Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019

Το προκλητικό ΒΙΝΤΕΟ από την Άλωση της Πόλης – Ο Ερντογάν προειδοποιεί: «Θα βρέχει βόμβες και θάνατο στους δρόμους σας» (ΦΩΤΟ).

 Απίστευτες εικόνες... Τι είπε για την αναγνώριση της γενοκτονία των Αρμενίων από τις ΗΠΑ!
Ρεσιτάλ προκλητικότητας από τον Ταγίπ Ερντογάν, κατά τη χθεσινή, πομπώδη εκδήλωση για τον εθνική Εορτή της Δημοκρατίας της Τουρκίας στο προεδρικό μέγαρο.

Ο Τούρκος πρόεδρος, απευθυνόμενος στο εσωτερικό του ακροατήριο και στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στο εξωτερικό, παρουσίασε βίντεο με την Άλωση της Κωνσταντινούπολης και συνομίλησε ζωντανά με τουρκική φρεγάτα που βρίσκεται στην ανατολική Μεσόγειο.
Δείτε φωτογραφικό απόσπασμα από το προκλητικό βίντεο:
Ο Ερντογάν συνέχισε και σήμερα, χαρακτηρίζοντας ως «ανάξιο λόγου» το ψήφισμα στην Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ με το οποίο αναγνωρίζεται επίσημα η Γενοκτονία των Αρμενίων.
Από την αντίδραση του Τούρκου προέδρου δεν ξέφυγαν ούτε οι Ευρωπαίοι, μεταξύ εκείνων φυσικά και οι Έλληνες, οι οποίοι όπως είπε παρέχουν προστασία στους Κούρδους.
«Απευθύνομαι στις χώρες που υποστηρίζουν την τρομοκρατική οργάνωση. Κάνετε λάθος. Το φίδι της τρομοκρατίας που ταϊζετε σήμερα με τα χέρια σας θα γυρίσει να σας δαγκώσει. Θα αντιληφθείτε, φυσικά, το λάθος που κάνατε όταν αρχίσουν να εκρήγνυνται οι βόμβες στους δρόμους σας, όταν τα όπλα των τρομοκρατών θα ξερνούν θάνατο κι οι βάνδαλοι θα αρχίσουν να καίνε. Τα «κίτρινα γιλέκα} δεν θα είναι μόνον σε μια χώρα, αλλά σε όλες… Αλλά τότε θα είναι πολύ αργά», διεμήνυσε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν κατά την ομιλία του σε μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός του. Και πρόσθεσε: «Οι υποστηρικτές των τρομοκρατών, ειδικά αυτοί στην Ευρώπη, έχουν πραγματοποιήσει 700 ενέργειες με στόχο την Τουρκία από την αρχή της επιχείρησης Πηγή Ειρήνης».
Δείτε τις εικόνες από του προκλητικού βίντεο από την Άλωση στο 6.49:
el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου