Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019

Παρανάλωμα το γραφείο του Διευθυντή στο 5ο Γυμνάσιο Πάτρας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο σχολικό συγκροτημα που στεγαζεται το 5ο γυμνάσιο και λύκειο της Πάτρας στην πλατεία Μαρούδα. Επί τόπου έσπευσε η πυροσβεστική υπηρεσία με 3 οχήματα και 6 άνδρες που κατάσβεσαν τις εστίες.Παρανάλωμα το γραφείο του Διευθυντή στο 5ο Γυμνάσιο Πάτρας

Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά προκλήθηκε από μολοτοφ που πεταξαν άγνωστοι τα άγνωστοι τα ξημερώματα, στο σχολείο. Οι δράστες πέταξαν πέτρες και μολότοφ σπάζοντας τα τζάμια. Από τη φωτιά που εκδηλώθηκε προκλήθηκαν ζημιές στο γραφείο του Διευθυντή του 5ου γυμνασίου.
Οι άγνωστοι δράστες έσπασαν τζάμια και πόρτες του 5ου Γυμνασίου, ενώ προκάλεσαν φθορές και στο 5ο Λύκειο, που στεγάζεται στο ίδιο σχολικό συγκρότημα. Η δράση των αγνώστων ατόμων δεν σταμάτησε στα δύο προαναφερόμενα σχολεία, καθώς έριξαν βόμβες μολότοφ και σε γραφεία του 4ου Γυμνασίου, που συστεγάζεται στο ίδιο κτιριακό συγκρότημα, οι οποίες όμως δεν εξερράγησαν.

Ο Διευθυντής του σχολείου Γ. Κανελλης

Στο μεταξύ χθες άγνωστοι πέταξαν πέτρες και τούβλα και στο 18ο Γυμνάσιο στην Αρόη προκαλώντας μικροφθορές. Το σχολείο ωστόσο λειτουργεί κανονικά.
thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου