Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

Ετσι κατασκευάστηκαν τα «προσκυνήματα» της….Νέας εποχής.


Και φτιάξαμε σαν κράτος επίσημα και φτιάχνουμε ακόμη και κάθε χρόνο,  διαφημιστικά σποτ και βίντεο..... με τα οποία προσπαθουμε να  προσελκύσουμε τουρίστες, από όλο τον κόσμο,  προβάλλοντας:

... τις εκπληκτικές  παραλίες της χώρας

..τα γαλαζοπράσινα νερά της

... τις φυσικές της ομορφιές

..την κορυφαία κουζίνα της

.. τα γραφικά σοκάκια των νησιών της

...το μαγικό ηλιοβασίλεμα

και...την νυχτερινή ζωή της….!

Και έτσι είναι, ζούμε σε ένα από τα ομορφότερα σημεία του πλανήτη.

Όλα τα αξιοποιήσαμε και τα προβάλαμε σαν χώρα για να προσελκύσουμε ξένους τουρίστες.... μα κάτι μας ξέφυγε… !

Δεν κατασκευάστηκε ούτε ένα επίσημο σποτάκι, από κανένα υπουργείο, από το κράτος γενικά και επίσημα για τον...... θρησκευτικό θησαυρό που διαθέτει η Ελλάδα μας και ο οποίος θεραπεύει ψυχή και σώμα...!!!

Δεν έγινε ούτε λόγος για τα μοναστήρια μας....για τα προσκυνήματα μας.. καμία αναφορά.... καμία καμπάνια..κανένα βίντεο για τις θεραπευτικές ιδιότητες των Αγίων εικόνων που επιβεβαιώθηκαν από αυτούς που βίωσαν τις παρεμβάσεις του Θεού στη ζωή τους.

Και αναρωτιέμαι…πόσοι τουρίστες, κάτοικοι του εξωτερικού, που αντιμετωπίζουν ποικίλα  προβλήματα στην καθημερινότητα τους και όχι μόνο υγείας, δεν θα έχουν την ευκαιρία να αλλάξουν κάτι στη ζωή τους, να αλλάξουν γενικά την ζωή τους ή ακόμη και να εξαντλήσουν τις πιθανότητες για μία θεραπεία εκεί που οι γιατροί σηκώνουν τα χέρια ψηλά και αυτό επειδή.... εμείς δεν μιλήσαμε;

Είναι πάρα πολλοί αυτοί που δεν γνωρίζουν την Ορθοδοξία και τα οφέλη της και πόσοι «τουρίστες» θα μπορούσαν να ωφεληθούν από αυτή την… γνωριμία.!!

Πόσοι τουρίστες δεν γνωρίζουν για τον θαυματουργό Άγιο Νεκτάριο στην Αίγινα, είτε για την Παναγία της Τήνου και τα τάματα που εκπληρώνονται κάθε χρόνο..;

Αν ήμουν υπουργός τουρισμού (και δεν βρισκόμουν στο υπουργείο Αλήθειας κ. Μητσοτάκη) θα έβαζα μια ομάδα να φτιάχνει κάθε χρόνο ένα έξυπνο και στα σύγχρονα πρότυπα βίντεο που θα παρουσίαζε σε ολόκληρο τον κόσμο τα οφέλη και τον θρησκευτικό πλούτο της χώρας μας...αναλλοίωτο και όπως μας παραδόθηκε!

Ξέρω είναι απεριόριστος και δεν χωράει σε μερικά λεπτά ενός βίντεο, όμως ούτε το φυσικό και ιστορικό κάλος της Ελλάδος χωράει σε ένα σποτάκι που βγάζει κάθε χρόνο το Υπουργείο Τουρισμού...αλλά το βγάζει!Οπότε θα φτιάχναμε ένα σποτάκι ελπίδας, με φρέσκα πρόσωπα και ντόπιες εικόνες που θα μίλαγαν στις ψυχές των υποψηφίων τουριστών και με στόχο να κινήσει  το ενδιαφέρον των νέων όλου του κόσμου, οι οποίοι θα είχαν την ευκαιρία όχι μόνο να ξεκλειδώσουν τις αισθήσεις τους στη χώρα μας … αλλά να βιώσουν κάτι πολύ μεγαλύτερο και πολυτιμότερο.. να ξεκλειδώσουν την πίστη τους στα ιερά μας προσκυνήματα.!!

Δεν φτιάξαμε ποτέ, επίσημα σαν χώρα, ένα βίντεο σε πολλές γλώσσες, που να παρουσιάζει την ομορφιά των ιερών μας μοναστηριών, δεν αναδείξαμε ποτέ την ελπίδα και την δύναμη των θαυμάτων που επιτελούνται στην μικρή μας την Ελλάδα..δεν παρουσιάσαμε ποτέ σαν χώρα επίσημα, σε πιστούς και άπιστους του εξωτερικού την ομορφιά και την ζεστασιά της θρησκείας μας...και ενώ έχουμε τα πλέον σύγχρονα μέσα αλληλεπίδρασης και επικοινωνίας.

Εκεί έξω οι νέοι τουρίστες δεν έχουν ιδέα για τον Χριστό, για την Ορθοδοξία, για την Παναγία μας, για τους Αγίους, για τα μοναστήρια μας, για τις θαυματουργές εικόνες που υπάρχουν, για τις..... προφητείες που ήδη πατάμε μέσα σε αυτές αλλά και για τα θαύματα που γίνονται σχεδόν κάθε μέρα στην Ελλάδα, είτε σε μοναστήρια,είτε στις εκκλησίες,  είτε στους ελληνικούς δρόμους καρμανιόλες, είτε στα πολυσύχναστα πλέον νοσοκομεία….είτε σε έδαφος…είτε σε στεριά, είτε σε αέρα.


Βασικά πολλοί τουρίστες δεν έχουν ιδέα ότι όλα αυτά βρίσκονται στην Ελλάδα.

Έρχονται για τον φαγητό,  για την ιστορία της, τα αρχαια της,  για την διασκέδαση της ... για τις παραλίες και τα νερά της.

Δεν έρχονται και δεν τους καλέσαμε ποτε να έρθουν να δουν από κοντά την παρουσία του Θεού στη Γη και στη ζωή μας.

Και αυτό που δεν κάναμε εμείς το έκαναν άλλοι, το έκανε το σκοτάδι.

Η Ελλάδα, δυστυχώς, από την μεταπολίτευση και μετα απέτυχε στην αποστολή της..!!!.... οι γενιές αυτές μέχρι και τώρα απέτυχαν, αφού ο ανώτερος στόχος των Ελλήνων ήταν να μπούμε στην ΟΝΕ και την Ευρωπαϊκή ένωση.

Και αυτή η αποτυχία εύκολα διακρίνεται……..από τους καρπούς της εποχής που διανύουμε.


Χαλασμένοι καρποί σε μια εποχή με ξερά κλαδιά και ρίζες.

Η Ελλάδα έπρεπε να ήταν μια βιομηχανία πίστης…με την καλή έννοια…ένα τεράστιο συσκευαστήριο της Αλήθειας, όπου θα πλημμύριζε η επικράτεια της όλο το χρόνο από κόσμο που θα ήθελε να αναπαυθεί και να βρει παρηγοριά στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος άνθρωπος.

Γιατί υπάρχει πολύ θλίψη εκεί έξω, στα ξένα κράτη, ειδικά τα τελευταία χρόνια και όσο η Νέα εποχή κερδίζει έδαφος.

Ο θρησκευτικός πλούτος που διαθέτουμε είναι ένα «προϊόν» που άλλοι μας το κληρονόμησαν και αντί να το «αξιοποιήσουμε» και να το «εξάγουμε» σε ολόκληρο τον κόσμο ….το αφήσαμε στην άκρη… το περιφρονήσαμε….και φτάσαμε ακόμη και να αμφισβητούμε την ύπαρξή του.

Σκέψου το λίγο…είναι σαν να μου αφήσουν κληρονομιά δεκάδες βαρέλια γεμάτα χρυσές λίρες και να πάω εγώ να αποποιηθώ την κληρονομιά, γιατί πολύ απλά δεν έκανα τον κόπο να ανοίξω, έστω μερικά από αυτά τα βαρέλια, να δω αν όντως εκεί μέσα έχει χρυσές λίρες.

Πως θα με χαρακτήριζες; Δεν χρειάζεται να πεις...


Και ξέρεις...τον ρόλο που δεν παίξαμε εμείς σαν χώρα και σαν Έλληνες, τον έπαιξαν οι ανατολικές θεοσοφίες-μαγείες μέσα από την γιόγκα και τις πολεμικές τέχνες, το Βατικανό,  η μαγεία της Καμπάλα και διάφορες ψευδό αιρέσεις που υπόσχονται, γαλήνη, ηρεμία, αυτογνωσία,Θεογνωσία, αυτόίαση κλπ.

Και αντί να εξάγουμε την πίστη την αληθινή, να εξάγουμε την πραγματική ελπίδα, την χαρά, την σοφία, την πραγματική αυτογνωσία και Θεογνωσια…… αντί αυτού εισάγουμε.....εισάγουμε πίστη στο Εγω και στον ευατο μάς...ή  απιστία, μαγεία, διαστροφή, μίσος, εγωισμό, πτώση υλική και σωματική και το χειρότερο... αθεΐα.

Και τα εισάγουμε χρόνια τώρα με δύο κύριους τρόπους.

Δια μέσου της οθόνης. Το ξέρουμε όλοι αυτό.

Και δια μέσου του Τουρισμού.

Αυτό ίσως να μην το ξέρουμε όλοι.

Συνήθειες, ήθη και έθιμα ταξίδεψαν και άλωσαν κράτη δια μέσου του τουρισμού...δια μέσου του ανθρώπου...αυτό σαν προέκταση έχει και το μεταναστευτικό αλλά ανοίγουμε άλλο κεφάλαιο.

Και πολλές συνειδήσεις αλλοιώθηκαν με αυτό τον τρόπο.

Και φτιάξαμε «προσκυνήματα» σαν της Μυκόνου. Και η διασκέδαση πήγε σε άλλο επίπεδο. Κατέβηκε επίπεδο…και αυτή η κατάσταση …εξαπλώθηκε από τα «ελληνικά» μέσα ενημέρωσης……και έγινε must..!

Και προσαρμόστηκε η κοινωνία, ειδικά οι νέοι,  στις συνήθειες, στη συμπεριφορά και στο στυλ κάθε νεόπλουτου-της σταρ που κάνουν τις διακοπές τους στη χώρα μας.

Και εδώ βλέπουμε την σκοτεινή πτυχή του τουρισμού σε απόλυτη συνεργασία με την... οθόνη.

Η μήπως κάνουμε λάθος;

Και έτσι φτιάχτηκαν τα «προσκυνήματα» της….Νέας εποχής.

Ναι...τα «Προσκυνήματα» της Νέας εποχής που κατά σύμπτωση όμως στέκονται δίπλα σε... αρχαία ιερά...όπως αυτό τη Δήλου...!!

Δες λίγο την απόσταση μεταξύ τους.

Πάμε μια βόλτα και στην Κρήτη…. στα Μάλια, κ. Μητσοτάκη.

Πάμε παραδίπλα στην Χερσόνησο που ξεφαντώνουν ο νέοι μας…..έχεις δει τι γίνεται εκεί,  όπως και γνωρίζεις πιο δίπλα βρίσκονται αρχαία ιερά της Κνωσσού…ενός πολιτισμού που καταστράφηκε από….τσουνάμι.

Δες πάλι την απόσταση μεταξύ τους.

Τι δουλεία έχει η σεξουαλική αταξία δίπλα σε πολύ αρχαία ιερά και γιατί σφραγίστηκαν πολλά αρχαία ιερά με ορθόδοξες εκκλησίες;

Γιατί στην Κρήτη θυσιάζονται στον... Μολώχ οι νέοι μας;

Γιατί στην Κρήτη είναι ο νούμερο ένα προορισμός των swingers;;;

Η σεξουαλική αταξία κ. Μητσοτάκη, είναι ενα μέρος της προσφοράς στην... τελετή.

Η σεξουαλική αταξία, όταν συνοδεύεται με αίμα…είτε αυτόχειρα, είτε από τροχαία, είτε από δολοφονίες, είτε από πνιγμούς…. Είναι μια διαδικασία…μία τελετή που μαζεύει τις "οχιές"…οι οποίες με την «δίχαλη» γλώσσα τους «οσμίζονται» στην ατμόσφαιρα π.χ. της Κρήτης... την προσφορά από την τελετή.

Και αυτά τα δύο ήταν τα συστατικά στις τελετές σε όλα τα κράτη, σε όλους τις περιόδους της ανθρώπινης ιστορίας.!

Τα σεξουαλικά όργια/ αταξία ...... οι πόλεμοι/βία.!

Και στους πολιτισμούς που αυτά τα δυο πάνε μαζί, αυτοί ιστορικά σβήνουν από τον χάρτη της ιστορίας..!.

Και οι ίδιες οχιές που ήταν τότε είναι και τώρα… απλά αλλάζουν ταυτότητα στην ιστορία για να μην τους παίρνουμε χαμπάρι.

Κατάλαβες τι γίνεται κ.Μητσοτάκη στην Κρήτη;

Υποψιάζεσαι τι έρχεται στην Κρήτη…τι ετοιμάζεται να συμβεί στο Αιγαίο από αυτούς που ξέρουν τα μυστικά των τελετών και την.. "ιερή" γεωμετρία του πλανήτη;

Αυτοί που έχουν το τσελεμεντέ των καταστροφών;

Ας πούμε κάτι που ήθελα να το πω καιρό τώρα και νομίζω ήρθε η ώρα.

Το 8, το 5 και το 13 ήταν τα αγαπημένα νούμερα μιας οχιάς από το παρελθόν, που έχει καταγράφει στην ιστορία και που ήταν υπεύθυνη για την προώθηση της σεξουαλικής αταξίας σε όλους τους αρχαίους πολιτισμούς.

Αν η σεξουαλική αταξία είναι συγκεκριμένη ενέργεια;

Αν η οχιά «τρέφεται» από αυτή και αν μετά αυτή η ενέργεια γίνεται δύναμη και στρέφεται εναντίων του ανθρώπου, είναι κάτι που η επιστήμη ποτέ δεν θα το πει…αλλά είμαι βεβαίως ότι κάποιοι «σαμάνοι μάγοι» το γνωρίζουν καλά αυτο το μυστικό.

Σε αυτή την μαύρη οχιά είχαμε κάνει «αφιέρωμα»... πριν της πειράξουν τη φωλιά της στην Γαλλία και της είχαμε «πλέξει το εγκώμιο»,  μίας και....... στο όνομα της και στα σύμβολά της είναι αφιερωμένα τα μεγαλύτερα φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής. Και ήταν η πρώτη φορά, ίσως σε παγκόσμια κλίμακα που έγινε αυτή η σύνδεση και με τέτοια αποδεικτικά στοιχεία.

Και από τότε, όπως είδες, δεν ξαναμίλησα ποτέ για αυτό. Και ούτε πρόκειται… απλά θέλω να θυμηθούμε το εξής.

Κάποιοι αναγνώστες εδώ στο minitrue.gr κ. Μητσοτάκη θυμούνται τα παραπάνω «αγαπημένα» και καταγεγραμμένα νούμερα της οχιάς που ευθύνεται για την σεξουαλική αταξία και «τρέφεται» ενεργειακά από αυτή, γιατί κάθε εκδήλωση στη ζωή μας εκπέμπει ενέργεια και αυτά τα νούμερα τα είχαμε δώσει δυο χρόνια περίπου πριν…!

Κοίτα πάλι τα νούμερα πιο πάνω και δες παρακάτω πότε οργάνωσαν στην Κρήτη την Κρουαζιέρα Ρωμαϊκών, Ελληνικών και Λευκών σεξουαλικών οργίων για φέτος…για το 2019: 
Το 8 το βλέπεις.

Το 13 το βλέπεις.

Το 5 το καλό;

Δεν βλέπεις πέντε;

Η 5η κατά σειρά ροζ Κρουαζιέρα για το 2019 οργανώθηκε από τις 8.5 έως τις 13.5...!! 


Μήπως είναι ψέμματα....;;;;μήπως είναι συμπτώσεις ή είναι το σκληρό παρασκήνιο μιας  πραγματικότητας  που η ορθόδοξη εκκλησία μας έχει ενημερώσει πιο πριν;;;;

Και θυμάμαι τότε στην Κρήτη, ορισμένοι επιχειρηματίες και θεσμικοί παράγοντες  είδαν την συγκεκριμένη Κρουαζιέρα σαν μια ανάσα και τόνωση της αγοράς….!!

Κοίτα πως ξεπουληθήκαμε…για(και για) αυτό ισχυρίστηκα τότε, στις 7/7,  ότι δεν υπήρχε η ελπίδα στην κάλπη.

Κοίτα την Κρήτη μας από τότε πως ματώνει μέχρι και τώρα.

Κάθε.. μα κάθε μέρα και από μια τραγωδία….και μου λες κ.Μητσοτάκη για το οδικό δίκτυο, για την απροσεξία των οδηγών και άλλες τέτοιες μπαρουφες...αυτά πάντα υπήρχαν,  όμως αγνοείτε παραδειγματικά ότι αυτό το θέρισμα, με τέτοια ένταση και επαναληπτικοτητα δεν έχει ξαναγίνει στην Κρήτη.


Και γενικά ούτε στην Ελλάδα...ζουμε πρωτογνωρες τραγωδίες κάθε μέρα!

Αυτο δεν γίνοταν πριν μία δεκαετία!
Και αυτό είναι κακός οιωνός Κυριάκο...και για την Κρήτη και για την Ελλάδα..... ακούτε εκεί στο Μαξίμου; 

Μακάρι να ακούγατε...

Κάποιο χέρι οργανώνει, σε όλο τον κόσμο όχι μόνο στην Ελλάδα, τέτοιες ερωτικές βραδιές.

Τρανό παράδειγμα τέτοιων αρχαίων ιερών χώρων(βωμων) συνάντησα στον πολιτισμό των..... Μάγιας.

Εκεί λες και πάγωσε ο χρόνος, όπου άνθισε ο πολιτισμός των Μάγιας, όπου στέκουν ακόμη οι «ιερές» πυραμίδες τους και ανακαλύπτονται τα λείψανα ιερέων σαμάνων (μάγων) τους ...στην Κεντρική Αμερική, π.χ. στο Μεξικό , η πορνεία και η βία ανθίζουν. 

Και αυτά τα κέντρα, αυτοί οι αρχαίοι ναοί, ενώνονται μεταξύ τους...το λένε όπως έιπαμε πιο πάνω "ιερή" γεωμετρία.

Αλλά εδώ πάμε πιο βαθιά, οπότε αναγκαστικά σταματάμε …διότι είναι νερά βαθιά και παγωμένα και που σε κάποιους ίσως να φαίνονται ακραία,  μα ένα είναι βέβαιο, ότι η επικαιρότητα σε λίγο διάστημα θα είναι πολύ πιο ακραία!

Στον καθρέπτη του Ιουνίου, του μήνα της υπερηφάνειας, θα θερίσουμε ότι εκείνοι μας έβαλαν να φυτέψουμε τότε.

Ο καθρέπτης του Ιουνίου είναι ο Σεπτέμβρης που έρχεται.

Η Ελλάδα μας, από νούμερο ένα τουριστικός προορισμός έχει μετατραπεί σε νούμερο ένα βωμός.

Αυτοί ναι έκαναν την δουλειά τους, εμείς όμως δεν μιλήσαμε και ειδικά τώρα..... που αποχαιρετάμε κάθε μέρα νέους ανθρώπους.


Όχι μόνο δεν μιλήσαμε, αλλά όπως βλέπουμε σε μερικές περιπτώσεις ορισμένοι αγκάλιασαν την αταξία, συμβιβάστηκαν με την νέα τάξη και τις επιταγές της…κατ' επέκταση και με το θέρισμα και είναι η πλειοψηφία και αυτό είναι που θα πληρώσουμε σαν χώρα όλοι μαζί. 

Όχι την κατρακύλα και την εσφαλμένη μας πορεία...αλλά...ότι αντιμετωπίσαμε σαν πρόοδο την κατηφόρα και την κατρακύλα του πολιτισμού μας. 

..... κάποιοι από εμάς είδαμε τα λάθη μας.. και τα αναγνωρίζουμε.

Πολλοί δεν τα βλέπουν και δεν τα αναγνωρίζουν και το πιο δύσκολο ραντεβού αργότερα θα είναι με τον... καθρέπτη μας.

Αυτό θα συμβεί όταν σβήσει απότομα η οθόνη μας.. που τώρα δεν παύει να μας δείχνει αποκλειστικά τα λάθη των άλλων.

Αυτό θα είναι το πιο δύσκολο ραντεβού.


Rick

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου