Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

GEWKWN : ΕΑΝ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟΥ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ.

GEWKWN
«Ου δη πάτριον εστί ηγείσθαι τους επήλυδας των αυτοχθόνων, ουδέ τους ευ παθόντας των ευ ποιησάντων, ουδέ τους ικέτας γενομένους των υποδεξαμένων.»

«Δεν είναι πατροπαράδοτη αρχή μας, να εξουσιάζουν οι αλλοδαποί τους εντόπιους, ούτε οι ευεργετηθέντες τους ευεργετήσαντας, ούτε αυτοί που έφθασαν εδώ ως ικέτες τους ανθρώπου που τους εδέχθηκαν.»……..“Πανηγυρικός” του Ισοκράτους
Η Ελλάδα σταδιακά συρρικνώνεται και αντιθέτως οι μειονότητες αυξάνονται . Ο αφανισμός της Ελλάδας και των Ελλήνων αποτελεί σταθερή και μόνιμη επιδίωξη συγκεκριμένων σκοτεινών κύκλων που τώρα πλέον δεν μπαίνουν ούτε καν στο κόπο να κρύψουν το σχέδιό τους .
Επειδή κάποιος θα μπορούσε να απορήσει γιατί μας έχουν βάλει στο στόχαστρο , η απάντηση και πάλι είναι απλή . Οι Έλληνες είναι ένας λαός με ιστορία , παραδόσεις , ήθη και χαρίσματα . Χάρη στην Ελλάδα υπάρχει ο πολιτισμός , το θέατρο , οι επιστήμες , τα πολιτεύματα , η μουσική , η τέχνη του πολέμου . Όλα αυτά είναι «δώρα» που αν χαθούν, οι άνθρωποι θα γίνουν πρωτόγονοι , βάρβαροι και σκλάβοι , πράγμα που αποτελεί και επιδίωξη εκείνων που οραματίζονται τη Παγκόσμια Διακυβέρνηση .
Η χώρα δέχεται επίθεση εκ των έσω, από τους ίδιους τους άρχοντές της, οι οποίοι αποφάσισαν να αλλάξουν υπηκόους!!! Έχουν ανοίξει το Κουτί της Πανδώρας και δίνουν το δικαίωμα άλωσης της χώρας .
Κάποιοι αποφάσισαν να αλλάξουν την εθνοτική δομή της σημερινής Ελλάδας, η οποία πολύ σύντομα θα αποτελείται από κατοίκους πακιστανικής, αφγανικής, ινδικής, σομαλικής, κενυατικής, κινεζικής και ελληνικής καταγωγής!!! Ναι, οι Έλληνες πολίτες, οι γηγενείς κάτοικοι, οι αυτόχθονοι, θα μετατραπούν σε νέους ινδιάνους, απειλούμενοι από τις ορδές των (κατά κύριο λόγο) μουσουλμάνων ελληνοποιηθέντων κατοίκων της χώρας…!!! Μας προορίζουν, οι πολιτικοί εγκέφαλοι, να γίνουμε μία μειονότητα μέσα στην ίδια μας την πατρίδα!!!
Αποφάσισαν να ισοπεδώσουν τον ελληνισμό και να τον παραδώσουν βορά στις ορέξεις ανθρώπων αγνώστου προέλευσης και αγνώστου ταυτότητας…….Κωνσταντινος
Η Νέα Τάξη με τους ανθέλληνες προδότες επιδιώκουν να οδηγήσουν την Ελλάδα σε μια «Ομοσπονδιακή Δημοκρατία «. Η Θράκη και η Κρήτη να είναι αυτόνομες, ενώ το κεντρικό Αιγαίο να βρίσκεται σε καθεστώς συγκυριαρχίας μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας……Μια ουδέτερη σημαία (χωρίς το Σταυρό) για να μην θίγει τους αλλοεθνείς αλλά και τους αλλόθρησκους «Έλληνες» πολίτες.
θα ξεφυτρώσουν σε όλη την επικράτεια Τζαμιά, συναγωγές, βουδιστικοί ναοί και στοές, με την Ορθοδοξία υπό διωγμό.
Οι πόλεις θα μετατραπούν σε πολυπολιτισμικά γκέτο, όπου η βία, τα ναρκωτικά, οι πόλεμοι συμμοριών θα ξεπερνούν σε ένταση ακόμα και αυτές των ΗΠΑ…..Θα υπάρχουν βέβαια αλβανοί, πακιστανοί και μουσουλμάνοι αστυνομικοί προκειμένου να εξιχνιάζονται τα εγκλήματα στα αντίστοιχα γκέτο.
Οι Ένοπλες Δυνάμεις θα είναι ένας επαγγελματικός στρατός, υπό τις διαταγές της Συμμαχίας, ένα συνονθύλευμα από διάφορους «ελληνοποιημένους» αλλοδαπούς, που στο στρατό θα βρίσκουν διέξοδο από την εξαθλίωση και τη βία των γκέτο.
Όλες οι πολιτικές αποφάσεις θα λαμβάνονται από γραφειοκράτες των Βρυξελλών, όπου και η έδρα της Υπερκυβέρνησης.
Οι οικονομικές συναλλαγές θα πραγματοποιούνται μόνο μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων ενώ σταδιακά θα αρχίσει και η εμφύτευση μικροτσίπ σε όλους τους πολίτες για «ιατρικούς λόγους».
Ως»εθνικοί ήρωες» θα τιμούνται οι Βελουχιώτης, Μπελογιάννης και Παναγούλης, με νέες εθνικές επετείους την «Ημέρα Βαλκανικής Φιλίας» και την «Επέτειο για το Ολοκαύτωμα». Τα έργα των Παλαμά, Καρυωτάκη, Δέλτα, Παπαδιαμάντη θα είναι απαγορευμένα ενώ οποιεσδήποτε αναφορές σε Έθνος, Ιστορία, Ορθοδοξία θα διώκονται ποινικά ως «αδικήματα για υποκίνηση φυλετικού μίσους».
Αυτή θα είναι η Ελλάδα στο μέλλον… ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ!.. 3fialtis
Κάποιοι έχουν ξεπεράσει τα «όρια» και θέλουν να επιβάλουν έναν σχεδιασμό, ο οποίος θα θέτει υπό τον έλεγχό τους το σύνολο του ανθρώπινου είδους. Οργανωμένα αναμιγνύουν λαούς και θρησκείες, για να μπορούν να απειλούν και να εκβιάζουν τους πάντες ακόμα και με τη χρήση βίας.
Σε αυτήν την επιδίωξη είναι προφανές ότι τους εμποδίζει η Ελλάδα και γι’ αυτόν τον λόγο προσπαθούν να την «εξουδετερώσουν» …ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χρειαστεί να αφανίσουν τον λαό της. Αναγκαστικά θα πρέπει να γίνει αυτό, εφόσον δεν μπορείς να θεμελιώσεις μια νέα παγκόσμια κατάσταση που να αφορά τις θρησκείες χωρίς πρώτα να «ξεριζώσεις» όλα τα παλιά θεμέλια …και ένα από αυτά είναι η Ελλάδα.
Είναι φανερό λοιπόν ότι η Ελλάδα και μόνον με την ύπαρξή της στέκεται εμπόδιο σ’ αυτούς, οι οποίοι σήμερα, στο όνομα μιας δικής τους άποψης περί ειρήνης και πολιτισμού, θέλουν να επιβάλουν την Πανθρησκεία, και στην πραγματικότητα …Να γίνουν θεοί των ανθρώπων. Όμως, αυθαίρετοι άνθρωποι θεοί αποτελούν πρόκληση για τον ελληνισμό και είναι βέβαιο ότι δεν θα αποφύγουν τη σύγκρουση μ’ αυτόν. Η Ελλάδα θα αντιδράσει απέναντι σε αυτήν την ύβρη. Ο ελληνισμός, ακόμα και «λαβωμένος», θα επιτεθεί με μανία σε όποια συμμορία θνητών επιχειρήσει να υποκαταστήσει τον Θεό και να επιβληθεί στην ανθρωπότητα.
ΕΑΝ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟΥ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ……..triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου