Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Ο υπουργός Άμυνας Mattis μας δίνει αυτή τη δυσοίωνη προειδοποίηση : Ο πόλεμος στη Βόρεια Κορέα θα είναι : «Καταστροφικός!»-Σενάριο 'Mad Max'.

Σε αυτή τη νέα ιστορία  από την έκθεση Drudge, σύμφωνα με τον υπουργό Άμυνας James Mattis, ένας πόλεμος με τη Βόρεια Κορέα θα ήταν «καταστροφικός» για τον τόπο και τους συμμάχους των ΗΠΑ στην περιοχή και με ακραίο κίνδυνο . Υποστηρίζοντας ότι, αν η διπλωματία δεν είναι σε θέση να επιλύσει αυτό το πρόβλημα, ένας τρομακτικός πόλεμος μπορεί να είναι η μόνη απάντηση, Ο Γραμματέας Mattis προειδοποιεί επίσης ότι η Βόρεια Κορέα είναι μια απειλή, ΤΩΡΑ, στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως ακούγεται και στο 1ο παρακάτω βίντεο, με 2+ λεπτών συνέντευξη με Πρόσωπο το Έθνος.img_0379.jpg

Οι ΗΠΑ σχεδιάζουν τώρα μια δοκιμή ενός συστήματος άμυνας,για  να καταρρίπτει τα βλήματα , και να αποφύγουμε  την καταστροφή.
EMP-Ballistic-Missile-670x388.jpg
Επίσης τα αεροπλανοφόρα USS Nimitz , Carl Vinson και USS Ronald Reagan βρίσκονται στην περιοχή της Κορεατικής χερσονήσου,σε ετοιμότητα πολέμου, παρά το γεγονός ότι ένας τέτοιος πόλεμος θα μπορούσε γρήγορα να οδηγήσει στο τέλος της ζωής όπως την ξέρουμε. Όπως προειδοποιεί ο Mattis, ένας τέτοιος πόλεμος θα μπορούσε να είναι «καταστροφικός» για τους συμμάχους των ΗΠΑ, αν και οι προειδοποιήσεις των δύο δορυφόρων της Βόρειας Κορέας που πετούν πάνω από τις ΗΠΑ καθημερινά , είναι ικανοί να εξαπολύσουν μια επίθεση EMP κατά της  Αμερικής,και αν οι προβλέψεις είναι σωστές,ο κίδυνος έρχεται από το διάστημα.
flight_radar_24_screenshot.png Όπως ακούμε στο 2ο βίντεο που ακολουθεί από το Fox News,με τον Δρ Peter Vincent, αυτή η απειλή είναι πραγματική και μια τέτοια επίθεση αν γίνει κατά της Αμερικής, όλα θα αλλάξουν για τους Αμερικανούς αμέσως.
Το Fox News αναφέρει
 Μια σύντομη έκρηξη της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας, με συγκεκριμένα ακτίνες Γάμμα, τότε όλες οι πυρηνικές εκρήξεις παράγονται σε διαφορετικό βαθμό. Αν η EMP επίθεση ενεργοποιηθεί πάνω από τις Ηνωμένες Πολιτείες, από ένα βαλλιστικό πύραυλο ή ένα δορυφόρο σε τροχιά γύρω από το σωστό υψόμετρο, θα μπορούσε να σταματήσει όλα τα ηλεκτρονικά από ακτή σε ακτή, καθιστώντας τα ηλεκτρικά δίκτυα, κινητά τηλέφωνα, τραπεζικά και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, υπολογιστές αυτοκινήτων, σιδηροδρόμων, τον έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας, και τα  ίδια τα αεροπλάνα, άχρηστα. Τα τρόφιμα θα σαπίσουν στα ψυγεία και στα χωράφια, με κανένα τρόπο μεταφοράς, των γεωργικών προϊόντων ,σε αστικά κέντρα.
http://allnewspipeline.com/NKorea_EMP_Secretary_Mattis_Warning.php
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANP : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου