Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΣΤΑΥΡΩΣΑΝΤΕΣ ΔΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΜΕΡΙΣΑΝΤΟ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΑΥΤΗΣ ΒΑΛΛΟΝΤΕΣ ΚΛΗΡΟΝ… / ΠΑΙΖΕΤΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ!

Τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει μάρτυρες της εφαρμογής του δόγματος του σοκ στην πατρίδα μας: Η Ναόμι Κλάιν συγγραφέας του ομώνυμου βιβλίου υποστηρίζει τα εξής:

1) «H θεμελιώδης αρχή είναι απλή: οι χώρες σε κρίση (χρέους) χρειάζονται απεγνωσμένα μια επείγουσα βοήθεια… ΄Οταν οι ιδιωτικοποιήσεις και οι πολιτικές του ελεύθερου εμπορίου προωθούνται από κοινού με τη χρηματοοικονομική διάσωση (δάνειο) σε ένα ολοκληρωμένο πακέτο, οι χώρες δεν έχουν άλλη επιλογή από το να αποδεχτούν ολόκληρο το πακέτο…»

2) «Μετά και την εμπειρία της Αργεντινής, το ΔΝΤ ήταν έτοιμο κυριολεκτικά να χρεοκοπήσει. Σε αυτό είχε βοηθήσει και η οικονομική κρίση μετά το 2008. Μην ξεχνάτε ότι το ΔΝΤ είχε αναγκαστεί να πουλήσει ακόμη και χρυσό από τα αποθέματά του. Τώρα όμως το ΔΝΤ βρήκε μια νέα “αγορά”:την Ευρώπη. Κατά έναν περίεργο τρόπο, σώσατε το ΔΝΤ από τη χρεοκοπία».
Και τα καταφέρνουν πολύ καλά μέχρι στιγμής, να τους παρακολουθούμε σαν υπνωτισμένοι, να εφαρμόζουν τα σχέδιά τους και να μην κουνιέται φύλλο. Τη φτωχοποίηση μεγάλου μέρους του ελληνικού λαού την έχουν ήδη επιτύχει αφού σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ το 35,6% του πληθυσμού της χώρας, ήτοι 3.789.300 άτομα, βρίσκεται αντιμέτωπο με τον κίνδυνο της φτώχειας ή τον κοινωνικό αποκλεισμό. Παρόλα αυτά φαίνεται, ότι δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένοι αφού με το Μεσοπρόθεσμο (βλ. 4ο Μνημόνιο με υπογραφή ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ), που ψηφίζουν την Πέμπτη προωθούν περαιτέρω «αφαίμαξη» για εκατομμύρια μισθωτούς και συνταξιούχους, μείωση αφορολόγητου και συνολικά περίπου 5 δις ευρώ λογαριασμό! Ειδικά οι συνταξιούχοι είναι ο μόνιμος στόχος, επειδή οι κυβερνώντες γνωρίζουν πολύ καλά, ότι πολλές οικογένειες επιβιώνουν μόνο χάρη στην αλληλεγγύη, που υπάρχει μεταξύ των μελών τους και ότι οι συνταξιούχοι παππούδες πολλές φορές συντηρούν άνεργα παιδιά και εγγόνια.
Το οικονομικό μέτωπο καλά κρατεί, δεν είναι όμως το μόνο. Δεύτερος στόχος ο Χριστιανισμός με τις αρχές και τις αξίες του! Κάθε χριστιανική άποψη περί ηθικής λοιδορείται και θεωρείται αναχρονιστική. Επιβάλλονται νέα (ανήθικα) ήθη και γίνεται απόπειρα δημιουργίας μιας νέας κοινωνίας LGBTQI. Αυτό δυστυχώς προωθείται και από τα σχολεία, αφού τα παιδιά για δώδεκα χρόνια επί έξι ώρες την ημέρα δηλητηριάζονται από την προπαγάνδα της ΝΤΠ, όσο οι ταλαίπωροι γονείς τρέχουν για να τους εξασφαλίσουν τα στοιχειώδη για την επιβίωση.
Ο γέροντας ασκητής τοῦ Παγγαίου ΄Ορους είχε προειδοποιήσει από το 2014 για τα άνομα σχέδιά τους:
«΄Οσο περνάει ὁ καιρός θά αὐξάνονται τά χτυπήματα κατά τῆς Ὀρθόδοξης Ἐκκλησίας καί θά γενικεύεται ὁ διωγμός τῶν χριστιανῶν. Στόχο τῶν ἀνόμων ἀποτελεῖ ἡ Ἀλήθεια, τό Φῶς καί ἡ Ζωή, δηλαδή ὁ Χριστός μας. Καί γι’ αὐτό καθημερινά θά διαπιστώνετε πώς μέ διάφορους τρόπους θά ἐπιχειρεῖται νά φιμωθοῦν οἱ χριστιανοί, νά ἐπιβληθοῦν νέα ἤθη στό χριστεπώνυμο πλήρωμα, νά καταργηθοῦν οἱ χριστιανικές ἀξίες καί τά χριστιανικά ἰδεώδη, πού υἱοθέτησε ἡ ἑλληνική κοινωνία μέσα ἀπό τήν προσήλωσή της στίς εὐαγγελικές ἀρχές, νά χτυπηθοῦν ὅλοι αὐτοί πού ἐνστερνίζονται τίς ἀλήθειες τῆς ὀρθόδοξης πίστης καί τίς καθορίζουν ὡς τά θεμέλια μιᾶς νέας πορείας. Τώρα ἐπιχειρεῖται μία γενική ἀποψίλωση τοῦ εὐαγγελικοῦ λόγου ἀπό τόν Ἀντίδικο καί τά ὄργανά του, ἔτσι ὥστε ἡ ἑλληνική κοινωνία νά μείνει παντελῶς ἀθωράκιστη καί χωρίς Χριστό στά ἐπερχόμενα γεγονότα. Πρόκειται στήν οὐσία γιά μία συνειδητή ἀποστασία, πού οὐσιαστικά μᾶς ἀφήνει γυμνούς ἔναντι αὐτῶν πού ἔρχονται καί ἤδη βρίσκονται πρό τῶν πυλῶν μας.«
Τρίτο μέτωπο το εθνικό: στόχος η πατρίδα! Η προσπάθεια αφελληνισμού της μέσω της ανεξέλεγκτης μετανάστευσης και διαμελισμού της μέσω προκλητικών παραχωρήσεων στις γειτονικές χώρες με πρώτα και χειρότερα τα Σκόπια είναι προφανέστατη ακόμα και σε ένα παιδί του δημοτικού! Οι εταίροι (ή μήπως εταίρες) της συγκυβέρνησης μας πουλάνε το παραμύθι, ότι ερίζουν μεταξύ τους για το Σκοπιανό, ενώ και τα λοιπά κόμματα της Βουλής μας δουλεύουν ψιλό γαζί με το φόβο των επικείμενων εκλογών.
Η αλήθεια όμως είναι μία: ΄Ολοι οι προδότες έχουν αποδεχθεί το ξεπούλημα της Μακεδονίας κρυφά ή φανερά! Πολιτική, πολιτειακή ακόμα και θρησκευτική ηγεσία αποτελούν προδότες αισχίστου είδους ενώ μπροστά τους ακόμα και ο συνώνυμος της προδοσίας Εφιάλτης ωχριά!
΄Οσο για τη δημοκρατία στην Ελλάδα έχει καταντήσει πια ανέκδοτο, αφού είναι πασιφανές, ότι η βούληση του λαού δε λαμβάνεται σε καμιά περίπτωση υπόψιν και μας το έχουν καταστήσει σαφές! Η αρχή έγινε με το δημοψήφισμα και αφού και σε εκείνην την περίπτωση δεν υπήρξε αντίδραση, το απογείωσαν με τα συλλαλητήρια, τα οποία υποβάθμισαν, λοιδόρισαν, αγνόησαν και συνεχίζουν να αγνοούν οδεύοντας ακάθεκτοι προς την ολοκλήρωση του εγκλήματος! Και ενώ στα Σκόπια ο Ζάεφ έχει δεσμευτεί, ότι θα θέσει την όποια συμφωνία σε δημοψήφισμα, οι δικοί μας σφυρίζουν αδιάφορα και τα έχουν κάνει πλακάκια μεταξύ τους, να την περάσουν με συμπαιγνία της βουλής!
Αυτοί είναι οπωσδήποτε οι στόχοι τους, τους οποίους επιθυμούν διακαώς, να φέρουν εις πέρας, για να ευαρεστήσουν τους πάτρονές τους. Ευτυχώς όμως για εμάς αυτή είναι μια μικρή κατοχή του Αντίχριστου σατανά (κατά Παϊσιο), που θα διαρκέσει όσο είμαστε αμετανόητοι. Τα σχέδια του Θεού είναι άλλα: Η αναλαμπή της Ορθοδοξίας στην οποία πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξουν οι ΄Ελληνες, ως διδάσκαλοι της ανθρωπότητας! Μόνο που, και στην πατρίδα μας θα γίνει αυτό που θα γίνει σε παγκόσμιο επίπεδο: Θα χωρίσει η ήρα από το σιτάρι! Και αυτές οι δοκιμασίες, που περνάμε θα βοηθήσουν να γίνει αυτή η εκκαθάριση!
Για να πάρουμε όμως λίγο κουράγιο, ελπίδα και δύναμη, ας αναφερθούμε σε κάποιες προφητείες, που δείχνουν ξεκάθαρα ποια θα είναι η κατάληξη των γεγονότων:
1) ΠΑΪΣΙΟΣ: «Σήμερα όμως που όλοι γονατίσαμε και δεν υπάρχει ελπίς, θα επέμβει ο Θεός των πατέρων μας για τα αίματα των Μαρτύρων μας και τα λείψανα των Αγίων μας! Το αίμα το Ελληνικό που χύθηκε για την Ορθοδοξία, εάν ενωθεί σήμερα θα γίνει πλωτό ποτάμι, να πνίξει τους κανίβαλους που λέγονται “μεγάλοι”!».
«Ο Θεός, με το δικό Του τρόπο, θα ελευθερώσει τους Χριστιανούς και θα τους υψώσει πάλι στην γραμμή τους. Και θα επανέλθει το Βυζάντιο! Και ξέρετε γιατί; Διότι οι Ευρωπαίοι λαοί θα ξαναενωθούν. Ποιος θα τους καθοδηγεί; Δεν κρατάει κανείς. Μόνο εμείς κρατάμε την Ορθόδοξη πίστη».
2) ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΠΟΙΗΜΑ:
Χρόνια πολλά , λέτε τώρα , ότι η Ελλάδα , δεν πεθαίνει ,
Μα ποιός στα αλήθεια σκέπτεται και λέει , ότι ο Χριστός , την Ελλάδα ανασταίνει ;
Η πικρή αλήθεια είναι , ότι αυτήν την στιγμή , η Ελλάδα δεν ανασαίνει ,
Θάνατο , εντός ολίγου ,καθολικό προσμένουν .
Οι “γιατροί” πολιτικοί , ιδιαιτέρως θα χαρούν ,
Γιατί , σε αυτό το συγκεκριμένο αποτέλεσμα , προσδοκούν
Μα δεν θα ευφρανθούν ,
Σε λίγο , θα διαψευστούν ,
Και κάποιοι , θα φυλακιστούν ,
Νεκροφάνεια , εν τέλει θα αποφανθούν .
.https://www.pentapostagma.gr/2012/07/blog-post_5996.html
3) ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΠΟΙΗΜΑ:
Ο Χριστός , αλάθητα θα φτιάξει ,
Το πάζλ της κατάστασης της Ελλάδας , που κανείς επί Γης , δεν μπορεί , να φτιάξει .
Αυτός , θα το ταιριάξει ,
Πολλούς άθεους , Αυτός , θα τους ξαφνιάσει ,
Πολλούς , πολέμιους συνειδητούς , κατά του Χριστού ,
Θα τους αφήσει , στα κρύα , του λουτρού.
https://www.pentapostagma.gr/2012/08/blog-post_6929.html
4) ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΠΟΙΗΜΑ «ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΛΑΟΙ…»
«Τότε θα καταφθάνουνε οι Πρέσβεις στην Ελλάδα/ολόχαρη δε η Ελλάς με βία
και γρηγοράδα.
Τότε η Ελλάς θα σηκωθή πρώτη με το στρατό της/να εκπληρώσει ολόχαρη τον
Ιερόν σκοπόν της.
Να καταλάβη αμαχητί, τα ιερά της μέρη/που της τα πήραν οι εχθροί, που όλος
ο κόσμος ξέρει.
Τότε οι πρόσφυγες ομού από χαρά σκιρτώντες/θα τρέξουνε στα μέρη τους σαν
αετοί πετώντας.
Τότε ο Έλλην Βασιλεύς, ο εκλεκτός Κυρίου/εις πάντα θάναι άριστος και επί της
υφηλίου/θα άρχη και θα διοική μετά δικαιοσύνης/και η γη θα χαίρεται εκ
διαρκούς ειρήνης.»
Οι πολιτικοί μας με τις ενέργειες και τις αποφάσεις τους φέρνουν μια ώρα αρχύτερα το δικό τους τέλος, αφού η μοίρα τους είναι προδιαγεγραμμένη και η τιμωρία τους θα είναι αμείλικτη! Θα έχουν κακό τέλος, όπου και να βρεθούν εντός ή εκτός Ελλάδας. Θα πληρώσουν την εκδούλευσή τους στη ΝΤΠ και στον Αντίχριστο σατανά!
Χαρακτηριστικότατο το απόσπασμα προφητικού ποιήματος της γερόντισσας μοναστηρίου Αττικής:
«Θα μπούνε μέσα στη βουλή όλοι οι πεινασμένοι,
χιλιάδες θα σφαχτούν εκεί, τί μακελειό τους περιμένει!
Έπειτα απ’ αυτό παιδάκια μου θάρθει ακυβερνησία,
αφού πολλοί πολιτικοί θα έχουν φύγει απ’ τη ζωή.»
Καθένας θα λάβει κατά τα έργα του, γιατί «έστιν δίκης οφθαλμός, ος τα πάνθ’ ορά».
ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ
triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου