Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

«Βλέπω» χέρια.... που από την αγωνία θα ξεσφίγγουν γραβάτες.

Πέρυσι, 21 Αυγούστου βγαίναμε από τα μνημόνια με τον….. Αλέξη.

Φέτος, 26 Αυγούστου βγαίνουμε από τους περιορισμούς στις συναλλαγές μας με τον ..Κυριάκο.Διακρίνεται η σκυταλοδρομία της εξουσίας που θα μας οδηγήσει στην ατζέντα αυτών που έχουν στήσει τον αγώνα;


Σε πολλούς...όχι!

Για αυτή την ατζέντα όμως εργάζονται οι πολίτικοι μας, εκούσια ή και ακούσια..αθόρυβα σίγουρα.... και φαίνεται ότι μόνο οι πρωταγωνιστές αλλάζουν.... το σενάριο μένει πάντα το ίδιο.

Υπό άλλες συνθήκες θα το κάναμε πιο ορατό…..με στοιχεία… αλλά εσείς που διαβάζετε αυτή τη στήλη, ξέρετε και βλέπετε…δίχως στοιχεία….δεν χρειάζεστε στοιχεία, για να μην τους εμπιστευτείτε.

Επιστροφή στην κανονικότητα μας είπαν, κατάργηση ασύλου ψήφισαν και οριστική άρση καπιτάλ κοντρόλ ανακοίνωσαν.

Δεν θα σου πω να πάρεις τρόφιμα, φάρμακα κλπ. το έχουμε πει από το καλοκαίρι και θα έπρεπε να έχουμε κάποια πράγματα στην άκρη για παν ενδεχόμενο….και δεν θα το ξαναπώ, γιατί... ίσως…μπορεί κάποιοι που ζουν ανάμεσά μας ή και μερικοί από εμάς,ίσως και εγώ,  για να αλλάξουμε νοοτροπία, να γίνουμε άνθρωποι δηλαδή, θα πρέπει να…… πεινάσουμε και να ψηθουμε στις κακουχίες, ώστε αυτή η αλλαγή να συμβεί και να μην είναι προσωρινή αλλά μόνιμη.

Οπότε,  δεν το ξαναλέω και ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Να υπενθυμίσω  το εξής… στις 21 Ιουνίου, για 10 λεπτά και θα κάναμε ήδη χρήση της αποθήκης μας.

Για 10 λεπτά φίλε…

Οπότε Κυριάκο, κοιτάζοντας το αυστηρό του ύφους σου όταν ανακοίνωνες την οριστική κατάργηση του ελέγχουν κεφαλαίων, μετα από 50 μήνες, ασκώντας υποσυνείδητα μομφή στο πρόσωπο της προηγουμένης κυβέρνησής του Αλέξη, που για να μην ξεχνιόμαστε οι κυβερνήσεις σας, μαζί με το ΠΑΣΟΚ, ευθύνονται που βρέθηκε στην εξουσία ο Τσίπρας , αφού πρώτα δεσμεύσατε τη χώρα στα μνημόνια..και οδηγήσατε στην απόγνωση και την απελπισία όλους του Έλληνες και που στην απόγνωση τους ,αηδιασμένοι από το σύστημα εξουσίας της μεταπολίτευσης, πόνταραν το 2015 τις ελπίδες τους στο.... καζίνο της Πάρνηθας.

Ερώτημα λοιπόν Κυριάκο…και σε όλο το κυβερνητικό επιτελείο και με το χέρι στην καρδιά.

Ερώτημα…!

Από την στιγμή που επιβληκε ο εκβιασμός των Ελλήνων στα ATM, τον Ιούλιο του 2015, έκτοτε και κατά σύμπτωση, πέρασαν νομοσχέδια και αποφάσεις που ουδέποτε στην ένδοξη ιστορία της πατρίδας μας έχουν ψηφιστεί.

Από το άρθρο για τις έμφυλες ταυτότητες, που νομιμοποιεί και προωθεί την διαστροφή στα παιδιά μας, μέχρι την υιοθεσία για ομόφυλα ζευγάρια ανοίγοντας τον δρόμο για τους γάμους ομοφυλόφιλών στην ταλαιπωρημένη από τις τραγωδίες Ελλάδα μας και με τελευταίο και μεγαλύτερο το γρανάζι/ νομοσχέδιο, τη συνειδητή παράδοση (άνευ πολέμου..!!!!!!!), ελληνικής ιστορίας, γλώσσας και…πάνω από όλα γης, ναι γης…που ο πάππους μου και ο πάππους σου έχυσαν το αίμα τους για να ελευθερωθεί……γη που την παραδώσαμε(όχι όλοι... μα και πολλοί που έλεγαν τότε όχι.. σήμερα δείχνουν να συμβιβάζονται) όχι στα Σκόπια, όχι..!...
Μέρος της ελληνικής επικράτειας την παρέδωσαν στην εδαφική κυριαρχία της Νέας εποχής!

Μια Εποχή ψηφιακής διακυβέρνησης που θέλει...μία ενωμένη Μακεδονία, όχι νότια βόρεια κλπ. μα το επίσημο κράτος της Μακεδονία της νέας εποχής, θέλει το Μεγάλο Κουρδιστάν της νέας εποχής , θέλει κράτος την Παλαιστίνη της νέας εποχής…και όπως βλέπεις τα θέλουν…… τώρα.!!

Ποιο είναι το ερώτημα στα παραπάνω αξιότιμε πρωθυπουργέ ή αγαπητό στέλεχος της ΝΔ.

Θα καταργούνταν τα κάπιταλ κοντρόλ, έστω στα χαρτιά, θα βγαίναμε από τα μνημόνια, έστω τυπικά…. εάν δεν πέρναγαν τα παραπάνω άρθρα/νομοσχέδια θεριστές;;;;;;;


Μπορεις να μου απαντησεις με το χέρι στην καρδιά;

Νομοσχέδια…..τα οποία εξασφαλίζουν την προσφορά της πατρίδος μας στην γεωπολιτική, ηθική, ταξική, αξιακή κλπ. ατζέντα της νέας ψηφιακής εποχής που εφαρμόζεται σε όλα τα δημοκρατικά κράτη;

Στην περίπτωση που συμφωνούμε, καταλαβαίνεις ότι αυτό που ανακοινώνεται σήμερα, δεν είναι τίποτα άλλο πάρα η αναγγελία ενός μεγαλύτερου επερχόμενου εκβιασμού από όλους τους προηγουμένους…!

Μήπως είναι παραπάνω από δυο οι εκβιασμοι;

Θα πω μόνο το εξής, πολλά μπορεί να πάνε στραβά πριν τις 31 Οκτωβρίου, την deadline ημερομηνία για το Brexit.

Επισης, κάπου διάβασα ότι ετοιμάζεται επιδημία ακύρωσης αναγνώρισης της ανεξαρτησίας του Κοσόβου...και απλά το αναφέρουμε.

Και για να καταλάβεις Κυριακό, η ψηφιακή εποχή την οποία υπηρετείς , το AI και τα ψηφιακά εργαλεία του,  ήδη αποφάσισαν για την…Μακεδονία.
Επέλεξα ένα.... τυχαίο βίντεο... ένα βίντεο που.... δεν έχει σχέση με το διάστημα που έρχεται.....και το δειχνώ μόνο για να αποδείξω τον πιο πάνω ισχυρισμό μου.
Το ytube έχει ως επιλογή γλώσσας μετάφρασης τα...Μακεδονικά.

Γιατι;

Γιατί απλά ετσι γουστάρει...!

Αντε αλλαξε το τωρα, μάζεψε τα ασυμάζευτα

Καταλαβαίνετε τι έχει συμβεί ή τι θα συμβει αργότερα...εκεί στην Πειραιώς;;;;;

Ετοιμάσου λοιπόν Κυριάκο να στείλεις.... πρόξενο στην πρεσβεία της.. ενωμένης Μακεδονίας...που θα μιλάει Μακεδονικά.
Η συμφωνία των Πρεσπών είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που νομίζουμε και ακόμη δεν έχουμε θερίσει όλους τους καρπούς της.
Όπως τότε έγιναν οι αλλαγές...έτσι και τώρα.
Με αυτά που είπαμε, με αυτά που δεν μπορώ να πω και να δειξω και καραφλιάσουμε ..... ειλικρινά βαράνε κόκκινους συναγερμούς.
 φθινόπωρο χειμώνα.

Οπότε μην μην τους πιστεύεις........!!!!

Αν θες..όποιος θέλει.Επιστροφή στην κανονικότητα ή βουτιά από.. ψηλότερα;
Rick

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου