Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019

Οσοι υποστηρίζουν την Ινδία θα αντιμετωπίσουν τους πυραύλους μας» - Ο υπουργός του Πακιστάν για το Κασμίρ προειδοποιεί έντονα όλους τους φίλους του εχθρού του.

Οι χώρες που αντιμετωπίζουν μαζί με την Ινδία την αντιπαράθεση με το Πακιστάν ,για την αμφισβητούμενη περιοχή του Κασμίρ, αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο επίθεσης με πυραύλους της Ισλαμικής Δημοκρατίας, σύμφωνα με τον υπουργό της χώρας για τις υποθέσεις του Κασμίρ.
Μιλώντας σε μια λειτουργία τη Δευτέρα, ο υπουργός Αλί Αμίν Γκαντάπουρ προειδοποίησε
ότι το Πακιστάν ήταν πρόθυμο να πάει σε πόλεμο για το αμφισβητούμενο έδαφος. "Αν η ένταση με την Ινδία κλιμακωθεί στο θέμα του Κασμίρ, το Πακιστάν θα αναγκαστεί να πάει σε πόλεμο" , είπε.
Ο Gandapur πρόσθεσε ότι εκφράζει τη λύπη του για το γεγονός ότι ο κόσμος δεν έχει κάνει τίποτα για να επιλύσει το ζήτημα και έχει προειδοποιήσει κατηγορηματικά τις χώρες που αναμένουν να υποστηρίξουν την Ινδία στη διαμάχη.
"Αν ένας πυραύλος φύγει από το Πακιστάν στην Ινδία, ο άλλος θα πηγαίνει στον υποστηρικτή του. Πρέπει να προετοιμαστούν γι 'αυτό " , προειδοποίησε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του The News International στο Πακιστάν.
Ο υπουργός είπε αργότερα σε τηλεοπτική συνέντευξη, ότι το Πακιστάν θα ρίξει ακόμη και πυραύλους σε μια μουσουλμανική χώρα που υποστηρίζει τον εχθρό του.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ RUSSIA TODAY : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου