Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017

Σήμερα η κρίσιμη συνεδρίαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ- «Πνίγεται» η Αθήνα στα σκουπίδια.

skoupidia
Στις 11 το πρωί, θα συνεδριάσει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ για να συζητήσει την κυβερνητική ρύθμιση για τους συμβασιούχους στην καθαριότητα.

Το Σάββατο το πρωί, μετά τη συνάντηση με τον Πάνο Σκουρλέτη, οι εκπρόσωποι της ΠΟΕ-ΟΤΑ έκαναν λόγο για «ρύθμιση που απέχει πολύ από αυτά που διεκδικούν».
Ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης παρουσίασε στην ΠΟΕ-ΟΤΑ και στην ΚΕΔΕ , την νομοθετική ρύθμιση για τους συμβασιούχους των δήμων, που πρόκειται να κατατεθεί τη Δευτέρα
Σύμφωνα με τον κ. Σκουρλέτη η συγκεκριμένη ρύθμιση προβλέπει τη σύναψη νέων συμβάσεων για τους συμβασιούχους στην καθαριότητα μέχρι την ανακοίνωση των προσωρινών αποτελεσμάτων του ΑΣΕΠ για 2.500 μόνιμες προσλήψεις στους δήμους. Η ρύθμιση δίνει τη δυνατότητα στους δήμους να αναπροσαρμόσουν τα οργανογράμματά τους ώστε, με βάση τις πραγματικές ανάγκες τους, να προκύψουν πρόσθετες οργανικές θέσεις, οι οποίες θα καλυφθούν κι’ αυτές μέσω ΑΣΕΠ.

Ο υπουργός σημείωσε, ακόμα, ότι είπε στους συνδικαλιστές ότι θα πρέπει να θεωρούν δεδομένη την πολιτική θέση της κυβέρνησης «να μην ενδώσει σε κάθε είδους πιέσεις για να παραδοθεί το έργο της αποκομιδής των απορριμμάτων σε ιδιωτικά συμφέροντα».
crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.