Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2019

Πύρινη λαίλαπα στην Καλιφόρνια: Κατάσταση έκτακτης ανάγκης και εκκενώσεις σπιτιών.

Σύμφωνα με τις αρχές, η πυρκαγιά που μαίνεται στην Καλιφόρνια από τις 23 Οκτωβρίου εκτείνεται σε 220 τετραγωνικά χιλιόμετρα, καταστρέφοντας 94 κτίρια και απειλεί 80.000 κατοικίες.Στιγμιότυπο από τις προσπάθειες κατάσβεσης της πυρκαγιάς στην Καλιφόρνια
Πυρκαγιά ξέσπασε στο Λος Άντζελες το πρωί απειλώντας χιλιάδες σπίτια, σύμφωνα με τους Los Angeles Times reported. Καθώς συνεχίζονται οι πυρκαγιές στο Λος Άντζελες και την κομητεία της Σονόμα απειλώντας ανθρώπους και προκαλώντας ζημιές σε κτίρια στην περιοχή, η πολιτεία της Καλιφόρνια τέθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Η πυρκαγιά προκάλεσε μαζικές εκκενώσεις. Περίπου 180.000 άνθρωποι διατάχθηκαν να εγκαταλείψουν την κομητεία Σονόμα, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη, που προσθέτει ότι ίσως πρόκειται για τη μεγαλύτερη εκκένωση που έχει διαταχθεί ποτέ.
Χρήστες στα social media μοιράστηκαν φωτογραφίες και βίντεο από την πυρκαγιά, δείχνοντας τις μεγάλες φλόγες και στιγμιότυπα από σπίτια που καίγονται.
Ο δημοφιλής παίκτης των Los Angeles Lakers ΛεΜπρόν Τζέιμς ανέφερε στο Twitter ότι ο ίδιος και η οικογένειά του εκκένωσαν το σπίτι τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου