Κυριακή 28 Μαΐου 2017

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ – «Καμία Αστυνομική Υπηρεσία, δεν έχει συλλάβει τον Δημοσιογράφο».


Filippakis_Stournaras
Καμία σύλληψη του δημοσιογράφου Γιώργο Φιλιππάκη αναφέρει στο blog της η γνωστή αστυνομική ρεπόρτερ Νάντια Αλεξίου, επικαλούμενη τόσο την ΕΛΑΣ όσο και το δικηγόρο του Ειδικού Γραμματέα της ΕΣΗΕΑ.

«Μόλις με συν’ελαβαν» ήταν η ανάρτηση του Γιώργου Φιλιππάκη (28/05-01.20) στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media και τα σχόλια και οι κοινοποιήσεις έφτασαν σε τριψήφιο αριθμό. Δημοσιεύματα αναπαρήγαγαν άρθρα με τίτλο «συνελήφθη ο Δημοσιογράφος- Ειδικός Γραμματέας της ΕΣΗΕΑ».
Από επικοινωνία του nantiaReport με Αστυνομικές Υπηρεσίες Ασφάλειας και τη ΔΕΗ, καθώς και τον εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛΑΣ, διαψεύδεται η οποιαδήποτε σύλληψη του δημοσιογράφου με εμφατικό τρόπο. «Καμία Αστυνομική Υπηρεσία δεν έχει συλλάβει το Δημοσιογράφο Γιώργο Φιλιππάκη», επισημαίνουν, ενώ την ίδια εκδοχή -ότι δεν έχει συλληφθεί- υποστηρίζει κι ο δικηγόρος του Δημοσιογράφου, Γιάγκος Λαμπίρης.

Είχε προηγηθεί το απόγευμα του Σαββάτου (27/05) άμεση αντίδραση από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ύστερα από την προσφυγή του πρώην Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα για ακέραια σχόλια χρηστών του διαδικτύου σε βάρος του.
crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου