Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Τρομερό βίντεο: Στρατιώτες της AFU σκοτώθηκαν στο Κίεβο και τους πέρασαν για ρωσικές ειδικές δυνάμεις (ΒΙΝΤΕΟ)./Τα πρώτα πλάνα από την επιχείρηση των Τσετσένων στην Ουκρανία (ΒΙΝΤΕΟ)./Τι περιμένει την Ουκρανία μετά τον πόλεμο;

 Τρομακτικά πλάνα: Στρατιώτες της AFU σκοτώθηκαν στο Κίεβο και τους πέρασαν για ρωσικές ειδικές δυνάμεις (ΒΙΝΤΕΟ) |  Ρωσική άνοιξη

Στο Κίεβο σκότωσαν τους στρατιωτικούς των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και τους πέρασαν για ρωσικές ειδικές δυνάμεις.

Ουκρανοί βουλευτές επιβεβαίωσαν το γεγονός της εκτέλεσης του στρατού τους στο Κίεβο.

Νωρίτερα, όλα τα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης και οι μπλόγκερ έγραψαν χαρούμενα ότι οι Ρώσοι αξιωματικοί των μυστικών υπηρεσιών πυροβολήθηκαν.

Δύο βουλευτές του Υπηρέτη του Λαού, η Yulia Paliychuk και ο David Arakhamia, επιβεβαίωσαν τη δολοφονία των δικών τους στο Obolon.

Τα πρώτα πλάνα από την επιχείρηση των Τσετσένων στην Ουκρανία (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα πρώτα πλάνα από την επιχείρηση των Τσετσένων στην Ουκρανία (ΒΙΝΤΕΟ) |  Ρωσική άνοιξη


Τα πρώτα πλάνα από την επιχείρηση των Τσετσένων στην Ουκρανία.

Ο Ραμζάν Καντίροφ δημοσίευσε ένα βίντεο στο κανάλι του στο Telegram στο οποίο ένας μαχητής τοποθετεί τη σημαία της Τσετσενίας με ένα πορτρέτο του Αχμάτ Καντίροφ στον φράχτη, δίπλα της βρίσκεται μια πεσμένη ουκρανική σημαία. «Δόξα τω Αλλάχ, ζήτω η Ρωσία!» έγραψε ο Καντίροφ στο βίντεο. Δεν υπέδειξε την τοποθεσία.

Πριν από αυτό, έγραψε στο Telegram του: «Δηλώνω επίσημα ότι είναι οι Τσετσένοι μαχητές που υπηρετούν στο δρόμο του Πρώτου Προέδρου της Τσετσενικής Δημοκρατίας, Ήρωα της Ρωσίας Akhmat-Khadzhi Kadyrov, που θα περάσουν από τα πιο hot spots στην Ουκρανία . Μου έδειξαν μερικά βίντεο στα οποία οι εθνικιστές τους προκαλούν. Δηλώνω ότι αν θέλετε να μας γνωρίσετε, τότε είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε να μας γνωρίσετε εκεί.


rusvesna.su

Τι περιμένει την Ουκρανία μετά τον πόλεμο;

Τι περιμένει την Ουκρανία μετά τον πόλεμο;  |  Ρωσική άνοιξη


Ο δημοσιογράφος Oleksandr Chalenko μίλησε για τη μεταπολεμική μοίρα της Ουκρανίας στο τηλεγραφικό του κανάλι "Notes of a South Russian Man".

Μόλις μίλησα με τον Oleksandr Borodai για τη μεταπολεμική μοίρα του εδάφους της Ουκρανίας.

Η πρόβλεψή του είναι:

1) Το LDNR θα γίνει μέρος της Ρωσίας στο άμεσο μέλλον.

2) Η Δυτική Ουκρανία θα έχει ξεχωριστή μοίρα.

3) η υπόλοιπη Ουκρανία έχει πολλές επιλογές: είτε θα δημιουργηθεί εκεί μια φιλική ρωσική κυβέρνηση, ίσως και ως μέρος της Ρωσίας, είτε η Νοβοροσίγια ως μέρος της Ρωσίας. Ενώ του είναι δύσκολο να μαντέψει.

Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι τον Ιανουάριο ο Borodai «υπόθεσε» σε συνέντευξή του στο Ukraina.ru ότι τον Φεβρουάριο θα ξεκινούσε πόλεμος με την Ουκρανία. Και άρχισε.

rusvesna.su
ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου