Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Θα μπορούσαμε να είμαστε στο έτος 1 της 3ης χρονικής γραμμής του Chuck Youngbrant που είδε σε ένα προφητικό όνειρο;


Ο Chuck Youngbrandt είδε ένα όνειρο στις 21 Απριλίου 1977, στο οποίο του δόθηκε μια τριετής σειρά γεγονότων που θα συμβούν στη χώρα, στο μέλλον της Αμερικής.

Αυτός ο κατάλογος προέρχεται από το sherryshriner.com, ο οποίος στάλθηκε από έναν ακροατή και έναν υποστηρικτή που κράτησε τις σημειώσεις από το βιβλίο του πριν από πολλά χρόνια.

Πρώτο έτος εκδηλώσεων: 

1. Μην αγοράζετε κλιματιστικό - συντηρείτε τη ζέστη.
2. Κάνετε κουτιά αποθήκευσης αερίου και αποθηκεύετε λευκό αέριο. (Υποθέτω ότι αυτό σημαίνει προπάνιο).
3. Ανοιξιάτικη βροχή θα ακολουθηθεί από καλοκαιρινές ελλείψεις θερμότητας και αερίου.
4. Το δολάριο θα αρχίσει να ολισθαίνει τον Ιούλιο. Για το λόγο αυτό, το αργό πετρέλαιο που εισάγεται στις Ηνωμένες Πολιτείες θα αυξηθεί απότομα και θα υπάρξουν προβλήματα αξίας χρυσού.
5. Η άνοδος της θερμοκρασίας θα ξεκινήσει στις αρχές Ιουνίου (ο Τσάκ ρώτησε τον Κύριο "πότε στις αρχές Ιουνίου;" ο Ιησούς είπε "στις 9 Ιουνίου") και θα ανεβείτε στη θερμοκρασία που φτάνει τις κορυφαίες θερμοκρασίες τον Ιούλιο και αυτό θα κρατήσει όλο τον Ιούλιο, τον Αύγουστο, και τον Σεπτέμβριο,και θα ακολουθήσει απότομη και δραστική πτώση της θερμοκρασίας τον Οκτώβριο.
6. Δεν θα υπάρξει βροχόπτωση οποιασδήποτε σημασίας από τα μέσα Ιουνίου και μετά.
7. Καταστροφικός τυφώνας θα χτυπήσει τη Νέα Ορλεάνη τον Σεπτέμβριο.
8. Ο Πρόεδρος θα βρεθεί σε σοβαρό πρόβλημα μέχρι τον Δεκέμβριο.
9. Η Ιαπωνία και η Κίνα θα γίνουν φίλοι μέσω οικονομικών συμφωνιών φέτος και θα οργανώσουν κάποιες αμυντικές συμφωνίες που θα φανούν με στόχο τη Ρωσία - αλλά κρυφά στοχεύουν αρχικά στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό θα είναι μια μεγάλη απάτη. Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα πέσουν γι 'αυτό. Η ιαπωνική κυβέρνηση θα αλλάξει τον χαρακτήρα δραστικά με ορατό τρόπο.
10. Ο άγγελος του θανάτου περιμένει μέσα σε αυτό το έτος.
13. Συνέχιση της πίστης. Το Δίκτυο της Προσευχής θα αυξηθεί σταθερά και στη συνέχεια απροσδόκητα θα είναι έτοιμο!
14. Φέτος, πολλοί θα χάσουν θέσεις εργασίας και οι κυβερνήσεις των πόλεων και των κρατών θα αποτύχουν ξαφνικά.
15. Θα υπάρξει σοβαρή οικονομική φθορά.
16. Η νόσος θα ξεκινήσει από την Καλιφόρνια και θα μετακινηθεί ανατολικά. Πολλοί έμειναν ανίκανοι.
17. Από τη Γεωργία μια πανούκλα θα σκοτώσει χιλιάδες καθώς εξαπλώνεται. Ο πανικός και ο φόβος θα πιάσουν το έθνος.
18. Οι ταραχές των τροφίμων θα ξεσπάσουν τον Αύγουστο σε πολλές μεγάλες πόλεις.
19. Το κόστος των τροφίμων αυξάνεται, η διαθεσιμότητα μειώνεται, η ποιότητα είναι φτωχή, η συσσώρευση μεγεθύνει τα προβλήματα.
20. Η κυβέρνηση προσπαθεί, αλλά δεν καταφέρνει να εμπνεύσει εμπιστοσύνη.
21. Εκείνοι που επαναστατούν εναντίον του Θεού θα επαναστατήσουν επίσης κατά της κυβέρνησης και εκατοντάδες χιλιάδες θα θέλουν να αρχίσουν τα τρόφιμα και η πείνα.
22. Η θερμότητα είναι αφόρητη. Δεν υπάρχει βροχή. Τα πλήθη πλημμυρίζουν τον Θεό, αλλά εκείνοι που αγγίζουν την αγάπη του Χριστού θα μετανοήσουν και ο Θεός θα τους χαρίσει.
23. Ισχύς που προκαλείται από τη θερμότητα. Η έλλειψη καυσίμων χειροτερεύει.
24. Ταραχές και σκόπιμη καταστροφή από εξαγριωμένα άτομα και εξτρεμιστικές ομάδες που αποσκοπούν στην ανατροπή της κυβέρνησης.
25. Η τοπική αστυνομία δεν θα αντιμετωπίσει τη βία και θα κληθούν τα κρατικά στρατεύματα και σε ορισμένους τομείς η βία θα είναι τόσο σοβαρή που θα χρειαστεί να κληθούν τα ομοσπονδιακά στρατεύματα και τα τεθωρακισμένα.
26. Τον Δεκέμβριο η Ρωσία θα "τυχαίνει" να κτυπήσει 4 αμερικανικές πόλεις, Lexington, KY, Richmond, VA, Κολούμπια, SC και μόλις βόρεια της Νέας Υόρκης. Ο αμερικανικός μετρητής επιτίθεται και χτυπά τρεις ρωσικές πόλεις.

Δεύτερο έτος εκδηλώσεων: 

1. Ιανουάριος, η βόρεια Αϊόβα θα χτυπηθεί από έντονο σεισμό. Τριάντα ημέρες αργότερα, ένας τεράστιος σεισμός θα χτυπήσει την περιοχή της Βοστόνης ακολουθούμενος από ένα κύμα σεισμών, που θα ισοπεδώσει με χτυπήματα όλη τη χώρα. "Οι προφήτες μου θα σταλούν στο έθνος και το κάλεσμα μου να μετανοήσουν αργά την άνοιξη", λέει ο Κύριος!
2. Μικρό χιόνι το χειμώνα, αλλά έντονο κρύο και λίγη θερμότητα στα περισσότερα αμερικανικά σπίτια.
3. Σε μερικά μέρη πάρα πολύ χιόνι - σε άλλα δεν υπάρχει. Οι έντονοι άνεμοι προστίθενται στο κρύο.
4. Ρείμα εκτρέπεται σε μεγάλα ιδρύματα, νοσοκομεία, κέντρα ψυχαγωγίας.
5. Οι γραμμές τροφίμων και η οικονομία κοντά στην κατάρρευση. Οι εισαγωγές αργού πετρελαίου στις ΗΠΑ αποκόπηκαν από τους περισσότερους παραγωγούς πετρελαίου. Η Ιαπωνία γίνεται σύμμαχος της Κίνας.
6. Σικάγο θερμοκρασίες μείον 40 βαθμούς σε μείον 46 βαθμούς κάτω από το μηδέν κατά τις πιο κρύες θερμοκρασίες του χειμώνα. Πάνω από το 80% των σπιτιών στην περιοχή θα είναι χωρίς θερμότητα μετά από ένα μήνα έντονου κρυώματος. Πολλοί θα παγώσουν μέχρι θανάτου. Με λίγη τροφή, έντονο κρύο και φόβο παντού, η ζωή θα είναι απαράδεκτη σε όσους δεν γνωρίζουν τον Ιησού.
7. Η αυτοκτονία θα γίνει κοινή. Οι υπηρεσίες της πόλης θα σπάσουν και θα αποτύχουν στα μέσα του χειμώνα. Οι πυρκαγιές θα καίγονται ανεξέλεγκτα.
8. Οι νεκροί θα πέσουν στους δρόμους και θα βρεθούν στους δρόμους. Η ασθένεια θα ανθίσει και θα σκοτώσει δεκάδες χιλιάδες. Το έθνος θα καρπωθεί τον σπόρο που έχει σπείρει από μόνη της.
9. Πάνω από τα μισά έθνη που απασχολούνται θα είναι χωρίς εργασία και το δολάριο θα είναι άχρηστο.
10. Ο Καναδάς θα είναι σε θλιβερή μορφή - αλλά όχι τόσο άσχημα όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες. Το Μεξικό και ο Καναδάς θα σφραγίσουν τα σύνορά τους και θα ορίσουν μια ποσόστωση για τον αριθμό των πολιτών των Ηνωμένων Πολιτειών που μπορούν να «μετακινηθούν».
11. Ο χειμώνας θα σταματήσει απότομα τον Απρίλιο με ζεστές μέρες και ήλιο. Θα είναι πολύ ευχάριστο και πολλοί θα σκεφτούν ότι «έχει τελειώσει», αλλά η γη έχει ξεραθεί και οι αποτυχίες του περασμένου έτους θα εμβαθυνθούν φέτος. Οι ποταμοί και οι λίμνες θα στεγνώσουν φέτος και οι θερμοκρασίες θα αυξηθούν σε πάνω από 120 βαθμούς Φ. Από τα μέσα Μαΐου.
12. Σε ορισμένες άλλες περιοχές, οι βροχοπτώσεις θα είναι τόσο βαριές, που οι πλημμύρες και η καταστροφή θα είναι αναπόφευκτες. Άλλοι τομείς θα καταστραφούν από αμέτρητους ανεμοστρόβιλους και τυφώνες, και κύματα σεισμών θα κλονίσουν τη γη, ακολουθούμενη από εστίες ασθένειας και φόβου - μίσους που δημιούργησαν καταστροφή.
13. Η πείνα θα συνεχιστεί. Η κυβέρνηση θα θεσπίσει ένα ειδικό οικονομικό πρόγραμμα και πρόγραμμα διανομής τροφίμων, αλλά οι πρώιμες αποτυχίες των καλλιεργειών, σε συνδυασμό με ατέλειωτες καταστροφές, θα συντρίψουν κάθε ελπίδα. Η διαφθορά στην κυβέρνηση θα καταστρέψει την αυτοπεποίθηση Δεν βρέχει. Έντονη θερμότητα. Οι άνθρωποι μένουν στο εσωτερικό τους με φόβο.
14. Τα πάντα αποτυγχάνουν. Μόνο οι χριστιανοί έχουν τη δύναμη να ενεργούν και το Χέρι του Θεού θα είναι σαφώς ορατό σε όλους στις χριστιανικές κοινότητες. Πολλοί θα σωθούν αυτή τη στιγμή. αλλά πολλοί άλλοι θα καταριόνται τον Θεό, ξέροντας καλά γιατί τούτο έχει συμβεί. Αυτή θα είναι η χρονιά του "φόβου, του πόνου και της δυστυχίας" για εκείνους που απορρίπτουν τον Χριστό.
15. Η αμαρτία θα φτάσει στα βαθύτερα της, ακόμη και εν μέσω κρίσης, με την έκκληση προς τη μετάνοια να είναι πιο δυνατή, με ορατά σημάδια και θαυμαστά θαύματα και το έλεος και αγάπη του Ιησού να φτάνει σε όλους.
16. Τα πλήθη θα απορρίψουν τον Χριστό σε γνωστούς τρόπους και τα βάθη της ανυπακοής και της αποτρόπαιης συμπεριφοράς θα αναισθητοποιήσουν ακόμη και τους πιο συμπονετικούς. Οι διώξεις θα φτάσουν επίσης σε υψηλά επίπεδα φέτος και σε πολλά κράτη με έγκριση της κυβέρνησης. Ο Ιησούς είπε: «Οι Προφήτες και οι αγγελιοφόροι μου θα κακοποιηθούν και θα μισθωθούν και θα τραυματιστούν και θα σκοτωθούν ».
17. Η οργή του Θεού μέχρι τώρα ήταν πολύ συνδυασμένη με το έλεος του Θεού. αλλά τώρα η οργή του Θεού θα καεί ζεστή. Η οργή του θα εξαπολυθεί με τρομερό τρόπο.
18. Ο γιγαντιαίος σεισμός πλήττει το μεσοδυτικό άκρο, κυριολεκτικά ολόκληρη η ήπειρος αναταράσσεται από την ένταση του σεισμού. Οι μεσοδυτικές Ηνωμένες Πολιτείες καταστρέφονται.
19. Οι Ρώσοι και οι Κινέζοι (η Ιαπωνία είναι ένα tag-along) έχουν διατυπώσει σχέδια έκτακτης ανάγκης για να αντιμετωπίσουν τις Ηνωμένες Πολιτείες, σχέδια που αποσκοπούν σε μακρόχρονη «φθορά» των Ηνωμένων Πολιτειών που απαιτούν στενή συνεργασία. Αν και αναθεωρούν τη δυνατότητα του πολέμου, ούτε η δύναμη θέλει να διακινδυνεύσει τον πόλεμο μέχρις ότου δεν υπάρχει κίνδυνος. Και οι δύο συμφωνούν ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν πρέπει να ληφθούν άθικτες - αλλά πρέπει να καταστραφούν μετά την αποδυνάμωση. Ο τεράστιος σεισμός συμβαίνει αυτή τη στιγμή και με μεγάλο ενθουσιασμό βλέπουν και οι δύο ότι οι άμυνες των Ηνωμένων Πολιτειών είναι κάτω.
20. Φαίνεται να είναι η ευκαιρία που έχουν αναζητήσει. Κάτω από το πρόσχημα ότι μας βοηθούν να ανακάμψουν, αρχίζουν αμέσως να θέτουν σε κίνηση ένα σχέδιο επίθεσης. Τριάντα ημέρες μετά τον σεισμό των μέσων των ΗΠΑ, ο Κύριος στέλνει τους αγγέλους του για να προειδοποιήσει τα παιδιά του να φύγουν - και 7 μέρες αργότερα, η Ρωσία και η Κίνα πιέζουν τα κουμπιά, ξεκινώντας πλήρη θερμοπυρηνική επίθεση στις Ηνωμένες Πολιτείες.
21. Το αμερικανικό ναυτικό και τα αμερικανικά αεροσκάφη αντιμετωπίζονται με χτύπημα θανάτου. Οι μεγάλες πόλεις καταστρέφονται. Οι Ηνωμένες Πολιτείες επιστρέφουν μια σκληρή γροθιά στη Ρωσία - για μεγάλη έκπληξή τους. Η Ρωσία αντιμετωπίζει με αντοχή την αντεπίθεση και μέσα σε δύο μήνες εισβάλλει. Οι ρωσικές αμφίβιες και αερομεταφερόμενες στρατιωτικές δυνάμεις εισβάλλουν στην ανατολική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών σε πέντε σημεία. δύο σημεία Βόρεια της Νέας Υόρκης και τρία σημεία νότια της Νέας Υόρκης. Η Νότια Φλόριντα και τμήματα της Λουιζιάνας και της Αλαμπάμα είναι κάτω από το νερό και παύουν να υπάρχουν.
22. Ο στρατός των ΗΠΑ αγωνίζεται σκληρά και κατορθώνει να συγκρατήσει τα ρωσικά σημεία εισβολής. αλλά στη συνέχεια οι βίαιες ρωσικές επιθέσεις ξεσπούν από ένα γεφύρι και σαρώνουν προς την κατεστραμμένη περιοχή της Φιλαδέλφειας. Οι αμερικανοί στρατιώτες απειλούνται από το οπίσθιο τμήμα, επιχειρούν να αποτρέψουν την Ρωσία.
23. Ο Πρόεδρος και η κυβέρνηση εγκαταλείπουν την Ουάσινγκτον, οι DCUS Armies υποχωρούν σε μια γραμμή άμυνας που δημιουργείται στα βουνά Appalachian. Η Ιαπωνία, ένας πρώην σύμμαχος αρχικά, ενθαρρύνεται πολύ από την πορεία του πολέμου. Η Ιαπωνία κινείται γρήγορα με την Κίνα και ένα μήνα μετά τη ρωσική εισβολή στην ανατολική ακτή κινεζικά στρατεύματα με ιαπωνικά στρατεύματα εισβάλλουν στη δυτική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών. (σημείωσε, λέει 21 Οκτωβρίου είναι η ημερομηνία της πρώτης εισβολής).
24. Η εισβολή συμβαίνει σε τρία ευρέως χωρισμένα σημεία στην ακτή της Καλιφόρνια και της Ουάσινγκτον.Αρχικά, οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ τους σταματούν: Μια κινεζική ναυτική παραλία κοντά στο Σαν Φρανσίσκο, καταστρέφεται, αλλά με μεγάλη δύναμη οι Κινέζοι και οι Γιαπωνέζοι συντρίβουν την άμυνα των ΗΠΑ και μπαίνουν στην ενδοχώρα. Η Ρωσία εισβάλλει και προσαρτά στην Αλάσκα και σφαγιάζει μεγάλο μέρος του πληθυσμού σκοπίμως.
25. Η Χαβάη παραδίδεται στην Ιαπωνία ανέπαφη και η Κίνα καταλαμβάνει από κοινού την Ιαπωνία. Ο αμερικανικός στρατός πιέζεται πίσω σε κάθε μέτωπο. Ουάσιγκτον, DC μια καταστραμμένη πόλη πέφτει στα ρωσικά χέρια. Ο Πρόεδρος και η κυβέρνηση κινούνται προς τα δυτικά και εγκαθιστούν την έδρα της κυβέρνησης στο Κάνσας και την Ντακότα. Η αμερικανική βιομηχανική βάση καταστρέφεται σε μεγάλο βαθμό, αν και μικρά εργοστάσια ανοίγουν σε μικρές πόλεις παντού.
26. Μια σοβαρή έλλειψη καυσίμων εξουδετερώνει κάθε προσπάθεια. Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ είναι αριθμημένη και ταξινομημένη και τα ρωσικά και κινεζικά αεροσκάφη ελέγχουν τον ουρανό σε κάθε πεδίο μάχης.Το αμερικανικό ναυτικό καταστρέφεται ή παραδίδεται. Ο Πρόεδρος προσπαθεί να οργανώσει ειρηνικούς όρους,αλλά ούτε η Ρωσία, ούτε η Κίνα ούτε η Ιαπωνία θα απαντήσουν και ο πόλεμος συνεχίζεται.
27. Όλοι μύριζαν τώρα το αίμα των Ηνωμένων Πολιτειών και κλείνουν «για το θάνατο». Η Γαλλία, η Μεγάλη Βρετανία και η Ιταλία σχηματίζουν μια συμμαχία συνασπισμού και οι αμερικανοί στρατιώτες καλούνται να εγκαταλείψουν την Ευρώπη, την Ισπανία, τη Δυτική Γερμανία, την Ολλανδία, τη Σουηδία, το Λουξεμβούργο, τη Νορβηγία και την Πορτογαλία να χαλαρώσουν συμμάχους σε σύμφωνο αμοιβαίας άμυνας. Η Δυτική Ευρώπη δεν θα συμμετάσχει στον πόλεμο και θα επιλέξει να παραμείνει έξω από τον πόλεμο και θα παραμείνει ουδέτερη.
28. Η Βόρεια Κορέα θα επιτεθεί στη Νότια Κορέα.
29. Η Κίνα επιτίθεται στην Ταϊβάν.
30. Η χρηματιστηριακή αγορά συντρίβεται τον Ιούλιο.
31.Περισσότερο πληθωρισμός, μαζική έλλειψη τροφίμων, μαζική ανεργία, λιμοκτονία ξεκινά.
32. Το Σικάγο καταστράφηκε εντελώς από μεγάλο σεισμό. Η λίμνη Μίτσιγκαν θα καταρρίψει την πόλ,. 62 εκατομμύρια θα πεθάνουν εξαιτίας αυτού του σεισμού που αισθάνθηκαν 500 μίλια γύρω από την πόλη.
33. Το 80% των σπιτιών στην Αμερική θα είναι χωρίς θερμότητα τη χειμερινή περίοδο και με λίγη τροφή, εκατομμύρια θα πεθάνουν.
34. Οι ταραχές των τροφίμων θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο.
Χάρτης της Αμερικής Μελλοντικό Chuck Youngbrandt

Τρίτο έτος εκδηλώσεων: 

Το Σικάγο καταστρέφεται εντελώς από σεισμό ...
1. Ο Ιησούς αποκαλεί αυτό το χειμώνα: «σκληρό και φρικτό». Ένα άλλο πικρό κρύο χειμώνα με περισσότερες δυσκολίες από ποτέ. Κρύο, θάνατος και καταστροφή επικρατούν. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, οι ρωσικοί και κινέζικο-ιαπωνικοί στρατοί σταματούν αντίστοιχα στην περιοχή Appalachian Mountain και στη σειρά Rocky Mountain. Ο αμερικανικός στρατός και η αεροπορική δύναμη των ΗΠΑ ανακτούν κάποια δύναμη και ξεκινούν απεγνωσμένες επιθέσεις με στόχο να οδηγήσουν τους ρωσικούς στρατούς έξω. Οι Ρώσοι κρατούν το έδαφος που έχουν πάρει.
2. Η Ρωσία πλήττει πολλά μέρη με πυρηνικές συσκευές, αλλά τώρα απέχει από την υπερβολική χρήση πυρηνικών όπλων. Ο αμερικανικός στρατός πεινάει και δεν μπορεί να επαναπροσδιορίσει τις δυνάμεις του εχθρού και οι προμήθειές μας μειώνονται στις μάχες και οι απώλειες δεν μπορούν να αντικατασταθούν. Την άνοιξη του τρίτου έτους, η Ρωσία, η Κίνα και η Ιαπωνία θα ξεκινήσουν συντονισμένες επιθέσεις. Η Ρωσία θα διεισδύσει σε δύο σημεία στο βορρά και στο νότο, ενώ η Κίνα και η Ιαπωνία θα σπάσουν σε τρία σημεία. Η Ρωσία θα κινηθεί γρήγορα από την πικρή αντίσταση, οδηγώντας δυτικά και νοτιοδυτικά. Οι προσπάθειες του αμερικανικού στρατού για τη δημιουργία μιας γραμμής άμυνας αποτυγχάνουν. Οι Ρώσοι προχωρούν γρήγορα στις περιοχές Αϊόβα-Μιζούρι. Η βαθύτερη διείσδυσή τους συμβαίνει στο Κάνσας πριν τελειώσει ο πόλεμος.
3. Η σκληρή μάχη, ο αμερικανικός στρατός και η κυβέρνηση περικλείονται στις κεντρικές Ηνωμένες Πολιτείες και επιτίθενται χωρίς έλεος. Οι εισβολείς επιτίθενται και σφαγιάζουν τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ και ο αμερικανικός στρατός καταρρέει. Πολλοί παραδίδονται, πολλοί τρέχουν στους λόφους και μεγάλο μέρος της κυβέρνησης εγκαταλείπει. Καμία παράδοση δεν υπογράφεται ποτέ: υπάρχει μια γενική κατάρρευση της οργανωμένης αντίστασης.
4. Τελευταία άνοιξη στις αρχές του καλοκαιριού, όλες οι μεγάλες μάχες θα σταματήσουν και οι Ρώσοι, οι Κινέζοι και οι Γιαπωνέζοι στρατιώτες με τους συμμάχους τους θα χορέψουν και θα τραγουδήσουν με χαρά. Για τις Ηνωμένες Πολιτείες καταστρέφεται και καταλαμβάνεται. Δεν θα υπάρξει σφαγή στην ηπειρωτική χώρα όπως στην Αλάσκα. Πολλοί στρατιώτες και πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών θα μεταφερθούν στη Ρωσία και την ανατολική Ευρώπη για να εργαστούν ως δουλεμπόριο για την αποκατάσταση των κατεστραμμένων πόλεων. Αργότερα, πολλοί θα μπορέσουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, αν και δεν θα επιστρέψουν όλοι.
5. Οι Κινέζοι δεν θα πάρουν αρχικά κρατούμενους: αφού θα αντιμετωπίσουν την πικρή αντίσταση, θα αλλάξουν αυτή την πολιτική. Η Ρωσία, η Κίνα και η Ιαπωνία θα απογυμνώσουν τη γη βιομηχανικών εργαλείων, μηχανημάτων και αγαθών. Μόνο η Ρωσία θα πάρει μεγάλους αριθμούς ως δούλους. Η Κίνα θα πάρει επιστήμονες και τεχνικούς. Οι στρατοί κατοχής θα αφήσουν τις κατοικημένες περιοχές σε μεγάλο βαθμό άθικτες, χρησιμοποιώντας τοπικούς ανθρώπους για να εξαγάγουν πρώτες ύλες και αγαθά, όπως είναι διαθέσιμα. Δεν επιτρέπεται καμία προσπάθεια αναδημιουργίας ή επαναφοράς του έθνους.
6. Ο Θεός, με το Άγιο Πνεύμα, θα φέρει ή θα αναγκάσει τους κατοχικούς στρατούς να έχουν συμπόνια για τον Άγιο Σπόρο, το υπόλοιπο, τους Χριστιανούς. Ωστόσο, οι διώξεις θα ξεκινήσουν όταν οι Ρώσοι, οι Κινέζοι και οι Γιαπωνέζοι κομμουνιστές αξιωματούχοι ή υπάλληλοι αντικαταστήσουν αξιωματικούς του στρατού. Αργά κατά το πρώτο έτος κατοχής η ξηρασία θα αρχίσει να διευκολύνεται και οι θερμοκρασίες θα ελαφρώσουν επίσης κάπως.Ο κόσμος θα φοβηθεί πολύ από αυτή τη Ρωσία, την Κίνα και την Ιαπωνία.
7. Ο Καναδάς είναι άθικτος, αν και πάσχει από πείνα, κακές καιρικές συνθήκες και ασθένειες. Ο πόλεμος θα έρθει σε αυτούς αργότερα, και ένα μεγάλο μέρος του έθνους θα καταστραφεί.
8. Η ιαπωνική και κινεζική συμμαχία γίνεται ισχυρότερη και ταχύτερη. Η Ρωσία τώρα τους φοβάται, αν και η Ρωσία είναι ισχυρότερη. Οι ρωσικοί πετρελαϊκοί πόροι μειώνονται σοβαρά και υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στο έθνος. Η Κίνα και η Ιαπωνία κινούνται για να εμποδίσουν τη ρωσική απειλή προς το Ισραήλ, και τώρα μια πολύ ισχυρότερη ευρωπαϊκή συμμαχία ενώνεται για να υποστηρίξει και το Ισραήλ. Η ρωσική εξουσία βρίσκεται σε κατάσταση παρακμής. Η Ρωσία προσπαθεί να πάρει το Ισραήλ, ο πόλεμος ξεσπάει. Η Κίνα και η Ιαπωνία, ενώθηκαν με τη Δυτική Ευρώπη, δεσμεύουν τη Ρωσία (προς έκπληξη της Ρωσίας). Η Ρωσία συντρίβεται και καταστρέφεται εντελώς ως παγκόσμια δύναμη.
9. Το Ισραήλ επιβιώνει.
10. Σε αυτό το σημείο, ο ηγέτης του Land-Jeffrey-αναδύεται. Οι Χριστιανοί υφίστανται σοβαρή δίωξη στην πόλη του Τζέφρι, όπως και αλλού. Ο Jeffrey παίρνει την οικογένειά του και φεύγει στους λόφους και ενώνει μια ομάδα στρατιωτών των στρατιωτικών. Ο Jeffrey θυμάται τα λόγια του Κυρίου και οδηγεί σε επίθεση σε ρωσική στρατιωτική βάση. Πρόκειται για μια δυστυχισμένη αποτυχία, με τη μισή μονάδα να σκοτώνεται. Ο Κύριος στέλνει τον Chuck και τον Cliff στον Jeffrey. Ο Jeffrey επιστρέφει στους λόφους με φόβο και θυμό.Ο Jeffrey προσεύχεται και fasts. Φτάνουμε με το λόγο του Κυρίου. Ο Jeffrey παίρνει τα χέρια σε υπακοή στον Θεό και πηγαίνει. Οι Ρώσοι, οι τρομοκράτες, έφυγαν μπροστά από τον ηγέτη του ομόσπονδου κράτους και τη μικρή του μπάντα. Οι αποθήκες όπλων και εξοπλισμού παραμένουν πίσω, σε τακτά χρονικά διαστήματα. Οι χριστιανοί Ρώσοι παραιτούνται από το ρωσικό στρατό και ενώνονται με χριστιανούς Αμερικανούς, σχηματίζοντας χριστιανικό στρατό.Μια δυνατή κίνηση του Αγίου Πνεύματος αρχίζει να σαρώνει τη γη.
11. Το έτος αρχίζει με σεισμό στη βόρεια Αϊόβα (Ιανουάριος) ακολουθούμενος από ένα άλλο στη Βοστώνη και στη συνέχεια καθίστανται πολύ κοινά καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.
12. Τελικά, οι προφήτες του Θεού θα περάσουν τη γη κάνοντας τους ανθρώπους να μετανοούν, πολλοί θα μετανοήσουν.
13. Οι εισαγωγές πετρελαίου κόβονται.
14. Το Μεξικό και ο Καναδάς περιορίζουν πόσους Αμερικανούς μπορούν να περάσουν.
15. Αυτή τη στιγμή η δίωξη των Χριστιανών θα γίνει άγρια ​​με έγκριση της κυβέρνησης.
16. Από τις σημειώσεις που έλαβα, ο μεγάλος σεισμός του Σικάγου παρατίθεται για το τρέχον έτος και κατά τη διάρκεια του Ιουλίου.
17. Ο ποταμός του Μισισιπή απλώνεται και σκουπίζει όλες τις πόλεις στην πορεία του. Τριάντα ημέρες αργότερα, οι άγγελοι θα ενημερώσουν τους χριστιανούς για το πού θα φύγουν και επτά ημέρες μετά, μια παντοδύναμη πυρηνική επίθεση θα χτυπήσει την Αμερική. Αυτή τη στιγμή στη Φλόριντα, το μεγαλύτερο μέρος του νότιου ημισφαιρίου από το νότο του Ορλάντο θα πάει κάτω από τον ωκεανό. Δύο μήνες αργότερα, οι Ρώσοι εισβάλλουν στην προσγείωση στην παραλία Slaughter, το Delaware μετακομίζει στη Φιλαδέλφεια όπου κανείς δεν είναι ζωντανός από 3 βόμβες νετρονίων. Επίσης προσγειώνονται στο Σαν Φρανσίσκο, στην Αστάρια Όρεγκον (Ιάπωνες) Ρώσοι (Αλάσκα, που σκοτώνουν όσους βρίσκουν εκεί). Η Χαβάη θα παραδοθεί στους Ιάπωνες.
Ο Τσακ είδε τις προτομές του Καρλ Μαρξ σε εκκλησίες και οι λαοί τον λατρεύουν. Αυτό ξεκινά την επταετή κατοχή.Τα παιδιά θα πωλούνται για φαγητό. Μάγισσες και ομοφυλόφιλοι θα κυνηγήσουν τους χριστιανούς για φαγητό, κανιβαλισμό! Προσεγγίζοντας το τέλος αυτής της κατοχής, οι Αμερικανοί βγήκαν σε αμαξοστοιχίες, ανέφεραν ότι πηγαίνουν σε στρατόπεδα αναγέννησης και μεταφέρονται σε σφαγεία όπου μεταποιούνται για φαγητό.
Όλοι μαζί, το 70% των Αμερικανών θα έχουν πεθάνει.
Υπάρχουν 5 ασφαλείς ζώνες: ΒΑ Ουάσινγκτον, Βόρεια Ντακότα, Βορειοδυτική Πολιτεία, Ν. Αρκάνσας και Ν. Φλόριντα.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου