Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2013

Τραγική η κατάσταση στην αγορά της Λάρισας, εκτιμά ο Σακελάρης.

Τραγική η κατάσταση στην αγορά της Λάρισας, εκτιμά ο Σακελάρης

«Δύσκολη έως τραγική» χαρακτήρισε την κατάσταση που διαπίστωσε σε επαφές με εμπόρους στην εορταστική αγορά της Λάρισας, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής των ΑΝΕΛ Μιχάλης Σακελάρης.
«Δυστυχώς την ίδια ώρα που η πτώση του τζίρου στην αγορά της Λάρισας την περίοδο των χριστουγέννων ξεπέρασε το 40% σε σχέση με την ήδη πεσμένη περυσινή χρόνια η Κυβέρνηση των μνημονίων και της φτώχειας συνεχίζει τις ίδιες αδιέξοδες πολιτικές με μέτρα και φόρους που σέρνουν την κοινωνία και την κάθε ελληνική οικογένεια στην αβεβαιότητα και την ανασφάλεια» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Σακελλάρης πρόσθεσε πως «σ” αυτές τις δύσκολες συνθήκες και το τραγικό οικονομικό περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί, είναι ώρα να αποδείξουμε, όλοι οι Λαρισαίοι, πως αγαπάμε τον τόπο μας και στηρίζουμε την τοπική οικονομία.
Είναι ανάγκη, για τις ημέρες των εορτών που απομένουν να στηρίξουμε καθολικά την τοπική αγορά, τους εμπόρους της πόλης μας και την κάθε μικρομεσαία επιχείρηση, από το μπακάλικο, το κρεοπωλείο, τον φούρνο της γειτονιάς μέχρι την καφετέρια και την ταβέρνα.
Θα πρέπει να γίνει συνείδηση σε όλους μας ότι μόνο έτσι βοηθάμε την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και αυξάνουμε την απασχόληση, στηρίζοντας τις θέσεις εργασίας των δικών μας ανθρώπων και δημιουργώντας ευνοϊκότερες προϋποθέσεις για την κοινωνία και το μέλλον των παιδιών μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου