Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020

Κορυφαία Franchise βιντεοπαιχνιδιών προειδοποιούν.....κάθε δευτερόλεπτο, η καταστροφή έρχεται πιο κοντά και πιο κοντά - ο κίνδυνος είναι πραγματικός".

 

Του Στέφαν Στάνφορντ.

«Βρίσκεσαι σε κατάσταση πολέμου και έχεις πολύτιμο λίγο χρόνο για να σωθείς».

Σύμφωνα με αυτήν την ιστορία της 25ης Ιουνίου στο Digital Trends , λίγα franchise βιντεοπαιχνιδιών ήταν τόσο επιδραστικά και τόσο επιτυχημένα όσο το "Call of Duty" . 

Αυτό που ξεκίνησε ως ένας γυαλιστερός σκοπευτής του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου έχει μετατραπεί σε κάτι άλλο εντελώς τα τελευταία 15 και πλέον χρόνια, με τα παιχνίδια να πηγαίνουν παντού από τον πόλεμο του Βιετνάμ μέχρι τις άκρες του διαστήματος. 

Ανεξάρτητα από την τοποθεσία ή την ιστορία, τα παιχνίδια Call of Duty προσφέρουν συνήθως εκπληκτικές καμπάνιες στον παίκτη και μια έντονη ανταγωνιστική λειτουργία για πολλούς παίκτες .

Με τα παιχνίδια Call of Duty που έχουν ήδη παίξει εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο και τώρα το κλείδωμα Covid-19 αυξάνει τα έσοδα που κερδίζουν τα παιχνίδια της Activision Blizzard δραματικά ,με εκατομμύρια «κολλημένους στο σπίτι» , πρέπει να ρίξουμε μια ματιά σε αυτήν την ιστορία του ANP στο επίσημο τρέιλερ για το νεότερο παιχνίδι τους, "Call of Duty Black Ops: Cold War" , γιατί μοιράζεται μαζί μας μια τεράστια προειδοποίηση για την Αμερική.

Με το τρέιλερ του "Call of Duty Black Ops: Cold War" με τον πρώην Ρώσο πράκτορα της KGB και τον αποστάτη Yuri Bezmenov , και την προειδοποίησή του από δεκαετίες πριν ,στην Αμερική για το μέλλον, ας ρίξουμε μια ματιά στο τρέιλερ- βίντεο ακριβώς παρακάτω και όπως θα παρατηρήσουμε γρήγορα,  μαζικές μηχανικές ταραχές σε ολόκληρη την Αμερική έως το πλύσιμο εγκεφάλου της νεότερης γενιάς της Αμερικής από τα δημόσια σχολεία και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο Bezmenov φάνηκε να γνωρίζει πριν από δεκαετίες τι ακριβώς θα συνέβαινε στην Αμερική «σήμερα» . 

Υποστηρίζοντας ότι η ρωσική νοημοσύνη είχε διεισδύσει στη δυτική νοημοσύνη και ο στόχος τους ήταν να υπονομεύσουν τις ΗΠΑ, ο Μπρεζένοφ προειδοποίησε σε αυτή τη συνέντευξη πριν από δεκαετίες, όπως φαίνεται στο νέο παιχνίδι «Call of Duty» σήμερα για τη «αργή διαδικασία» που θα αναληφθεί για να υπονομεύσει την Αμερική, που ονομάζεται « ενεργά μέτρα » . 

« Καταλάβετε τι συμβαίνει γύρω σας. Βρίσκεστε σε κατάσταση πολέμου. Και έχετε πολύτιμο λίγο χρόνο για να σώσετε τον εαυτό σας. "

Υποστηρίζοντας ότι το πρώτο «μέτρο» θα ήταν η «αποθάρρυνση» , προειδοποίησε πριν από δεκαετίες ότι θα χρειαστούν 15 έως 20 χρόνια για να «αποθαρρύνει» ένα έθνος, αλλά σίγουρα το βλέπουμε αυτό στην Αμερική τώρα. Προειδοποιώντας ότι το 2ο στάδιο θα ήταν «αποσταθεροποίηση» , το βλέπουμε ακριβώς αυτό που συμβαίνει σε ολόκληρη την Αμερική σήμερα με τον πόλεμο των Δημοκρατών κατά του «νόμου και τάξης» . Προειδοποιώντας πριν από δεκαετίες ότι το επόμενο στάδιο μετά από αυτό θα ήταν «κρίση» με «βίαιη αλλαγή εξουσίας» , ο Mike Adams προειδοποίησε πρόσφατα τους Δημοκρατικούς και τη Nάνσι Πελόσι ότι σχεδιάζουν να απομακρύνουν τον Πρόεδρο Τραμπ από το αξίωμα μέσω βίαιου πραξικοπήματος ενώ όλες, σε ολόκληρη την Αμερική,οι φιλελεύθερες πόλεις καίγονται .

Με τον Bezmenov να προειδοποιεί πριν από δεκαετίες ότι αυτό θα συνέβαινε εάν βάζουμε μια κυβέρνηση σχάκων στην Ουάσιγκτον, η οποία υποσχέθηκε στις μάζες τα πάντα, αλλά ποτέ δεν εκπλήρωσε αυτές τις υποσχέσεις ή παραμέλησε να πει πώς θα «πληρώνονταν» αυτές οι «υποσχέσεις » , ως Call of Duty επισημαίνει σε αυτό το βίντεο, αυτό το νέο παιχνίδι τους είναι «εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα».

Αποκαλώντας την « ένα σχέδιο πριν από δεκαετίες είναι στα σκαριά » , ενώ επίσης την προειδοποίηση «ξέρω την ιστορία σας ... ή είστε καταδικασμένοι να την επαναλάβουμε ..» , το κλείσιμο τους θα πρέπει να ληφθούν για την καρδιά από όλους εκεί έξω με προσοχή: Η ωρολογιακή βόμβα περνά .. Με κάθε δευτερόλεπτο, η καταστροφή να έρχεται πιο κοντά και πιο κοντά. Ο κίνδυνος είναι πραγματικός " . Όπως ανέφερε το Washington Standard για τον Bezmenov τον Ιούνιο του 2019 , κατά τη διάρκεια συνέντευξής του με τον G. Edward Griffin πριν από δεκαετίες, ο Bezmenov προειδοποίησε για πολλά από αυτά που συμβαίνουν τώρα στις σημερινές ειδήσεις. 

Με τους παγκοσμιοποιητές-δημοκράτες να προσπαθούν να το κατεβάσουν τώρα κλειδώνοντας την Αμερική πάνω από το covid-19, ενώ εξοργίζοντας τις μάζες που τώρα δεν εργάζονται με «μηχανική κοινωνική αναταραχή» , ο Bezmenov μας προειδοποίησε πριν από δεκαετίες για το σχέδιό τους να χρησιμοποιήσουν ακτιβιστές «πολιτικών δικαιωμάτων» και ιδεαλόγοι«χρήσιμοι ηλίθιοι» αριστεροί για να θεσπίσουν τα σχέδιά τους, και όπως θα ακούσουμε στα επόμενα δύο βίντεο στο κάτω μέρος αυτής της ιστορίας, ο Bezmenov παρέχει πολλά πραγματικά παραδείγματα του πώς οι μαρξιστές ηγέτες εκτελούν και / ή φυλακίζουν ο ένας τον άλλον . Από αυτήν την ιστορία της Washington Standard .: 

Επίσης, εξηγεί πώς ήταν γνωστό ότι οι υπάλληλοι της αμερικανικής πρεσβείας προδίδουν τους Σοβιετικούς που προσπαθούν να αφαιρεθούν, πώς υπήρχε ένα «τρίγωνο μίσους» στη σοβιετική κυβέρνηση, γιατί συνειδητοποίησε ότι ο μαρξισμός-λενινισμός ήταν δολοφονικό δόγμα και πώς η CIA αγνόησε (ή δεν νοιάζεται για την κομμουνιστική ανατροπή. 

Αναφέρει επίσης ότι οι επαναστάσεις σε όλη την ιστορία δεν είναι ποτέ αποτέλεσμα ενός κινήματος της πλειοψηφίας, αλλά μιας μικρής αφοσιωμένης και εξαιρετικά οργανωμένης ομάδας που καταλαμβάνουν την εξουσία, είτε για το καλό είτε για το κακό. Στη συνέχεια, εξηγεί πώς τα αμερικανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης διαδίδουν ψέματα για τη ζωή στη Σοβιετική Ένωση. 

Ο Bezmenov εξηγεί επίσης πώς το άρθρο του περιοδικού LOOK, ισχυρίστηκε ψευδώς, ότι ο ρωσικός λαός ήταν περήφανος για τη νίκη του στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, όπου στην πραγματικότητα η κυβέρνηση Judeo-Μπολσεβίκων-Κομμουνιστών-Μαρξιστών ήταν χαρούμενη που ο Χίτλερ είχε ηττηθεί ,για να παραμείνει εξουσία. 

Γιατί λοιπόν το franchise «Call of Duty» έβαλε τώρα ένα βιντεοπαιχνίδι που εμφανίζει στο τρέιλερ του μια προειδοποίηση από τον άνθρωπο που μας έχει προειδοποιήσει εδώ και πολύ καιρό ότι ο κομμουνισμός έρχεται στην Αμερική; Και όπως μου επεσήμανε η Susan Duclos ενώ παρακολουθούσα το βίντεο του τρέιλερ, γιατί το τρέιλερ δεν δείχνει στην πραγματικότητα το "THE GAME" ; 

Για εκείνους που δεν έχουν ακούσει ακόμη την πλήρη συνέντευξη του Bezmenov, σας παροτρύνουμε να παρακολουθήσετε τα δύο βίντεο στο κάτω μέρος αυτής της ιστορίας, στα οποία τον ακούμε να μας λέει εκφοβιστικά πριν από δεκαετίες σχεδόν ακριβώς αυτό που βλέπουμε τώρα. Όπως επισημαίνουν τα κορυφαία σχόλια στο βίντεο, ενώ αυτή η συνέντευξη συνέβη κοντά στο τέλος του Ψυχρού Πολέμου, σίγουρα δεν μιλούσε για τον Ψυχρό Πόλεμο αλλά για «τώρα» .  

Και με την εταιρεία που δημιούργησε το "Call of Duty" , η Activision, πραγματικά χτύπησε στο δικό τους τρέιλερ- βίντεο ,από τους θεατές στην ενότητα σχολίων για να λογοκρίνει το βίντεο για να ευχαριστήσει την κομμουνιστική κυβέρνηση της Κίνας και δείχνοντας ότι οι αμερικανικές εταιρείες θα χαράξουν το γόνατό τους «στους κομμουνιστές δασκάλους τους, όπως επεσήμανε ο σχολιαστής « Iron Manatee » , « Άνθρωποι που δεν έχουν ξαναδεί τη συνέντευξη του Γιούρι πριν, πιστεύουν ότι είναι απλώς ένα παιχνίδι, αλλά όλα όσα είπε ήταν μια πραγματική προειδοποίηση για αυτό που συμβαίνει τώρα ».

Και μέρος του «τι συμβαίνει τώρα» είναι μια παγκοσμιοποιημένη εταιρεία όπως η Activision δημιουργώντας ένα «παιχνίδι» που θα κυκλοφορήσει στις μάζες για να κερδίσει εκατομμύρια δολάρια, χρησιμοποιώντας μια προειδοποίηση που λογοκρίνεται από τους παγκοσμιοποιητές για το τι έρχεται στην Αμερική, ενώ λογοκρίνεται. το δικό τους βίντεο χρησιμοποιείται για την προώθηση αυτού του «παιχνιδιού» για να ευχαριστήσουν τους κομμουνιστές τους. Κάποιος άλλος βλέπει κάτι φρικτά λάθος με αυτό;     

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ALL NEWS PIPE LINE : Corfiatiko.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου