Κυριακή, 10 Ιουνίου 2018

Σατανικές οικογένειες-οικογένεια Μπους.

Με τον Ray Gano.
Είναι πιθανό οι Λουσιφεριανοί να έχουν προγραμματίσει την Αμερικανική Προεδρία προς το τέλος της Προπαρασκευαστικής Περίοδος, την περίοδο κατά την οποία οι Λουσιφεριανοί θα επιφέρουν τη "Χρυσή Εποχή" όπου οι θεοί θα κυβερνούν και ο ίδιος ο Λουσιφέρ θα γίνει βασιλιάς του κόσμου;

Η οικογένεια Μπους και Κλίντον;
Ναι, κοιτάζοντας πίσω, είχαμε το σενάριο "Bush-Clinton-Bush". Θεωρήθηκε ότι η Χίλαρι επρόκειτο να ωθηθεί προς τα εμπρός, αλλά ο Ομπάμα κέρδισε.
Αλλά ο Ομπάμα δεν είναι μέλος της οικογένειας των Λουσιφερίων.
Αλήθεια;
Ο Ομπάμα και ο Μπους είναι ξάδελφοι!
Από τον Nicholas D. Kristof 21 Μαρτίου 2008 12:53 μ.μ. 21 Μαρτίου 2008 12:53 μμ 
Από το New York Times Blog
Η κόλαση πάγωσε. Ένα μήνα των Κυριακών χτύπησε το ημερολόγιο. Ο Μπαράκ Ομπάμα και ο Γιώργος Μπους είναι ξάδελφοι.
Σύμφωνα με το Factcheck.org, ο Ομπάμα και ο Μπους είναι 11ο ξαδέρφια, και οι δύο προέρχονται από τον Samuel Hinckley, ο οποίος έζησε στη Μασαχουσέτη τον 17ο αιώνα.
Εν τω μεταξύ, ο Ομπάμα συνδέεται επίσης - ακόμη πιο στενά - με τον Ντικ Τσένι. Είναι όγδοα ξαδέρφια, και οι δύο προέρχονται από τπ Γαλλικό Huguenot, και τον Mareen Duvall που εγκαταστάθηκε στο Μέριλαντ τον 17ο αιώνα.
Έτσι ... είχαμε τον Μπους - Κλίντον - Μπους - Μπους και οι δυνάμεις που πιέζονταν σαν τρελοί για να βάλουν τη Χίλαρι στο αξίωμα. Αλλά ειλικρινά πιστεύω ότι ο Θεός μεσολάβησε και τώρα έχουμε τον Tραμπ.
 Οι Λουσιφέρνοι βάζουν τις πνευματικές δυνάμεις του κακού. Δουλεύουν για να κατευνάσουν τους θεούς με την ελπίδα να κερδίσουν ένα σημείο για να βοηθήσουν να κυβερνήσουν τον κόσμο με τον κύριο Lucifer τους.
Είναι μέσα από αυτές τις οικογένειες των Λουσιφερίων και τα βασικά μέλη τους που κινούνται στους κύκλους ισχύος για πολλαπλές γενιές. Οικογένειες των οποίων οι προ-παππούδες, ή ακόμα και οι μεγάλοι παππούδες ήταν σατανιστές / αποκρυφιστές / Λουσιφεριστές.
Τα ονόματα όπως Rothschild, Windsor, Rockefeller, Carnegie, Ford, Weyerhaeuser, Roosevelt, Taft, Bundy και Bush είναι τα πιο σημαντικά ονόματα στον κόσμο σήμερα.
Οι άνδρες του Μπους έχουν γεννηθεί για γενιές, όπως και στα μέλη της μυστικής κοινωνίας "Skull & Bones". Ο Prescott Bush, ο παππούς του Γιώργου Γ., Yale '17, ήταν θρυλικός Bonesman ... 
"Η οικογένεια Taft υπήρξε μια σημαντική γραμμή στο κρανίο και τα οστά. Ο Τζορτζ Μπους σχετίζεται τόσο με την οικογένεια Τάφτ όσο και με τους Μεροβινιάνους. Ο Πρόεδρος Clinton σχετίζεται επίσης με την οικογένεια Taft ... Ένας κορυφαίος γενεολόγος στην Αγγλία είπε ότι ο Μπιλ Κλίντον έχει και πολλά Μεροβινιανού αίματος επίσης ". [Fritz Springmeier, " Bloodlines of the Illuminati " , σ. 315]
"Ο πρίγκιπας Κάρολος είναι γνωστός ότι προέρχεται από το Kennedy και το Merovingian bloodline. Ο πρίγκιπας Κάρολος συνδέεται με τους ακόλουθους αμερικανούς προέδρους:
* Washington 
* Jefferson 
* Madison 
* Harrisons, και οι δύο 
* Taylor 
* George Bush, Sr., [καθώς και ο Αντιπρόεδρος του George Bush, Dan Quayle] »[Ibid., Σ. 369-370]
"Ο πρίγκιπας Κάρολος σχετίζεται επίσης με τον Robert E. Lee και την κ. Woodrow Wilson ... είναι επίσης ένας μακρινός συγγενής του JFK." [Ibid]
Η πρώτη γυναίκα του Πρίγκιπα Κάρολ, η πριγκίπισσα Ντιάνα, συνδέθηκε με: τον William Vincent Astor, τον McGeorge Bundy, τον Pierre Samuel DuPont IV, τον JD Rockefellers I, τον ΙΙ, τον ΙΙΙ και τον IV και τον David Rockefeller, τον Franklin Delano Roosevelt και τον Teddy Roosevelt, Μπέρτραντ Ράσελ, Τζον Πιριόντ Μοργκάν, Χένρι Καπότ Κοτ. [Ibid., Σελ. 370]

Αυτό δεν είναι πλέον συνωμοσία.Και το πρόβλημα είναι ότι τόσοι πολλοί χριστιανοί δεν το γνωρίζουν, ούτε είναι έτοιμοι για μια προσεχή μάχη με τις λουσιφεριανες ελίτ, οι οποίες παλεύουν μια μεγάλη δύναμη μακριά από τον κοινό άνθρωπο, έτσι ώστε να μπορούν τελικά να την εκμεταλλευτούν εναντίον του.
Γιατί λοιπόν το Magic του Χάους είναι τόσο σημαντικό για τον Lucifer και το σχέδιό του για την παγκόσμια κυβέρνηση και τον Αντίχριστό του;
Βλέπετε, ο Σατανάς είναι νομικός, επειδή ο Θεός τον έχει απαιτήσει. Ο Θεός δημιούργησε προστασία για την ανθρωπότητα για να μας προστατεύσει από τα χείλη του Σατανά, απαιτώντας από έναν άνθρωπο να δώσει στον Σατανά την άδεια να τον προσβάλει ή να τον έχει. Τέτοια άδεια μπορεί να είναι η συμμετοχή σε απόκρυφες δραστηριότητες, η παρακολούθηση απόκρυφων ταινιών ή η δέσμευση του σαρκώτη σας στον Σατανά πριν καν γεννηθείτε!
Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Σατανισμός / Οκτολικός / Λουσιφεριανισμός τρέχει σε οικογένειες και ότι βλέπουμε σχεδόν αδιάσπαστη διαδοχή της ηγεσίας Illuminati τα τελευταία 300 χρόνια από οικογένειες που προέρχονται από την Αγγλία και την Ευρώπη.
Εάν οι Αμερικανοί καταλάβουν περισσότερο τη βαθιά ριζωμένη μαγεία του χάους, θα ήξεραν πόσο σημαντικό ήταν να δοθεί προσοχή στην κληρονομιά ενός ατόμου κατά την εκλογή των ηγετών μας. Είναι εξαιρετικά σημαντικό το φόντο του ατόμου. Οι θεϊκές οικογένειες τρέχουν επίσης γενιά μετά από γενιά, έτσι η γενετική επιρροή είναι καθοριστική.
Αλλά επειδή δεν έχουμε δώσει προσοχή, πιστεύω επιμελώς ότι ο Θεός έβαλε τον Donald Trump στο παιχνίδι. Το Trump δεν έχει δεσμούς με καμία μυστική κοινωνία.
H οικογένεια των Μπους δεν είναι φίλοι μας. 
Με αυτό, παρουσιάζω φωτογραφία απόδειξη ... το σημάδι του Menzies - το σύμβολο του κερατοειδούς θεού ...

http://raygano.com/luciferian-families-bush-family/
AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ RAY GANO :Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου