Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Το El.gr σας προειδοποιεί: Έτσι θα οδηγηθούμε στην παγκόσμια σκλαβιά- Έτοιμοι για την αλήθεια; (BINTEO).

 Πυρετώδεις οι προετοιμασίες πίσω από τις κλειστές πόρτες...
Ρεπορτάζ: Νεκτάριος Αρχοντίου
Την ώρα που οι απαιτητικοί ρυθμοί της καθημερινότητας τρέχουν, σχεδόν κανείς δεν προλαβαίνει να σκεφτεί που οδηγούν τα όσα γίνονται γύρω του.
Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι αγχωμένος να προσπαθεί να αντιμετωπίσει μια κατάσταση που όλο χειροτερεύει.
Χειροτερεύει στην ίδια του την γειτονιά, στην πόλη του, στη χώρα του, στον ίδιο τον πλανήτη. Σε παγκόσμια κλίμακα, ο κόσμος μας είναι υπερ-φορτωμένος με διαφόρων ειδών προβλήματα. Από την εγκληματικότητα, τις οικονομικές κρίσεις και την ανεξέλεγκτη παράνομη μετανάστευση, έως την ανύπαρκτη κλιματική αλλαγή.
Αυτά τα προβλήματα, που σήμερα είναι περισσότερα από ποτέ, εντέχνως μένουν άλυτα από τους ισχυρούς του πλανήτη και όποιες μικροενέργειες γίνονται τοπικά για να λυθούν, πέφτουν στο κενό, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι παγκόσμια να απογοητεύονται όλο και περισσότερο για τον ένα ή τον άλλο λόγο.
Η λέξη κλειδί εδώ, είναι το εντέχνως. Εννοείται πως οι παγκόσμιοι οργανισμοί με τα αμύθητα κονδύλια που διαθέτουν θα μπορούσαν να λύσουν τα εν λόγω προβλήματα, απλά δεν επιλέγουν να το κάνουν, αφού το σχέδιο των παγκοσμιοποιητών προβλέπει το λεγόμενο ORDO AB CHAO(=Τάξη μέσα από το χάος), δηλαδή να δημιουργηθεί πρώτα το απόλυτο χαος και κατόπιν όταν όλοι απελπισμένοι θα ζητούν την ΛΥΣΗ, να παρουσιαστεί ο παγκόσμιος ηγέτης (ο λεγόμενος Αντίχριστος) να φέρει την τάξη.
Ωστόσο η τάξη που θα φέρει θα είναι μια ολοκληρωτική τεχνο-χούντα που θα εξαλείψει κάθε ελευθερία και θα επιβάλλει τον απόλυτο κομμουνισμό παγκόσμια. Ήδη στις μέρες μας, παράλληλα με την παγκόσμια εξάπλωση του χάους, κατασκευάζονται εκείνα τα τεχνολογικά εργαλεία, που θα δώσουν στον παγκόσμιο ηγέτη τη δυνατότητα να έχει TOTAL CONTROL(=Απόλυτο έλεγχο), πάνω σε ολόκληρες χώρες αλλά και σε όλους τους ανθρώπους.
Αυτός ο έλεγχος, εμπλέκεται με το λεγόμενο χάραγμα, που αναφέρεται στην Αποκάλυψη του Ιωάννου.
Όπως σας έχουμε γράψει στο El.gr, το λεγόμενο χάραγμα θα είναι τριπλό.
Το πρώτο είδος, θα αφορά ένα μέσο ψηφιακών συναλλαγών αλλά και σημείο αναγνώρισης του πολίτη από το παγκόσμιο Κράτος. Αυτό μπορεί κάλλιστα να είναι το λεγόμενο τσιπάκι, το οποίο δεν ξέρουμε ακόμη ακριβώς από τι θα αποτελείται, ούτε τι παρενέργειες θα έχει για τον χρήστη.
Το δεύτερο, θα αφορά εμφυτεύματα που μπορούν να βελτιώσουν τις ζωές των ανθρώπων.
Τέλος, το τρίτο, θα είναι το πιο επικίνδυνο, αφού θα προσφέρει τη δυνατότητα δικτύωσης του εγκεφάλου κάθε ανθρώπου σε ένα παγκόσμιο υπερδίκτυο σε στυλ Μάτριξ με δυνατότητες ακόμα και συμμετοχής σε μία εικονική πραγματικότητα, σε ένα ιντερνέτ σκέψεων, ακόμη και σε έναν… δικό του κόσμο.

Σημαντικό: Όλα τα παραπάνω έχουν αναφερθεί κατά καιρούς στα μεγάλα ΜΜΕ και αποτελούν τεχνολογία που ήδη ΥΠΑΡΧΕΙ και συνεχώς εξελίσσεται.
Τρία λοιπόν τα βήματα προς την απόλυτη υποδούλωση, τρία τα βήματα για να κερδίσει ο παγκόσμιος ηγέτης τον απόλυτο έλεγχο επάνω σε κάποιον.
Το λεγόμενο τσιπάκι θα είναι είναι μόνο η αρχή. Αυτό που πρέπει ο καθένας να θυμάται, είναι πως παίρνοντας μια κάρτα (πχ του Πολίτη), δεν κινδυνεύει από κάτι. Σίγουρα είναι και αυτό ένα μέσο ελέγχου, ΑΛΛΑ, την κάρτα μπορεί ανά πάσα στιγμή να την πετάξει. Ο,τι όμως πάρει πάνω και μέσα στο σώμα του, ΔΕΝ μπορεί να το βγάλει.

Και αυτά που θα πάρει (μακάρι να μην τα πάρει κανείς) από ένα βιοτσίπ, μέχρι ένα πολύπλοκο εγκεφαλικό εμφύτευμα που θα του δίνει τη δυνατότητα να έχει έναν ολόκληρο εικονικό κόσμο δικό του, δεν ξέρουμε, τι παρενέργειες θα έχουν για εκείνον σε κάθε επίπεδο. Άπαξ δηλαδή, πουληθεί στην κυριολεξία, κάποιος, δεν ξέρουμε αν θα είναι πλέον ο ίδιος ή αν το ίδιο του το σώμα θα το χειρίζεται πλέον κάτι άλλο, (ίσως η τεχνητή νοημοσύνη για παράδειγμα), μετατρέποντάς τον ίδιο, σε απολύτως άβουλο ρομποτάκι.
Κάθε λογικός άνθρωπος, αν το σκεφτεί θα διαπιστώσει ότι το να πάρει οτιδήποτε στο σώμα του, αποτελεί μέγα κίνδυνο και ίσως κρύβει και κινδύνους που ούτε καν υποψιάζεται, πέρα από απλές παρενέργειες του σώματος.
Ωστόσο, το παγκόσμιο καθεστώς θα είναι αμείλικτο. Όποιος δεν γίνεται υπήκοος του Αντιχρίστου λαμβάνοντας τα τρία χαράγματα θα καταδιώκεται μέχρι θανάτου ως εχθρός της παγκόσμιας ειρήνης, οπισθοδρομικός, ψυχοπαθής κτλ.
Η λήψη των χαραγμάτων θα κάνει κάποιον μέλος της παγκόσμιας κομμουνιστικής κοινωνίας, και θα του προσφέρει ένα πιάτο φαΐ ίσα ίσα για να μην πεθάνει. Δηλαδή όσοι πουληθούν και προσκυνήσουν τον παγκόσμιο ηγέτη, θα πουληθούν για το τίποτα, για μια ζωή σκλάβου μέσα στο φόβο, σε ένα κόσμο που κανείς δεν θα έχει ούτε όνειρα, ούτε ελευθερία κινήσεων, ούτε τίποτε δικό του, ακόμη και τις ίδιες του τις σκέψεις θα τις ελέγχουν και τις διαβάζουν!
Καταλαβαίνετε, ότι το να πουληθεί κανείς, ισοδυναμεί με ηλιθιότητα από όποια πλευρά και αν το δει κάποιος. Υπάρχει όμως εναλλακτική; Ναι, είναι η απάντηση, ο δρόμος της αντίστασης που ξεκινά μέσα στο μυαλό του καθενός. Ο Χριστός μας είπε, ότι ο κόσμος αυτός είναι ψεύτικος, εικονικός και κατασκευασμένος από τον Διάβολο, ένα MATRIX, μια φυλακή για την οποία θέλει να μας κάνει να πουλήσουμε την ίδια μας την ύπαρξη.
«Τι γαρ ωφελείται άνθρωπος εάν τον κόσμον όλον κερδήσει, την δε ψυχήν αυτού ζημιωθεί;», μας είπε ο Χριστός. Δηλαδή, σε ελεύθερη μετάφραση: Σε τι θα ωφεληθεί ένας άνθρωπος, εάν κερδίσει ολόκληρο τον κόσμο και ζημιώσει την ψυχή του; ( Κατά Ματθ. ιστ’ 26)
Ο Χριστός μας καλεί να γυρίσουμε στον δικό Του, φωτεινό πραγματικό κόσμο και να αρνηθούμε τους φόβους και τις απολαύσεις που μας υπόσχεται η ψεύτικη προσωρινή μας φυλακή. Για να μας κάνει μάλιστα να καταλάβουμε ότι πράγματι εδώ όλα είναι εικονικά, μας είπε πως στον κόσμο αυτό, το πολύ-πολύ να μας σκοτώσουν και μας κάλεσε να μην φοβόμαστε αυτόν τον θάνατο γιατί είναι εικονικός και ουσιαστικά ανύπαρκτος.
Μας είπε αντιθέτως, να ανησυχούμε για το τι θα ακολουθήσει αφού πεθάνουμε στον κόσμο αυτό.
Το μεγάλο δίλημμα πλησιάζει και ΟΛΟΙ στο τέλος θα έχουν πάρει την απόφασή τους, όσον αφορά το με ποιον είναι, αφού ΆΜΑΧΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ:

Με το ΦΩΣ που είναι ο Χριστός ή με τον Διάβολο που εκπροσωπεί και υπηρετεί το ΣΚΟΤΟΣ;
el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου