Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ : Ραβίνοι: Έρχεται ο Εβραίος Μεσσίας!.. Ναι, όντως έρχεται ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος.

 Ο Ελληνο-Τουρκικός πόλεμος όσο ομοίως και εν γένει ο Γ’ ΠΠ θα γίνουν. Γιατί; Διότι: Εδώ και δεκαετίες, μας το λένε, το γράφουν, το διατυμπανίζουν και το διαφημίζουν οι ίδιοι οι διεθνείς Σιωνιστές όσο και αμέτρητοι τον αριθμό Εβραίοι ραβίνοι. Μας το έχουν πει ρητώς, επανειλημμένα, με υπερηφάνεια και απολύτως ξάστερα οι ίδιοι οι εωσφοριστές και κοσμοκράτορες Ρόθστσιλντ με τα απανταχού επίχρυσα υποζύγιά τους.

Ο Εβραϊκός σιωνισμός τρέχει να καθυποτάξει τα πάντα επί της γης. Η σιωνιστική Εβραϊκή ελίτ εργάζεται να φέρει εις πέρας τον προσχεδιασμένο από τους ίδιους και εν εξελίξει Γ’ Γενικό Πόλεμο και στη συνέχεια να υποτάξει στον Εβραίο μεσσία όλους όσους επιζήσουν ενδιαμέσως τον παγκόσμιο όλεθρο και φρίκη. Ο χρόνος του επίγειου αρμαγεδδώνα και της εισόδου μας στη λεγόμενη Εβραϊκή «Νέα Τάξη και Εποχή» πλησίασε.

Γι΄ αυτόν τον λόγο οι απανταχού νεοταξίτες εργάζονται για την παγκοσμιοποίηση, την πανθρησκεία, τον οικουμενισμό και την έλευση και ίδρυση της παγκόσμιας κυβέρνησης με πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ και το Ναό του Σολομώντα. Όπου εκεί, με την «στέψη» του, το εβραϊκό «βδέλυγμα της ερημώσεως» θα διεκδικήσει και την ανάδειξή του σε «Θεό».

Κατά τα λεγόμενα και τα γραπτά των ραβίνων, «ο Εβραίος μεσσίας έρχεται»! Στο άμεσο μέλλον. Πλέον, είναι αμέτρητες οι σχετικές αναφορές και ειδήσεις στα Ισραηλινά ΜΜΕ, και φυσικά όχι μόνον, για αυτή την αναμενόμενη εξέλιξη. Ο ταλμουδικός και καμπαλιστικός Ιουδαϊσμός της εβραϊκής Τορά ζει μέρες προδρομικής μεσσιακής δόξας, πολύ ευχάριστων βιβλικών γεγονότων και λαμπρών αναμενομένων εξελίξεων.

Στη συνέχεια θα καταγράψω ένα σύντομο σχετικώς και ενδεικτικό δείγμα γραφών, ρήσεων, συμβάντων, γεγονότων και προφητειών που αφορούν βιβλικά προλεχθέντα και σχετικές αναφορές διάσημων Εβραίων αρχιραβίνων και Ραββίνων. Έτσι ώστε να μπορεί πιο εύκολα ο κάθε αναγνώστης να βγάλει από μόνος του τα όποια δικά του συμπεράσματα. Προχωρώ.

Για τον ραβίνο και διεθνούς φήμης ειδικό στους κώδικες της βίβλου Matityahu Glazerson, οι πυρκαγιές στο Ισραήλ του έτους 2016 συνδέονται με τον τρόμο και τον φόβο πριν τον ερχομό του δικού τους Εβραίου «μεσσία». Ο ίδιος ραβίνος επικαλείται την εβραϊκή Τορά προκειμένου να «προφητεύσει» ότι μπήκε σε εφαρμογή το «σχέδιο δημιουργίας». Ο εν λόγω ραβίνος αναφέρει ότι «έσπασε τους κώδικες» της «Τορά» και περιμένει τον αντίχριστο ως τον «μεσσία» τους! «Σύμφωνα με την Καμπάλα, καταλαβαίνουμε ότι αυτό είναι ένα σημάδι ότι πλησιάζουμε το χρόνο Μεσσία», λέει ο ίδιος.

Επίσης, τον Σεπτέμβριο του 2019, σε μια άτυπη συνέντευξή του στην Ιερουσαλήμ ο εβραίος μελετητής και γνωστός διεθνής ομιλητής Ραβίνος Μέντελ Κισσίν ανέφερε ότι: «Έρχεται ο μεσσίας!». Πρόκειται για τον ραβίνο που πρόβλεψε σωστά την Προεδρία του Τραμπ το 2016. Ανάμεσα στ΄ άλλα, ο ίδιος είχε πει: «Οι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα τι κάνει ο Mεσσίας. Αυτό που κάνει είναι να αλλάξει την πραγματικότητα. Αφαιρεί την ομίχλη, όπου όλοι βλέπουν τον Ain Od Milvado – εκτός από τον Θεό, δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Δεν μπορούμε καν να κατανοήσουμε τι σημαίνει αυτό».

Προσέτι, τον Ιανουάριο του 2019, το Breaking Israel News φέρνει στην επιφάνεια μια σειρά από αποκαλύψεις ραβίνων που έγιναν κατά το παρελθόν σε σχέση με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Νετανιάχου. Ή, ότι: ο σημερινός πρωθυπουργός κρατά τα κλειδιά για τον Εβραίο Μεσσία που θα έρθει μετά τη δική του θητεία. Και όπως λένε και πάρα πολλοί άλλοι ραβίνοι: «Μετά το Νετανιάχου έρχεται ο Μεσσίας».

Εισέτι, ο ραβίνος Schneerson είχε πει κατά λέξη στον επίσης ραβίνο και στενό φίλο του Νετανιάχου David Nachshon: «Αλλά έχω μια έκπληξη για σένα, θα βγει από αυτό και θα σταθεί ψηλά, από την πλευρά του Θεού. Έχει μια υπόσχεση από τον Lubavitch Rebbe και θα το κάνει μέσα από αυτό. Έχουμε δει να συμβαίνει μέχρι τώρα, και έτσι θα είναι και τώρα. Θα περάσει από αυτό και θα συνεχίσει και ελπίζει ότι θα μπορέσει να παραδώσει (ο Νετανιάχου) τα κλειδιά του στον Μεσσία και θα έχουμε την πλήρη και αληθινή Εξαργύρωση».

Ο ραβίνος Yitzchak Kaduri, ένας από τους σημαντικότερους Σεφαραδίτες πνευματικούς ηγέτες του αιώνα, ανέκαθεν υποστήριζε ότι ο Νετανιάχου θα υπηρετούσε πολύ καιρό το Ισραήλ και ότι μετά τη θητεία του «θα φτάσει ο Μεσσίας». Ο ραβίνος Ben Tov είχε εισέτι υπογραμμίσει προς τον ίδιο το Νετανιάχου: «Είναι πολύ σημαντικό η αγάπη σας για το Ισραήλ να συνεχιστεί μέχρι να έρθει ο Μεσσίας, επειδή θα μείνετε στην εξουσία και θα τον συναντήσετε». Για να τονίσει ο ίδιος ακόμη: «Είστε αυτός που θα του δώσει τα κλειδιά για αυτό το γραφείο». Υπενθυμίζοντας με αυτά τα λόγια και μια ακόμη ρήση του ραβίνου Dov Kook που είχε πει: «Όταν η κυβέρνηση του Νετανιάχου θρυμματιστεί, ήρθε η ώρα να ετοιμαστείτε για τον Mεσσία».

Πέραν αυτών, και ο Εβραίος ραβίνος Yosef Berger του όρους του Ναού ισχυρίζεται επίσης ότι «ο Μεσσίας έρχεται» και ότι θα εκπληρωθεί η σχετική βιβλική και εβραϊκή προφητεία. Κατά τον ίδιο, ο μεσσίας θα κάνει την επίγεια εμφάνισή του το έτος 2022, καθώς τη χρονιά αυτή επίκειται η σύγκρουση των δύο μακρινών αστεριών εκπληρώνοντας μια αρχαία μεσσιανική προφητεία. Ο εν λόγω Ραβίνος, που έχει έδρα στον Τάφο του Βασιλιά Δαυίδ στο όρος Σιών, εξήγησε πως όταν θα έλθει ο αναμενόμενος μεσσίας «αυτός θα συνοδεύεται από ένα ή περισσότερα αστέρια».

Επίσης, τον μήνα Αύγουστο του 2020, ο ραβίνος Azaria Ariel ταξίδεψε σε ένα άγνωστο αγρόκτημα στο Ισραήλ για να ηγηθεί των προσπαθειών του Ινστιτούτου του Ναού του Σολομώντος και για να επιθεωρήσει τις εκεί κόκκινες αγελάδες. Υπάρχουν δύο νέες υποψήφιες αγελάδες που γεννήθηκαν στους πρώτους μήνες του 2020. Πρόκειται για την εκτέλεση της βιβλικής εντολής παραγωγής της καθαριστικής στάχτης εκ της κόκκινης δαμαλίδας για την χρήση της στον 3ο Ναό του Σολομώντος.

Έτι, ένας ακόμη διακεκριμένος ραβίνος τονίζει: «Ο μεσσίας έρχεται»! Ο Shalom Arush, ραβίνος του Μπρέσλοβ, είπε το εξής: Στις 18 Σεπτεμβρίου 2020 οι Εβραίοι θα γιορτάσουν το τελευταίο νέο έτος χωρίς τον Μεσσία! Ο ίδιος δήλωσε: «Και να θυμάστε καλά τι σας λέω, ότι αυτό το Rosh Hashanah (Εβραϊκή πρωτοχρονιά) θα είναι το τελευταίο χωρίς Moshiach (Μεσσία). Και θα μπορούσε κάλλιστα να αποκαλυφθεί στη Rosh Hashanah ο Μεσσίας». «Όποιος με ξέρει ξέρει ότι για πάνω από 40 χρόνια διδάσκω και δεν έχω μιλήσει ποτέ για τον Μεσσία» είπε ο Ραβίνος Αρούς. «Αλλά αυτά είναι πράγματα που είναι ξεκάθαρα και όλοι τα βλέπουν. Δεν μπορώ να εξηγήσω, αλλά παρακαλώ, μην το χάσετε. Επειδή φέτος, θα λάβετε δώρα όπως ποτέ άλλοτε».

Πέραν αυτών, υπάρχει αναφορά των συναγωγών Σανχεντρίν προς την κυβέρνηση για να επιτραπεί να φυσήξουν το βιβλικό κέρατο «σοφάρ» για πρώτη φορά μετά από την καταστροφή του Ναού του Σολομώντα. Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Νετανιάχου εξετάζει αυτό το αίτημα-αναφορά, το οποίο, εάν γίνει δεκτό: θα επιτρέψει σε έναν Εβραίο να φυσήξει το βιβλικό σύμβολο σοφάρ της Ιουδαϊκής Τορά στην εορτή της Εβραϊκής πρωτοχρονιάς (Rosh Hashanah) στο Όρος του Ναού μετά από 1950 χρόνια από την καταστροφή της Ιερουσαλήμ το 70 μ.Χ.

Με επικεφαλής τον ραβίνο Hillel Weiss, διάφοροι οργανισμοί και ομάδες ανά τον κόσμο συναγωγών ζήτησαν από τον Ισραηλινό Πρωθυπουργό να επιτρέψει το άκουσμα του σοφάρ στο Όρος του Ναού την ιερή ημέρα της Rosh Hashanah. Ή, δηλαδή, την πιο ισχυρή πράξη στον πιο ιερό τόπο στον κόσμο. Ένας από τους συνδιοργανωτές, ο κ. Visoli, εξήγησε τη θέση του στο Breaking Israel News, λέγοντας: «Αυτό δεν είναι νομικό ζήτημα».

Τέλος, ο συνδιοργανωτής, ο Ράμπι Γουις, έθεσε την κεντρική ουσία όσο ομοίως και τον βαθύτερο σκοπό, στόχο και έννοια του όλου θέματος: «Το αίτημά μας τώρα είναι να εφαρμόσουμε την πραγματική κυριαρχία στη Σιών». Για να προσθέσει ο ίδιος: «Καλέστε τον Βασιλιά των βασιλέων με την αιώνια φωνή του σοφάρ, για να διαδώσετε τη Βασιλεία Του σε κάθε πλάσμα. Καλούμε την σημερινή ισραηλινή κυβέρνηση να αναλάβει τον ρόλο τους στην εκδήλωση της παγκόσμιας επιθυμίας για λύτρωση, η οποία είναι η πραγματική εντολή του κράτους του Ισραήλ».

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ

Συγγραφέας, Καθηγητής-Διεθνολόγος,

Πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας.

triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου