Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2019

ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ – ΕΝΟΠΛΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΑΡΑΒΩΝ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ – ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΝΑ… – ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ.

Screenshot_2-13

Σε συναγερμό είναι η ΕΛ.ΑΣ. καθώς στα Εξάρχεια ομάδες αλλοδαπών, κυρίως αραβικής καταγωγής κυκλοφόρησαν αφίσες με όπλα καλώντας τους συμπατριώτες τους σε αγώνα.

Τον τελευταίο καιρό έχουν κάνει την εμφάνιση τους άραβες αναρχικοί όπως λένε που πραγματοποιούν περιπολίες στην περιοχή ως ομάδα περιφρούρησης, ενάντια στην κρατική καταστολή. Αυτό που προβληματίζει την αστυνομία είναι μια αφίσα που κυκλοφόρησαν, με τίτλο «υπερασπίζω τα Εξάρχεια» η οποία έχει ως σύμβολο ένα πολεμικό όπλο Καλάσνικοφ.
Γράφουν μάλιστα στα Αγγλικά και στα Αραβικά: «Όσο υπάρχει αγώνας, υπάρχει ελπίδα. Όσο υπάρχει ζωή, εκεί θα υπάρχει αγώνας.» Ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης, ωστόσο, σε συνέντευξη του επανέλαβε την πρόθεσή του να καθαρίσει την περιοχή: «Τα Εξάρχεια θα ξαναγίνουν μια κανονική γειτονιά για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της.
Η ταυτότητα και η ιστορία των Εξαρχείων δεν απειλούνται από το σπάσιμο του «άβατου». Οι ναρκέμποροι, η βία και η ανομία τα διαλύουν.»
Άραγε σε ποια σοβαρή χώρα του κόσμου γίνονται αυτά; Το μέλλον προμηνύεται ζοφερό…
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου