Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2013

Πρέβεζα: Στόλισε το σπίτι με χιλιάδες λαμπιόνια - PHOTO & VIDEO


Πρέβεζα: Στόλισε το σπίτι με χιλιάδες λαμπιόνια - PHOTO & VIDEO
 Το απόλυτα Χριστουγεννιάτικο σπίτι στην Πρέβεζα


Το απόλυτα Χριστουγεννιάτικο σπίτι στην Πρέβεζα σας παρουσιάζει σήμερα το pamepreveza.gr...

Πρόκειται για το σπίτι του Θωμά Τσάκη.

Ο κ. Θωμάς και η κ. Κατερίνα όχι μόνο μας επέτρεψαν να το φωτογραφίσουμε από έξω αλλά και μας άνοιξαν διάπλατα την πόρτα του σπιτιού τους.

Και αυτό που αντικρίσαμε ήταν απίστευτο!!!Η Χριστουγεννιάτικη εικόνα του σπιτιού από έξω δεν διέφερε σε τίποτε με αυτή στο εσωτερικό του.

Χιλιάδες λαμπιόνια, και τρία τεράστια φυσικά Χριστουγεννιάτικα δέντρα κοσμούν το εσωτερικό του σπιτιού.

Ο κ. Θωμάς μιλώντας στο pamepreveza.gr μας είπε ότι όλη αυτή η δουλειά "χτίζεται" σιγά σιγά εδώ και δέκα χρόνια. Λαμπάκι λαμπάκι, στολίδι, στολίδι, κάθε χρόνο εμπλουτίζει τη συλλογή του.Δεν είναι λίγοι εκείνοι που κοντοστέκονται απ έξω και το θαυμάζουν ενώ ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί και στα μικρά παιδιά, όπως μας είπε ο ίδιος, τα οποία το έχουν χαρακτηρίσει ως το "Σπίτι του Άγιου Βασίλη".

Ο κ. Θωμάς και η κ. Κατερίνα όταν πέφτει το σκοτάδι, τα μόνα φώτα που ανάβουν στο σπίτι είναι αυτά των δέντρων, δημιουργώντας μια απίστευτα όμορφη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, δίπλα στο τζάκι.Μπορεί όλα αυτά τα φώτα να στοίχισαν αρκετά χρήματα, αλλά ο κ. Θωμάς, τονίζει ότι αυτό που κάνει του αρέσει πολύ και εξάλλου δεν έχει έξοδα, τσιγάρα, καφενείο κ.λπ..

Το "σπίτι του Αγ. Βασίλη", για τα παιδιά, το σπίτι των Χριστουγέννων για άλλους, το σπίτι της αισιοδοξίας και της αγάπης θα πούμε εμείς.

Και αυτό γιατί όσα λαμπάκια και αν ανάψει κανείς δεν έχουν καμία αξία, εάν οι άνθρωποι δεν έχουν στις καρδιές τους αγάπη, ελπίδα και αισιοδοξία και πάντα ένα χαμόγελο για τους δίπλα τους, κάτι το οποίο πιστέψτε μας, διαθέτουν σε αφθονία ο κ. Θωμάς και η κ. Κατερίνα.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους!!!


Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην συνέχεια (Κλικ για μεγέθυνση)...http://www.pamepreveza.gr/LinkClick.aspx?link=http%3a%2f%2fwww.pamepreveza.gr%2fNews%2fAllArticles%2ftabid%2f142%2farticleId%2f88200%2f-----PHOTO-VIDEO.aspx&tabid=214&mid=1008
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου