Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

Ελληνικά βασανιστήρια: χτύπησαν τους μετανάστες και έκλεψαν τα υπάρχοντά τους.

 ΣΧΟΛΙΟ : Οι Τούρκοι πιέζουν από όλες τις πλευρές και με όλα τα μέσα.

Οι ελληνικές δυνάμεις ασφαλείας στα σύνορα μπήκαν στη χώρα για να πάνε σε υπηκόους της Ευρώπης, του Αφγανιστάν και του Πακιστάν.Οι μετανάστες δέχτηκαν επίθεση από Έλληνες φρουρούς ασφαλείας.

Οι μετανάστες που προσπαθούσαν να φτάσουν στην Ευρώπη διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο στην Αδριανούπολη παρατηρήθηκαν από τις ελληνικές δυνάμεις ασφαλείας στα σύνορα. Στη συνέχεια μετανάστες πάνω από τον ποταμό Έβρο με βάρκες, «παραβλέποντας το διεθνές δίκαιο στην Τουρκία απελάθηκαν (απέλαση).
Μια ομάδα περίπου 15 ατόμων από το Αφγανιστάν και το Πακιστάν ήρθαν κοντά στην Πύλη των Συνόρων Kapıkule, η οποία βρίσκεται κοντά στα ελληνικά σύνορα. Παρατηρήθηκε από τις δυνάμεις ασφαλείας, η ομάδα μεταφέρθηκε στη Διοίκηση Μετανάστευσης Edirne αφού του δόθηκε νερό και τροφή.
Ανταλλαγή αγαθών στην Ελλάδα, από το Αφγανιστάν, ο Faisal Hakim, ο οποίος είπε ότι τους ξυλοκόπησαν, "Θέλουμε να πάμε στη Γερμανία.
Η Ελλάδα είναι πολύ σκληρή. Μας χτυπούσαν. Μετά από αυτό μας ανάγκασαν να κάνουμε επιστροφή στην Τουρκία από τον ποταμό Μαρίτσα. 
«Ένας φίλος μας αρρώστησε πολύ. Δεν έδωσαν ούτε νερό σε αυτόν τον φίλο στην Ελλάδα. Πήραν χρήματα, τηλεφώνησαν τα πάντα», είπε. Ο Πακιστανός Isa Yakubi, από την άλλη πλευρά, είπε, "Η Ελλάδα συμπεριφέρεται πολύ άσχημα. Δεν έχουμε φαγητό, θέλω να πάω στη Γερμανία. Δεν έχουμε χρήματα. Βρισκόμαστε σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση."
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ YENI SAFAK : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου