το χρηματοκιβώτιο του και έκαναν αντίγραφα ότι μπορούσαν και τα αντίγραφα αυτά φυλάχτηκαν σε ασφαλή μέρη σε περίπτωση που συμβεί κάτι.

Θα έρθουν περισσότερες ενημερώσεις. Μιλάμε για ένα βίντεο το οποίο θα παρουσιάσει τα έγγραφα και επίσης διατηρήσαμε έναν δικηγόρο για να δούμε πώς μπορούμε καλύτερα να παρουσιάσουμε τις πληροφορίες που έμειναν πίσω από τον David ".
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΑ 
BEFORE IT'S NEWS
ISRAEL TODAY NEWS 
HENRY MAKOW
:Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου