Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019

Νέα Φιλαδέλφεια: Οι «άγνωστες» που «λέρωσαν» την παρέλαση της 28ης! (Βίντεο)./Το «μανιφέστο» των 10 κοριτσιών της παρέλασης.

parelasi-neafiladelfeia

Κατά την διάρκεια της μαθητικής παρέλασης στο κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, μια περίεργη ομάδα από κοπέλες υποδυόμενες τις μαθήτριες, όταν έφτασαν στο σημείο της εξέδρας των επισήμων «παρέλασαν» όπως βλέπετε στο βίντεο που ακολουθεί:Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Fx-news, οι κοπέλες που «παρέλασαν» δεν έχουν καμία σχέση με τα σχολεία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας! 
Παρεισέφρησαν ανάμεσα στα γκρουπ μαθητών του 3ου Γυμνασίου Νέας Φιλαδέλφειας & του Γενικού Λυκείου Νέας Χαλκηδόνας λίγο πριν τα σχολεία φτάσουν στην κεντρική πλατεία που βρισκόταν η εξέδρα των επισήμων. Με την κοπέλα στο κέντρο της πρώτης σειράς να κρατά την ελληνική σημαία και να είναι η μόνη που δεν έκανε αλλοπρόσαλλες κινήσεις, οι υπόλοιπες κοπέλες έκαναν μιμήσεις, με διαφορετικό μοτίβο η κάθε μια. Από μίμηση αναπήρου έως και μίμηση πτηνού και μάλιστα αν παρατηρήσετε στο βίντεο έβγαζαν κραυγές πτηνών!!! Παρατηρήθηκε μάλιστα ότι καμία από τις κοπέλες δεν γελούσε ή δεν έκανε «χαβαλέ»! Ήταν οργανωμένο και καλά προετοιμασμένο «σκετς»!


Προσπαθώντας να καταλάβουμε τι μπορεί να ήθελαν «να πουν» οι κοπέλες στην «επίδειξή τους» μπροστά στον Μητροπολίτη Ιωνίας – Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Βούρο και όλους τους αιρετούς της πόλης, καταλήξαμε σε δύο διαφορετικές εκδοχές:
Untitled
Την αναπαράσταση του θρυλικού σκετς των Monty Python: «The Ministry of Silly Walks»  και τις «Όρνιθες» του Αριστοφάνη. 
Το «σκετς» των κοριτσιών είχε μια μίξη και των δύο. Και τα δύο είναι πολιτική σάτυρα…
Το θέμα βέβαια δεν είναι τόσο χαριτωμένο. Οι κοπέλες «λέρωσαν» τον εορτασμό της εθνικής εορτής στην πόλη μας. Και από ότι βλέπουμε σε σάιτς, κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας και από τα τηλέφωνα που δέχεται από μεγάλα ΜΜΕ η εφημερίδα μας, το γεγονός έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις. Κάτι που προφανώς επιδίωκαν αυτές που προχώρησαν στην συγκεκριμένη ενέργεια…
Τέλος να σημειώσουμε ότι μέχρι στιγμής ΔΕΝ έχει προκύψει από πουθενά ότι οι κοπέλες που έκαναν το «σκετς» έχουν σχέση με την περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας & Νέας Χαλκηδόνας…  Δεν τις γνωρίζει κανείς… Ούτε κάποια ανακοίνωση έχει κυκλοφορήσει από οποιαδήποτε συλλογικότητα κλπ. Οπότε τα ερωτήματα πολλά, τόσο ως προς τον σκοπό της «κίνησης» όσο και αν «κρύβεται» κάποιος πίσω από όλο αυτό…
Το ρεπορτάζ συνεχίζεται…
filadelfia-xalkidona.gr

Το «μανιφέστο» των 10 κοριτσιών της παρέλασης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου