Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Οι Ουκρανοί θέλουν να καταστρέψουν τη γέφυρα του Κερτς,στην Κριμαία.

Το Γενικό Επιτελείο της Ουκρανίας θεωρεί ;ότι έχει τη δυνατότητα να καταστρέψει τη γέφυρα του Κερτς, από την ηπειρωτική Ρωσία στην Κριμαία. Η γέφυρα είναι μισό- έτοιμη. Η Ουκρανία προτίθεται δήθεν να καταστρέψει τη γέφυρα μετά την κατασκευή της,όταν θα έχει ολοκληρωθεί, αναφέρουν πηγές σε ειδικές υπηρεσίες στους Politonline.Ukraine harbors plans to destroy Russia's super bridge to Crimea. 60587.jpeg


Η Ουκρανία θεωρεί ότι έχει πολλές επιλογές για το σκοπό αυτό. Περιλαμβάνουν μια επίθεση κριάρι, που εκρήγνυται γέφυρα υποστήριξη από υποβρύχια και εκρήγνυται ένα δοχείο φορτωμένο με βόμβες κάτω από τη γέφυρα. Μια τρομοκρατική επίθεση με τη χρήση ενός παγιδευμένου αυτοκινήτου στη γέφυρα είναι επίσης δυνατή.

Ωστόσο, ρωσικές ειδικές υπηρεσίες διαβεβαιώνουν ότι το επίπεδο της ασφάλειας στη Γέφυρα του Κερτς θα είναι άνευ προηγουμένου.
Ενώ οι Ουκρανοί γαλουχούν ιδέες για να καταστρέψουν τη γέφυρα στην Κριμαία, οι ξένοι επενδυτές θεωρούν ότι είναι ένα νέο έργο - ένα τούνελ στην Κριμαία κάτω από το Στενό του Κερτς. Η ιδέα της οικοδόμησης μιας τέτοιας σήραγγας εγείρει το ενδιαφέρον των κινέζων επιχειρηματιών.

http://www.pravdareport.com/news/hotspots/conflicts/30-05-2017/137867-russia_bridge_crimea-0/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου