Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

Κάτι έρχεται στη Γη - "Ο Θεός του Χάους".

Γράφει η Lisa Haven.   
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του SpaceX, Elon Musk, μόλις εξέδωσε μια τρομακτική προειδοποίηση υποστηρίζοντας ότι κάτι έρχεται στη γη και δεν έχουμε καμία υπεράσπιση γι 'αυτό. Ως αποτέλεσμα, αυτό ενθάρρυνε τόσο τον ίδιο όσο και τη NASA να προετοιμαστεί για το αναπόφευκτο. Όλα αυτά και περισσότερα σε αυτή την αποκωδικοποιημένη έκθεση ....


ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com
Ο διευθύνων σύμβουλος της SpaceX Elon Musk δήλωσε ότι ένας μεγάλος αστεροειδήςθα χτυπήσει τελικά τη Γη και η ανησυχία του είναι ότι "δεν έχουμε επί του παρόντος άμυνα" γι 'αυτό.Η εικονογράφηση του καλλιτέχνη για έναν δυνητικά επικίνδυνο αστεροειδή που κατευθύνεται προς τη Γη.
Απαντώντας σε ένα tweet από τον podcaster Joe Rogan, ο Musk δήλωσε την Κυριακή ότι δεν θα ανησυχεί για τον αστεροειδή Apophis, ο οποίος αναμένεται να πετάξει πέρα ​​από τη Γη το 2029. Ωστόσο, ένας "μεγάλος βράχος" τελικά θα χτυπήσει τη Γη και από τώρα δεν υπάρχει τίποτα που να μπορούμε να κάνουμε.

"Μεγάλη ονομασία! Δεν θα ανησυχούσα για αυτό το συγκεκριμένο, αλλά ένας μεγάλος βράχος θα χτυπήσει τελικά τη Γη και τώρα δεν έχουμε καμία υπεράσπιση", είπε ο Μιούζ tweeted.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ FOX NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου