Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

Πέθανε ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν σε ηλικία 43 ετών - Πρωταγωνίστησε στην ταινία «Black Panther»

 Την τελευταία του πνοή άφησε, την Παρασκευή (28/08, τοπική ώρα), ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν σε ηλικία 43 ετών που έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στην ταινία της Marvel, με τίτλο «Black Panther».O Τσάντγουικ Μπόουζμαν

Ύστερα από τετραετή μάχη με τον καρκίνο, ο ηθοποιός Τσάντγουικ Μπόουζμαν πέθανε σε ηλικία 43 ετών, όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή (28/08, τοπική ώρα).

Σε σχετική ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στο Twitter, επισημαίνεται το εξής:

«Ένας αληθινός μαχητής, ο Τσάντγουικ υπέμεινε όλα αυτά και σας έφερε πολλές από τις ταινίες που έχετε αγαπήσει τόσο πολύ».

​Ο ηθοποιός έγινε ευρύτερα γνωστός από την ταινία της Marvel με τίτλο «Black Panther» και, όπως κοινοποιήθηκε, «πέθανε στο σπίτι του, με τη σύζυγο και την οικογένειά του στο πλευρό του».

Εκατοντάδες θαυμαστές, συνάδελφοι και όχι μόνο εξέφρασαν τη θλίψη και τα συλλυπητήριά τους.

​Μεταξύ αυτών, που εξέφρασαν τη θλίψη τους για τον θάνατο του Μπόουζμαν, είναι και ο Τζο Μπάιντεν, ο υποψήφιος των Δημοκρατικών στις επικείμενες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ. 


Ειδικόερα, ο Μπάιντεν έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter:

«Η πραγματική δύναμη του Τσάντγουικ Μπόουζμαν ήταν μεγαλύτερη απ' ό,τι είδαμε στην οθόνη. Από τον "Black Panther" έως τον "Τζάκι Ρόμπινσον" ενέπνευσε γενιές και τους έδειξε ότι μπορούν να είναι οτιδήποτε θέλουν - ακόμα και σούπερ ήρωες. Η Τζιλ και εγώ προσευχόμαστε για τους αγαπημένους του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

​Τέλος, ο Μπόουζμαν είχε πρωταγωνιστήσει και σε άλλες ταινίες της Marvel, όπως το «Εκδικητές: Ο πόλεμος της αιωνιότητας» και το «Εκδικητές: Η τελευταία πράξη».

sputniknews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου