Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2013

Media: Η Ιαπωνία αναμένει εχθροπραξίες με την Β.Κορέα στις αρχές του έτους.

         Η κυβέρνηση της Ιαπωνίας έχει εκφράσει τις ανησυχίες της ,σχετικά με τις πιθανές στρατιωτικές ενέργειες της Βόρειας Κορέας στις αρχές του 2014. Το Τόκιο, δήλωσε ότι οι εντάσεις στην κορεατική χερσόνησο θα μπορούσαν να αυξηθούν. Οι Ιάπωνες πήραν πολύ σοβαρά τις πρόσφατες δηλώσεις του Kim Jong Un σχετικά με την ενδεχόμενη αιφνιδιαστική επίθεση και την ανάγκη να βελτιωθεί η καταπολέμηση της ετοιμότητας των ενόπλων δυνάμεων.

         Η Ιαπωνική τηλεόραση μετέδωσε ότι στις 8 Ιανουαρίου, ο Kim Jong Un θα γιορτάσει τα γενέθλιά του. Στο Τόκιο, δεν αποκλείουν ότι η Πιονγιάνγκ μπορεί να συμπίπτει με αυτές ημερομηνίες την ξαφνική δράση.
          Σήμερα στη Νότια Κορέα,τα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι μετά το θείο ηγέτη,ο Κιμ Γιονγκ Eun εκτέλεσε επτά άτομα. Η Εφημερίδα στην  Σεούλ "Jungang Ilbo" επικαλούμενη κυβερνητικές πηγές ανέφερε ότι πυροβολήθηκαν από εκείνους που πραγματοποίησαν απευθείας την παραγγελία του Jang Song Taek.
         Έχει επίσης αναφερθεί ότι, σύμφωνα με την ημερήσια εφημερίδα της Βόρειας Κορέας, «Rodong Sinmun», η Βόρεια Κορέα ,σήμερα σηματοδοτεί την δεύτερη επέτειο του Kim Jong Un ως επικεφαλής της χώρας.Μιλώντας για την «μεγάλη αξία» του ηγέτη της Βόρειας Κορέας "στην οικοδόμηση ενός ισχυρού σοσιαλιστικού και οικονομικά ανεπτυγμένου κράτους," η εφημερίδα προειδοποιεί ότι «όλες οι προβοκάτσιες κατά του κόμματος θα πρέπει να απαντηθούν με έντονα κόκκινο ξίφος και ανελέητο σφυρί σιδήρου."
           Το κλειστό πολιτικό σύστημα της ΛΔΚ[Β.Κορέας] κάνει αυτή τη χώρα απρόβλεπτη. Νομίζετε ότι, η ΛΔΚ με την πάροδο του χρόνου θα γίνει πιο ριζοσπαστική χώρα; Ή πρόκειται να εγκυμονεί τον κίνδυνο με τους γείτονές της;         http://www.pravda.ru/news/world/30-12-2013/1187121-DPRK-0/    ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΑΒΔΑ:Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου