Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

Παραδέχτηκε την ύπαρξη όπλων κατευθυνόμενης ενέργειας, εν μέσω των φωτιών στις ΗΠΑ, ο Μάρκ Έσπερ!!! Λέει ότι είναι η…ΚΙΝΑ που τα χρησιμοποιεί!!!

 


BRENDAN SMIALOWSKI/POOL/AFP/GETTY IMAGES

Παραδέχτηκε την ύπαρξη όπλων κατευθυνόμενης ενέργειας, εν μέσω των φωτιών στις ΗΠΑ, ο Μάρκ Έσπερ!!! Λέει ότι είναι η…ΚΙΝΑ που τα χρησιμοποιεί!!! 

Αλλά…ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ, διότι πάλιν χρησιμοποιεί την Κίνα η κυβέρνηση Τράμπ σαν μεγάλο αντιπερισπασμό για το τι ακριβώς κάνει…ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ!!!…
-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Στο πρόσφατο αποκλεσιτκό μας άρθρο με τίτλο Βίντεο-ντοκουμέντο: Αποκάλυψη-σοκ: ΔΕΙΤΕ τις δέσμες…ΛΕΪΖΕΡ να δημιουργούν τις ΦΩΤΙΕΣ στη Καλιφόρνια και αλλού!!! Το ΙΔΙΟ έγινε και στο…ΜΑΤΙ!!! δώσαμε συνέχεια στο μεγάλο θέμα περι της χρήσεως όπλων κατευθυνόμενης ενέργειας στην δημιουργία όλων αυτών των εντελώς ασυνήθιστων και άκρως επικίνδυνων φωτιών, πυρκαγιών που έχουν ξεσπάσει ανά τον κόσμο μας τα τελευταία χρόνια. Σας έχουμε ήδη παράσχει αποχρώσες αποδείξεις για το γεγονός πως πίσω από αυτές είναι οι συνήθεις ύποπτοι από το αμερικανικό βαθύ κράτος, τους μεγάλους ελιτιστές και την Ατζέντα 21 του…ΟΗΕ.

Διαβάστε πρώτα λοιπόν αυτό το άρθρο για να καταλάβετε πλήρως περι τίνος πρόκειται αυτό το θέμα, και δείτε μετά την μεγάλη…ΠΑΡΑΔΟΧΗ για όλα αυτά δια στόματος του ίδιου του κου…ΜΑΡΚ ΕΣΠΕΡ, του, δηλαδή, Υπουργού Αμύνης των ΗΠΑ, ο οποίος είπε σήμερα πως, ΝΑΙ ΜΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΛΑ, ΑΛΛΑ ΔΕ, ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η…ΚΙΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ!!!…

greeknewsondemand

Βίντεο-σοκ: ΔΕΙΤΕ τις δέσμες...ΛΕΪΖΕΡ να δημιουργούν τις ΦΩΤΙΕΣ στη Καλιφόρνια!!! Το ΙΔΙΟ έγινε και στο...ΜΑΤΙ!!!

Βίντεο-ντοκουμέντο: Αποκάλυψη-σοκ: ΔΕΙΤΕ τις δέσμες...ΛΕΪΖΕΡ να δημιουργούν τις ΦΩΤΙΕΣ σ

guteurls.de Read full article here


Πάμε τώρα στις σημερινές δηλώσεις του Μάρκ Έσπερ για αυτό το θέμα….

Σήμερα ο κος Μαρκ Έσπερ προειδοποίησε για «όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας» (όπλα λεϊζερ) και «θανατηφόρους δορυφόρους» της…ΚΙΝΑΣ που χρησιμοποιεί κατά των…ΗΠΑ!!! Είπε δηλαδή πως η Κίνα μας κάνει ΠΟΛΕΜΟ!!!

Αυτό έρχεται καθώς τα στοιχεία για την χρήση τέτοιων όπλων για την επιτάχυνση των πυρκαγιών του Βορειοδυτικού Ειρηνικού συνεχίζουν να συσωρεύονται.

Μιλώντας στο συνέδριο εικονικού αέρα, διαστήματος και κυβερνοχώρου της Ένωσης της Πολεμικής Αεροπορίας 2020 την Τετάρτη, ο Esper προειδοποίησε ότι η Κομμουνιστική Κίνα μετέτρεπε το διάστημα σε έναν «πεδίο πολεμού» χρησιμοποιώντας εξελιγμένες τεχνολογίες για την επίτευξη διαστημικής υπεροχής έναντι των ΗΠΑ.

«Εν τω μεταξύ, στο διάστημα, η Μόσχα και το Πεκίνο έχουν μετατρέψει μια κάποτε ειρηνική αρένα σε πολεμικό πεδίο», δήλωσε ο Esper.

«Οπλίζουν το διάστημα μέσω θανατηφόρων δορυφόρων, όπλων κατευθυνόμενων ενέργειας και πολλών άλλων, σε μια προσπάθεια να εκμεταλλευτούν τα συστήματά μας και να “ροκανίζουν” τα στρατιωτικά μας πλεονεκτήματα».

Τα σχόλια του Esper είναι αξιοσημείωτα, δεδομένου ότι ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση όπλων κατευθυνόμενης ενέρχειας έχουν απορριφθεί από τα συστημικά μέσα ενημέρωσης, ειδικά εν μέσω των μαζικών πυρκαγιών του Βορειοδυτικού Ειρηνικού, που μερικοί λένε και υποστηρίζουν ότι έχουν επιταχυνθεί με όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας για να σπαρεί το χάος στην Αμερική πριν από τις προεδρικές εκλογές σε συνδυασμό με πολλούς εμπρηστές.

ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ «ΧΤΥΠΑΕΙ» ΜΕ ΤΕΤΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΜΑΡΚ ΕΣΠΕΡ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΚΗΡΥΣΣΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ;;; Ο ΕΣΠΕΡ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΕΝΝΟΗΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ…ΤΩΡΑ Η ΚΙΝΑ, ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ. ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΥΤΑ, ΑΛΛΑ Η…ΙΔΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ…ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ 21 ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!! Η ΚΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ –ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ- ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ…ΚΑΠΝΟΥ!!!

Για αυτά σας γράφουμε εδώ και τρία χρόνια παρέχοντας σας με πάμπολλες αποδείξεις. Και όσον αφορά τις φωτιές στην Ελλάδα το 2018 (Μάτι, κλτ.), σας αποκαλύψαμε ότι τα συγκεκριμένο όπλα κατευθυνόμενος ενέργειας χρησιμοποιήθηκαν…ΚΑΙ ΕΚΕΙ και αυτό το έθαψε η κυβέρνηση Τσίπρα μεταξύ άλλων!!!

Δείτε την πλήρη ομιλία του Μάρκ Έσπερ στο παρακάτω λινκ…


greeknewsondemand.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου