Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Το παγκόσμιο σχέδιο του διεθνούς σιωνισμού για την άλωση της Ορθοδοξίας εκ των έσω, έχει δρομολογηθεί εδώ και 250 χρόνια με την ίδρυση των illouminati.


Το παγκόσμιο σχέδιο του διεθνούς σιωνισμού για την άλωση της Ορθοδοξίας εκ των έσω, έχει δρομολογηθεί εδώ και 250 χρόνια με την ίδρυση των illouminati. 

Σήμερα όμως ανοιχτά μέσω της Ουνίας (Ορθόδοξοι Ιερείς εκπαιδευμένοι από τον Πάπα Ρώμης και υποταγμένοι πλήρως σ'αυτόν),παρατηρούμε την πλήρη ταύτισή των προκαθημένων της Ορθοδοξίας,τους με τα κελεύσματα των αντιχρίστων δυνάμεων του διεθνούς σιωνισμού. 

Όπως είναι ο Παπισμός και η μασονία. 

Έτσι παρατηρούμε σήμερα αποσβολωμένοι, τους εναγκαλισμούς του Αρχιεπισκόπου μασόνου Ναϊτη, με τους αδελφούς Ναϊτες ιππότες,που η δράσις των τελούν υπό την προστασία και τις ευλογίες του μασόνου Ναϊτη και Ουνίτη ,προκαθήμενου του Οικουμενικού Θρόνου Βαρθολομαίου του δολιοτάτου. 

Οι ορθόδοξοι Έλληνες της Συρίας, κοιτίδος του Χριστιανισμού, σφάζονται από τα κτήνη του Ισλάμ, όπως και οι αδελφοί της Αιγύπτου κι αυτόν το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η προσεχής υποδοχή στην Βασιλεύουσα, του προδρόμου του αντίχριστου αφεντικού του Φραγκίσκου Παύλου,του Τάγματος των Ιησουίτών, παρακλάδι του οποίου είναι η λέσχη κρανία και Οστά,με τον ίδιο κωδικό αριθμό 322....
Επειδή η Μασόνοι δεν είναι τίποτε άλλο παρά ο Ναϊτισμός συγκεκαλυμένος, σας θέτω στην διάθεσή σας τον όρκο του 30ου Βαθμού Μασονίας του Ιππότη του τάγματος του Καδώς κρυπτογραφικά (KDS) για να πάρετε μια εικόνα,ποιους προστατεύει κι ευλογεί αυτός ο εκ Ίμβρου Γενίτσαρος, παρέα με τους: Λιάπη αθλιοτάτου Ναϊτη ιππότη Αθηνών, επίσκοπο Ναϊτη Βελεστίνου, και του Αρχιαλήτη Ναϊτη του παρεκκλησίου του νοσοκομείου παίδων και άλλες κρυφές αδελφές του ελέους. 

Ιδού λοιπόν ο όρκος:


Ο 30ος βαθμός της Τεκτονικής ιεραρχίας, που φέρει τον τίτλο του «Ιππότη Καδώς» (KDS) είναι αφιερωμένος στην εξυπηρέτηση των σκοπών και του μυστικού δόγματος των Ναϊτών. 

Κατά το τυπικό της μύησης στον βαθμό αυτόν, ο υποψήφιος, μεταξύ των άλλων συμβολικών τελετουργιών, που πρέπει ν’ ακολουθήσει, καλείται και οφείλει να σταθεί μπροστά σ' ένα επιτύμβιο βάθρο, πάνω στο οποίο έχουν τοποθετηθεί ένα άδειο φέρετρο (!) και μπροστά απ' αυτό τρεις νεκροκεφαλές! (στη σημερινή εποχή, πλαστικές, κι όχι αληθινές). 

Η μεσαία είναι στεφανωμένη με δάφνες και αμάραντα και τοποθετημένη σ' ένα μαξιλάρι μαύρου (η πορτοκαλί) χρώματος’ συμβολίζει τον «αδικοχαμένο» Μεγάλο Διδάσκαλο του Ναού Ιάκωβο Ντυ Μολέ! 

Η άλλη νεκροκεφαλή, στα δεξιά της μεσαίας, φοράει το γαλλικό κρινοστόλιστο στέμμα και παριστάνει το κεφάλι του «εγκληματία τυράννου» Βασιλιά Φιλίππου Δ' του Ωραίου, ενώ η τρίτη νεκροκεφαλή, από τ' αριστερά, φοράει μία τιάρα (το Παπικό τριπλό στέμμα) και παριστάνει το κεφάλι του άλλου «εγκληματία και αγύρτη» Πάπα Κλήμεντα! Ο υποψήφιος για την απονομή αυτού του υψηλού βαθμού (που, βέβαια, δεν είναι «όποιος κι όποιος», αλλ’ άτομο, που προορίζεται ν’ αναλάβει θέση - κλειδί και υψηλά (φανερά και μυστικά) καθήκοντα, μέσα σε κάποια κοινωνία) γονατίζει μπροστά στη νεκροκεφαλή του Μολέ, και «μπήγοντας» συμβολικά, στις άλλες δυό νεκροκεφαλές, των δυό «εγκληματιών - τυράννων», ένα στιλέτο, που κρατά, επαναλαμβάνει, με αποφασιστικότητα και σεβασμό, μπροστά στο συμβολικό «ένδοξο λείψανο» του Μεγάλου Διδασκάλου Ιάκωβου Ντυ Μολέ, τα λόγια διαφόρων όρκων, που του υπαγορεύει ένας τελετουργός αξιωματούχος της Στοάς. 

Με τους όρκους αυτούς ο μυούμενος δεσμεύεται, για όλη του τη ζωή, ότι πάνω από ΚΑΘΕ ΤΙ ΑΛΛΟ (Σύνταγμα και Νόμους της πατρίδας του, θρησκευτικές πεποιθήσεις, οικογένεια και δεσμούς αίματος, προσωπικές αντιλήψεις και φιλίες, ηθικές δεσμεύσεις και αναστολές) θα τηρεί ανεπιφύλακτα, και χωρίς τον παραμικρό δισταγμό, όλες τις εντολές της Στοάς, προκειμένου -ως σύγχρονος Ιππότης- υπερασπιστής της ιερότητας των αρχαίων μυστηρίων και συνεχιστής των μυστικών σκοπών του Τάγματος του Ναού - να συμβάλλει στην κατάργηση της τυραννικής εξουσίας των Εκκλησιών (ιδίως της Ορθοδόξου Χριστιανικής, που θέλει να «μονοπωλεί» την αλήθεια) και στην εμπέδωση μίας νέας ενιαίας, κοινής και πανανθρώπινης πίστης (θρησκείας), που θα ενώνει τους λαούς και τα έθνη σε μία νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων. 

Φανταστείτε οι δυό επόμενοι βαθμοί τι είδους "φιλανθρωπίες στον Ελληνισμό" ορκίζονται.
 

Η οργάνωση, η μυστική παράδοση και οι αρχές των Ναϊτών Ιπποτών απετέλεσαν το πρότυπο και των Χιτλερικών Ες – Ες (Schutzstaffel) που, όπως, κι οι Ναΐτες, διέστρεψαν τα Χριστιανικά δόγματα και υποκατέστησαν τις Χριστιανικές τελετές με μυστικές τελετουργίες σε παγανιστικούς βωμούς. 

Η αντίληψη των Ες - Ες για την Gottaubikeit («πίστη στον Θεό») ήταν ένα μίγμα αθεΐας, παγανισμού και αποκρυφισμού με χριστιανικό ένδυμα.

Πέρα από αυτούς έχουμε και καινούργιο "Κολέγιο" 'η "φιλανθρωπικό ίδρυμα". 

Όπως ήταν φυσικό δεν ήταν δυνατόν να απουσιάζουν από αυτό οι ίδιοι ρασοφόροι και ιππότες της Μάλτας.
Είναι η παλαιά τάξη επί της Ελληνικής αυτοκρατορίας, το σοφό τάγμα της Συγκλήτου. Τώρα έχει την ονομασία "Τάγμα των Μεγίστων Σοφών " 
Το Εραλδικό τους,είναι Κύκλος πορφυρού χρώματος, περικλειόμενος από άλλον χρυσό,στον οποίο απεικονίζεται γυναίκα με διάδημα και τίτλο πέριξ αυτής "τη Σοφή Γερουσία". 

Ο κύκλος αυτός στεφανώνεται με χρυσό στέφανο και είναι τοποθετημένος "Βυζαντινού" Λευκού σταυρού,ενώ στα τέσσερα άκρα του φέρει τα Κεφαλαία γράμματα ,α['ο αριστερά πρός τα δεξιά Κ Ε R Θ και ενδιάμεσα αυτών τα τέσσερα Β της Παλαιολόγιας σημαίας. 

Εν ευθέτω χρόνο θα σας δώσω και την σχετική αναμνηστική φωτογραφία από το συνέδριό τους τον περασμένο Μάρτιο καθώς και το έμβλημά τους.
Κλείστε μέσα στην καρδιά σας την Ορθοδοξία μας και διαφυλάξτε την ως κόρην οφθαλμού,γιατί αυτή είναι η μοναδική σωτηρία μας στα επερχόμενα δεινά. 


Εύχομαι δια τον νέο ενιαυτό που έρχεται σε λίγες ώρες, σε όλο τον Ελληνικό λαό, υγεία προσωπική και οικογενειακή, υπομονή και ψυχική δύναμη,θάρρος και ομοψυχία για την αντιμετώπιση των δυναστών και καλή λευτεριά στην Πατρίδα μας.

Χρόνια πολλά σε όλους σας.            http://attikanea.blogspot.gr/2013/12/250-illouminati.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου