Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Κύκλωπας-κατσίκα γεννήθηκε στο Ασσάμ της Ινδίας.

Ο κύκλωπας -κατσίκα  γεννήθηκε πριν από περίπου 2 εβδομάδες στο ινδικό κρατίδιο Ασσάμ.cyclops goat, cyclops goat india, cyclops goat is born in India
Από τότε, αυτό το γενναίο μικρό ζωάκι κάνει διεθνώς αίσθηση, για προφανείς λόγους: σαφέστατα, θα κάνει εκπαίδευση για να είναι στα X-Men.

Ο ιδιοκτήτης της κατσίκας πιστεύει ότι το ζώο θα φέρει τύχη στο σπίτι του. Προφανώς, άνθρωποι από γειτονικά χωριά  συρρέουν στο αγρόκτημά του για να πάρουν μια γεύση από το ασυνήθιστο ζωάκι.cyclops goat, cyclops goat india, cyclops goat is born in India
Οι τοπικοί κτηνίατροι εξακολουθούν να έχουν συγκεχυμένη άποψη ως προς το τι μπορεί να προκάλεσε την σπάνια πάθηση του τράγου. Η Κυκλωπία συμβαίνει όταν οι τροχιακές υποδοχές δεν σχηματίζονται σωστά στη μήτρα της μητέρας και οφείλεται σε μία από τις πολλές αναπτυξιακές ανωμαλίες ή τραύματα, και συνδέεται συχνά και με άλλες παραμορφώσεις.
cyclops goat, cyclops goat india, cyclops goat is born in India
Τα ζώα με κυκλωπία έχουν συγκεντρώσει την προσοχή στο παρελθόν, όπως ο περίφημος Κύκλωπας- καρχαρίας, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το 2011. Λίγα χρόνια αργότερα, οι επιστήμονες ήταν σε θέση να μελετήσουν ένα διαφορετικό κατσίκι με κυκλωπία, αν και έζησε μόνο για 10 ώρες μετά τον τοκετό.
http://strangesounds.org/2017/05/cyclops-goat-india-assam-video.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ STRANGE SOUNDS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου