Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

“Προφητεία” από ρωσική εφημερίδα: Σε 5 μέρες θα τελειώσει.

Η ρωσική εφημερίδα Moskovskiy Komsomolets δημοσίευσε μια πρόβλεψη ότι η στρατιωτική κατοχή θα μπορούσε να τελειώσει σε πέντε ημέρες.Τα διεθνή και βέβαια και τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης αναζητούν απάντηση στο ερώτημα πότε μπορεί να τελειώσει η συνεχιζόμενη στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία.

Η εφημερίδα Moskovskiy Komsomolets, η οποία συμβουλεύτηκε τις απόψεις των αναλυτών για το θέμα, δημοσίευσε μια εκτίμηση ότι η επιχείρηση θα μπορούσε να τελειώσει σε πέντε ημέρες.

Μιλώντας στην εφημερίδα, ο Ντμίτρι Αμπζάλοφ, Επικεφαλής του Κέντρου Στρατηγικής Επικοινωνίας, και ο Βασίλι Κασίν, διευθυντής του Ινστιτούτου Ευρωπαϊκών Σπουδών του Συγκροτήματος Ανώτατης Σχολής Οικονομικών Σπουδών, εξέφρασαν τις απόψεις τους προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Abzalov είπε ότι αναμένει από τον ρωσικό στρατό να σχηματίσει έναν διάδρομο μέχρι το Pridnyrster μετά την κατάληψη των ανατολικών, κεντρικών και νότιων περιοχών. Ο αναλυτής είναι της άποψης ότι από εκεί και πέρα ​​θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις.

Ο Kaşin, από την άλλη, εφιστά την προσοχή στο γεγονός ότι δεν υπάρχουν αντικειμενικές πληροφορίες για το τι συνέβη στο πεδίο μάχης και αναφέρει ότι η γενική εικόνα θα ξεκαθαρίσει αργότερα.

Κάποιοι έλεγαν πως «Εάν δώσει την εντολή ο Πούτιν, το Κίεβο θα ''πέσει'' μέσα σε 72ώρες»

Να θυμίσουμε τι έλεγε και το FOX NEWS; 

Η ταχεία κατάληψη του Κιέβου χωρίς μαζική χερσαία εισβολή από καλά εκπαιδευμένες ειδικές δυνάμεις, πρόσβαση στην Υπερδνειστερία και καθιέρωση ελέγχου στη Μολδαβία. Αυτό το σενάριο της εισβολής στην Ουκρανία δημοσίευσε η ανταποκρίτρια του Fox News Jacqui Heinrich.

Δεν είναι γνωστό πού "βρήκε" το «σχέδιο Πούτιν» που ανήρτησε η ίδια η δημοσιογράφος στο Twitter.

Όπως έγραψε, το Fox News πληροφορήθηκε ότι σε περίπτωση εισβολής, η Ρωσία πιθανότατα θα καταλάμβανε το Κίεβο γρήγορα - μέσα σε 24-36 ώρες. Σε αυτή την περίπτωση, θα χρησιμοποιηθεί εξοπλισμός ηλεκτρονικού πολέμου και θα διεξαχθεί αεροπορικός βομβαρδισμός ζωτικής σημασίας ουκρανικής υποδομής, σε εγκαταστάσεις διοίκησης και ελέγχου, καθώς και αποθήκες όπλων.

Μέχρι στιγμής, το σενάριο που σχεδίασαν οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών εκπληρώνεται παρά το γεγονός ότι ο ρωσικός στρατός φαίνεται να έχει χάσει δυνάμεις τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με ανώτερα στελέχη του υπουργείου Άμυνας. Οι δυνάμεις που έστειλε η Μόσχα δεν προελαύνουν τόσο γρήγορα όσο αναμενόταν, ωστόσο οι ίδιες πηγές προειδοποιούν ότι η πτώση του Κιέβου μπορεί να είναι θέμα ωρών εάν δεν βρεθεί εναλλακτική λύση. Επιπλέον, η ύπαρξη κατασκόπων και σαμποτέρ στις τάξεις της Ουκρανίας θα διευκόλυνε τη ρωσική εκστρατεία.

pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου