Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Η Μισέλ έχει βαρεθεί τον Μπαράκ Ομπάμα και επιδιώκει να πάρουν διαζύγιο (βίντεο).

          Οι φήμες των πραγμάτων, με τα αρσενικά και τα θηλυκά, περιβάλλουν τον Μπαράκ Ομπάμα και το κερασάκι στην τούρτα, σύμφωνα με πολλαπλές πηγές ωθείται από το National Enquirer, που ήταν ο Μπαράκ στο κραυγαλέο φλερτ με την πρωθυπουργό της Δανίας, Η Helle Thorning-Schmidt, πήγε στη Νότια Αφρική για το μνημόσυνο του Νέλσον Μαντέλα, φθάνοντας στο σημείο να παίρνει μια «selfie» μαζί της, ενώ η Mισέλ καθόταν στο πλάι εξοργισμένη από τις γελοιότητες του.
          Αλλά η Helle είναι ένα άλλο θέμα!Δεν ήταν στο ίχνος της εκστρατείας, δεν είναι ένας αθλητής, μυστική υπηρεσία, ούτε μια ταραγμένη γυναίκα από το Κονέκτικατ. Αυτή δεν είναι μια «αδελφή» και η Δανία δεν ήταν, εκείνη τη στιγμή, ένα κεντρικό μέρος για κάποια αναμονή στη διεθνή κρίση. Για τον Μπαράκ Ομπάμα που φλερτάρει ανοιχτά και λειτουργεί σαν ένα φεγγάρι που χτύπησε το 14χρονο αγόρι ,με μια άλλη γυναίκα στην κηδεία του ηγέτη,  ιστορικής σημασίας, ήταν ακριβώς πάνω από την κορυφή, ακόμη και για τη Mισέλ. Δεν υπάρχει κανένα κοινό συμφέρον στον αθλητισμό,στις ιστορίεςγια την  προεκλογική εκστρατεία, ή τα επιτεύγματα της δημόσιας πολιτικής να μοιραστούν με αυτή τη γυναίκα ,αυτό ήταν στο μυαλό της Μισέλ. Δεν υπήρχε τρόπος να διαγράψουν τις γελοιότητες του ως ακαθάριστες υπερβολές μιας κανονικής σχέσης.


          Η φήμη του διαζυγίου του Ομπάμα κυκλοφορεί εδώ και καιρό, ανέφερθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο η στενή "σχέση" με τον Μπαράκ Ομπάμα που είχε η ηθοποιός Kerry Washington,που περιγράφει την δυστυχία της Mισέλ για το «υπερβολικά μεγάλο χρονικό διάστημα"που ο Μπαράκ Ομπάμα ξοδεύει με την Ουάσιγκτον.

         Στη θετική πλευρά, φαίνεται η Κέρι Ουάσινγκτον και η Μισέλ Ομπάμα να έχουν το ίδιο γούστο στα ρούχα!


            Αλλά εγώ παρεκκλίνω ... υπάρχει αγάπη στην Reggie και οι φήμες που περιβάλλουν την εν λόγω σχέση, στη συνέχεια πίσω στο Ιλλινόις..Η  Γερουσία περιγράφει τις  ημέρες του Ομπάμα, με την Vera Baker, και σύμφωνα με την έκθεση, η Mισέλ έχει πια κουραστεί και έχει επισκεφτεί έναν δικηγόρο που τον πληρεξούσιο για το διαζύγιο.
            Εμπιστευτικοί πληροφοριοδότες του Λευκού Οίκου μιλούν στο National Enquirer, μαζί με άλλες εφημερίδες  αναφέρουν ότι η Μισέλ Ομπάμα θα συναντηθεί με τους δικηγόρους για την υπόθεση του διαζυγίου και πάλι. Αυτός δεν είναι πιθανό να συναντήθηκε με ένα make-over; Ενώ οι προσπάθειες thw Κέρι Ουάσινγκτον, τουλάχιστον  οδηγoύν τον Oμπάμα να κινείται επάνω στις δημοσκοπήσεις και να κερδίσει την επανεκλογή, η κίνηση με την Helle δεν βοήθησε τους αριθμούς στη δημοσκόπηση. Στην πραγματικότητα, έχουν συμβάλει με τις δημοσκοπήσεις στην κατακόρυφη πτώση.
           Αν ήταν μόνο η αναφορά του Enquirer, στη συνέχεια, παρά την ακρίβειά τους, με την υπόθεση του John Edwards και την αγάπη των παιδιών, στην οποία το MSM αγνοεί μέχρι και τους δημοσιογράφους του  Enquirer, τον στριμώχνει στο μπάνιο του ξενοδοχείου που είχε συνάντηση την ερωμένη του,ιστορία Rush Limbaugh , εγώ κατά πάσα πιθανότητα θα έχω περάσει σε αυτό, αλλά σύμφωνα με εμπιστευτικές πληροφορίες από τον Λευκό Οίκο, μέσω ShowBizSpy:
            Αλλά τώρα η Mισέλ είναι τρελή σαν κόλαση. Αισθάνεται ότι παραβιάζεται ο γάμος της μπροστά σε όλο τον κόσμο, και φώναξε, «έχω βαρεθεί!
             «Συναντήθηκε με τους δικηγόρους για την αίτηση του διαζυγίου και είπε  στον Μπαράκ Ομπάμα ότι θέλει μια ζωή πέρα ​​από αυτόν.


            "Η Mισέλ θα παραμείνει στο Λευκό Οίκο για το υπόλοιπο της θητείας του Μπάρακ για χάρη εμφανίσεων», αλλά κατέστησε σαφές ότι θα πρέπει να έχουν ξεχωριστές ζωές. "
             «Μετακομίζει σε ένα από τα υπνοδωμάτια που είναι κενά σε ατομικούς χώρους διαβίωσης της οικογένειας, και αυτή είναι η προετοιμασία για να μετακινήσει τα ρούχα της και τα προσωπικά πράγματα ,αξίας εκατομμυρίων δολαρίων, σπίτι τους στο Σικάγο."
               Εάν και οι πρόσφατες φωτογραφίες του Μπαράκ και της  Μισέλ που βγήκαν στην δημοσιότητα είναι μήπως διορθωθεί κάτι ,αυτές δείχνουν ότι ούτε ένας από αυτούς φαίνονται πολύ χαρούμενοι.    
http://beforeitsnews.com/obama/2013/12/michelle-has-had-enough-of-barack-seeks-divorcevideo-2459148.html    ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS:Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου