Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Ο Ρώσος αποστάτης προειδοποίησε τι θα συμβεί ακριβώς πριν τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο: "Η εισαγωγή" - Η "γκρίζα τρομοκρατία" πλήττει το σύστημα εφοδιασμού τροφίμων της Αμερικής, άλλος ένας λόγος που οι τιμές των τροφίμων θα συνεχίσουν να εκτοξεύονται στα ύψη .

 


Από τον Stefan Stanford - All News Pipeline - Live Free Or Die

"Το φαγητό είναι ένα όπλο - ένα πολύ αποτελεσματικό όπλο. Οι άνθρωποι δεν καλλιεργούν, δεν καλλιεργούν, τους κόβεις το δρόμο, τότε τους υποτάσσεις πολύ εύκολα". - Tom Catena

Αν χρειαζόμασταν περισσότερες αποδείξεις ότι τα πράγματα πρόκειται να αλλάξουν προς το "πολύ χειρότερο", τις παίρνουμε από αυτή την ιστορία του Zero Hedge με τίτλο "There Is No Way Food Prices Don't Go Up (A Lot)". 

Η αναφορά μέσα σε αυτή την ιστορία εισάγει ότι η Ρωσία παράγει περίπου τα δύο τρίτα της παγκόσμιας νιτρικής αμμωνίας, κάποιοι που διαβάζουν αυτή την ιστορία μπορεί να αναρωτηθούν "γιατί πρέπει να μας νοιάζει;" αν και η απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι γρήγορη να δούμε με τον πρωταρχικό σκοπό του νιτρικού αμμωνίου που χρησιμοποιείται ως γεωργικό λίπασμα.

Με τη Ρωσία να έχει τώρα εντελώς άχρηστες κυρώσεις που της έχουν επιβληθεί από τον Τζο Μπάιντεν και τη Δύση ως απάντηση στην "ανάκτηση" της Ουκρανίας, όπως αναφέρει αυτή η νέα ιστορία του Zero Hedge, η απόφαση της Ρωσίας να εισαγάγει απαγόρευση εξαγωγών νιτρικού αμμωνίου για δύο μήνες θα πλήξει σίγουρα την Αμερική και την τροφική μας αλυσίδα πολύ περισσότερο από τις όποιες κυρώσεις του Τζο Μπάιντεν κατά της Ρωσίας. Και είναι ενδιαφέρον ότι ένα τεράστιο εργοστάσιο νιτρικού αμμωνίου στις ΗΠΑ έπιασε φωτιά μόλις λίγες ημέρες πριν από την ανακοίνωση της Ρωσίας. Πρώτον, μέσω της ιστορίας του Zero Hedge..: 

Η Ρωσία επέβαλε απαγόρευση στις εξαγωγές νιτρικού αμμωνίου για δύο μήνες, μέχρι τις 2 Απριλίου, ανακοίνωσε η υπηρεσία Τύπου της κυβέρνησης την Τρίτη. 

"Η δίμηνη απαγόρευση των εξαγωγών νιτρικού αμμωνίου τίθεται σε ισχύ από τις 2 Φεβρουαρίου. Το σχετικό διάταγμα της κυβέρνησης υπεγράφη", ανέφερε η υπηρεσία Τύπου. 

"Πρόκειται για ένα προσωρινό μέτρο. Ο υπόλοιπος όγκος μπορεί να εξαχθεί από τις 2 Απριλίου, όταν οι ρωσικές εταιρείες θα παραλάβουν το νιτρικό αμμώνιο στον απαιτούμενο όγκο και η ζήτησή του στην εγχώρια αγορά θα ξεπεράσει τις μέγιστες τιμές", δήλωσε ο πρώτος αναπληρωτής πρωθυπουργός Αντρέι Μπελούσοφ. 

"Ουάου, αυτό είναι πρόβλημα, Κρις". Το ξέρω, σωστά; 

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην αυξηθούν οι τιμές των τροφίμων. Πολύ. Ξέρω ότι το έχω αναφέρει αυτό και στο παρελθόν, πιθανώς μερικές φορές, αλλά είναι εξαιρετικά σημαντικό. Όταν οι τιμές των τροφίμων αυξάνονται σε σημείο που ξεπερνούν το 30% του διαθέσιμου εισοδήματος, οι εμφύλιες ταραχές και η επανάσταση γίνονται πολύ πιθανές. Ίσως όχι το 2022, αλλά κάποια στιγμή μέσα στα επόμενα χρόνια είναι σχεδόν εγγυημένη μια επανάσταση, ίσως και περισσότερες από μία σε χώρες που δεν θα θεωρούσατε ποτέ πιθανό κάτι τέτοιο.

Και είναι αρκετά ενδιαφέρον ότι, λίγες μόνο ημέρες πριν η Ρωσία εκδώσει αυτή την απαγόρευση εξαγωγής νιτρικού αμμωνίου, μια τεράστια πυρκαγιά έπληξε το εργοστάσιο λιπασμάτων της Winston Weaver Company στο Winston-Salem της Βόρειας Καρολίνας, με το CBS News να αναφέρει ότι "μια τεράστια ποσότητα νιτρικού αμμωνίου μέσα στις φλεγόμενες εγκαταστάσεις κινδυνεύει με έκρηξη. Στην αρχή του περιστατικού υπήρχε αρκετό νιτρικό αμμώνιο στο χέρι για να πρόκειται για μια από τις χειρότερες εκρήξεις στην ιστορία των ΗΠΑ". 

Ακούγεται ακριβώς σαν αυτό που ο πρώην αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών της Σοβιετικής Ένωσης Viktor Suvorov, ο οποίος αυτομόλησε στο Ηνωμένο Βασίλειο το 1978, είχε αποκαλέσει "γκρίζα τρομοκρατία" στο βιβλίο του "Ο πρώτος παγκόσμιος πόλεμος των Spetsnaz", και θα ρίξουμε μια ματιά στην επόμενη ενότητα αυτής της ιστορίας σε αυτό που ο Suvorov αποκαλούσε την περίοδο της "εισαγωγής" σε αυτό που πίστευε ότι θα ήταν η προετοιμασία για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, αυτό που εκτυλίσσεται τώρα μπροστά στα μάτια μας. 

Με τους παγκοσμιοποιητές να σπρώχνουν την Αμερική και τον κόσμο κάθε μέρα πιο κοντά σε έναν 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο, τον οποίο σπρώχνουν παράλογα να γίνει "πυρηνικός", όπως είχε αναφέρει η Susan Duclos σε αυτό το νέο ρεπορτάζ του ANP, ας ρίξουμε μια εκτενή ματιά σε αυτό που είχε γράψει ο Ρώσος αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών Viktor Suvorov πριν από πολλά χρόνια. 

Προειδοποιώντας ότι ενώ δεν γνώριζε ΑΚΡΙΒΩΣ πώς θα ξεκινούσε ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, αλλά η προετοιμασία του θα επιφέρει μια σειρά από μυστικές ενέργειες που θα πραγματοποιηθούν από τις μυστικές και άρτια εκπαιδευμένες ειδικές δυνάμεις της, φανταστείτε τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο το 2022, με τον "ξύπνιο στρατό" της Αμερικής να έρχεται αντιμέτωπος με αυτό. Από τον Viktor Suvorov πριν συνεχίσουμε..: 

Δεν ξέρω πώς ή πότε θα ξεκινήσει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος. Δεν ξέρω ακριβώς πώς η σοβιετική ανώτατη διοίκηση σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τους spetsnaz σε αυτόν τον πόλεμο: τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο στον οποίο οι spetsnaz θα έχουν σημαντική συμβολή. Δεν επιθυμώ να προβλέψω το μέλλον. Σε αυτό το κεφάλαιο θα περιγράψω πώς θα χρησιμοποιηθεί η spetsnaz στην αρχή αυτού του πολέμου, όπως τον φαντάζομαι. Δεν είναι καθήκον μου να περιγράψω τι θα συμβεί. Μπορώ όμως να περιγράψω τι θα μπορούσε να συμβεί.  

Ο τελευταίος μήνας της ειρήνης, όπως και σε άλλους πολέμους, έχει έναν σχεδόν αισθητό αέρα κρίσης (ANP: Σας θυμίζει κάτι;) Περιστατικά, ατυχήματα, μικρές καταστροφές αυξάνουν την ένταση. Δύο τρένα συγκρούονται σε μια σιδηροδρομική γέφυρα στην Κολωνία επειδή το σύστημα σηματοδότησης είναι εκτός λειτουργίας. Η γέφυρα παθαίνει σοβαρές ζημιές και δεν μπορεί να υπάρξει κυκλοφορία πάνω της για τους επόμενους δύο μήνες. 

Στο λιμάνι του Ρότερνταμ ένα πολωνικό υπερδεξαμενόπλοιο τυλίγεται στις φλόγες. Εξαιτίας ενός λάθους του καπετάνιου το δεξαμενόπλοιο βρίσκεται πολύ κοντά στις δεξαμενές αποθήκευσης πετρελαίου στην ακτή και το φλεγόμενο πετρέλαιο εξαπλώνεται σε όλο το λιμάνι. Επί δύο εβδομάδες πυροσβεστικές δυνάμεις που έχουν κληθεί από ολόκληρη σχεδόν τη χώρα δίνουν μια ηρωική μάχη με τις φλόγες. Το λιμάνι υφίσταται τεράστιες απώλειες. Η πυρκαγιά φαίνεται να εξαπλώνεται με απίστευτη ταχύτητα και ορισμένοι ειδικοί είναι της γνώμης ότι το πολωνικό δεξαμενόπλοιο δεν ήταν η μόνη αιτία της πυρκαγιάς, ότι η φωτιά ξέσπασε ταυτόχρονα σε πολλά σημεία. 

Στη διώρυγα του Παναμά, το Varna, ένα βουλγαρικό φορτηγό πλοίο φορτωμένο με βαριά εμπορευματοκιβώτια, εμβολίζει κατά λάθος τις πύλες της κλειδαριάς. Οι ειδικοί εκτιμούν ότι το πλοίο θα έπρεπε να παραμείνει εν πλω, αλλά για κάποιο λόγο βυθίζεται εκεί και τότε. Η επαναλειτουργία της διώρυγας θα μπορούσε κάλλιστα να διαρκέσει πολλούς μήνες. Η βουλγαρική κυβέρνηση στέλνει τη συγγνώμη της και δηλώνει έτοιμη να πληρώσει για όλες τις σχετικές εργασίες. 

Στην Ουάσινγκτον, την ώρα που απογειώνεται το ελικόπτερο του Προέδρου, δέχεται πολλούς πυροβολισμούς από τουφέκια ελεύθερων σκοπευτών. Το ελικόπτερο παθαίνει μόνο μικρές ζημιές και το πλήρωμα καταφέρνει να το κατεβάσει και πάλι με ασφάλεια. Κανείς από τους επιβαίνοντες δεν τραυματίστηκε. Την ευθύνη για την επίθεση αναλαμβάνει μια άγνωστη μέχρι στιγμής οργάνωση που αυτοαποκαλείται "Εκδίκηση για το Βιετνάμ". 

Πραγματοποιείται τρομοκρατική έκρηξη στο αεροδρόμιο της Βιέννης. 

Ομάδα αγνώστων επιτίθεται με όλμους στο έδαφος της βρετανικής στρατιωτικής βάσης στην Κύπρο. 

Σοβαρό ατύχημα λαμβάνει χώρα στον σημαντικότερο πετρελαιαγωγό στην Αλάσκα. 

Τα αντλιοστάσια χαλάνε και η ροή του πετρελαίου πέφτει σε στάλα. 

Στη Δυτική Γερμανία σημειώνονται αρκετές αποτυχημένες απόπειρες δολοφονίας Αμερικανών στρατηγών. 

Στη Βόρεια Θάλασσα η μεγαλύτερη από τις βρετανικές πετρελαιοπηγές ανατρέπεται και βυθίζεται. Ο ακριβής λόγος δεν έχει εξακριβωθεί, αν και οι ειδικοί πιστεύουν ότι η διάβρωση των κύριων στηρίξεων είναι ο ένοχος. 

Στις Ηνωμένες Πολιτείες ξεσπά επιδημία κάποιας άγνωστης ασθένειας και εξαπλώνεται ταχύτατα. Φαίνεται να πλήττει ιδιαίτερα λιμενικές περιοχές, όπως το Σαν Φρανσίσκο, η Βοστώνη, το Τσάρλεστον, το Σιάτλ, το Νόρφολκ και η Φιλαδέλφεια. 

Στο Παρίσι σημειώνονται εκρήξεις σχεδόν καθημερινά. Οι κύριοι στόχοι είναι οι κυβερνητικές συνοικίες, τα κέντρα επικοινωνίας και τα στρατιωτικά επιτελεία. Ταυτόχρονα μαίνονται τρομερές δασικές πυρκαγιές στη Νότια Γαλλία. 

Όλες αυτές οι επιχειρήσεις -γιατί φυσικά κανένα από αυτά τα γεγονότα δεν είναι τυχαίο- και άλλες παρόμοιες είναι γνωστές επίσημα στην GRU ως "προπαρασκευαστική περίοδος" και ανεπίσημα ως "εισαγωγή". Η εισαγωγή είναι μια σειρά μεγάλων και μικρών επιχειρήσεων, σκοπός των οποίων είναι, πριν αρχίσουν οι πραγματικές στρατιωτικές επιχειρήσεις, να αποδυναμώσουν το ηθικό του εχθρού, να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα γενικής καχυποψίας, φόβου και αβεβαιότητας και να αποσπάσουν την προσοχή των στρατών και των αστυνομικών δυνάμεων του εχθρού σε έναν τεράστιο αριθμό διαφορετικών στόχων, καθένας από τους οποίους μπορεί να αποτελέσει το αντικείμενο της επόμενης επίθεσης. 

Το άνοιγμα μεταφέρεται από πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών των σοβιετικών δορυφορικών χωρών και από μισθοφόρους που στρατολογούνται από μεσάζοντες. Η κύρια μέθοδος που χρησιμοποιείται σε αυτό το στάδιο είναι η "γκρίζα τρομοκρατία", δηλαδή ένα είδος τρομοκρατίας που δεν διεξάγεται στο όνομα της Σοβιετικής Ένωσης. Οι σοβιετικές μυστικές υπηρεσίες δεν αφήνουν σε αυτό το στάδιο τις κάρτες επίσκεψής τους ή τις κάρτες των άλλων. Η τρομοκρατία διεξάγεται στο όνομα ήδη υπαρχουσών εξτρεμιστικών ομάδων που δεν συνδέονται καθόλου με τη Σοβιετική Ένωση, ή στο όνομα φανταστικών οργανώσεων. 
Η GRU εκτιμά ότι κατά την περίοδο αυτή οι επιχειρήσεις της θα πρέπει να θεωρούνται φυσικές καταστροφές, ενέργειες δυνάμεων πέρα από τον ανθρώπινο έλεγχο, λάθη που διαπράττονται από ανθρώπους ή τρομοκρατικές ενέργειες από οργανώσεις που δεν συνδέονται με τη Σοβιετική Ένωση. 

Οι τρομοκρατικές ενέργειες που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της "προθυμίας" απαιτούν πολύ λίγους ανθρώπους, πολύ λίγα όπλα και ελάχιστο εξοπλισμό. Σε ορισμένες περιπτώσεις το μόνο που μπορεί να χρειάζεται είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει ως όπλο παρά ένα κατσαβίδι, ένα κουτί σπίρτα ή μια γυάλινη αμπούλα. Ορισμένες από τις επιχειρήσεις μπορεί να έχουν καταστροφικές συνέπειες. Για παράδειγμα, μια επιδημία μιας μολυσματικής ασθένειας σε επτά από τις σημαντικότερες ναυτικές βάσεις στη Δύση θα μπορούσε να έχει ως αποτέλεσμα να μειωθεί στο μισό η συνδυασμένη ναυτική δύναμη των εχθρών της Σοβιετικής Ένωσης. 

Το "άνοιγμα" θα μπορούσε να διαρκέσει από μερικές εβδομάδες έως αρκετούς μήνες, συγκεντρώνοντας σταδιακά δύναμη και αγκαλιάζοντας νέες περιοχές. 

Επίσης, προειδοποιεί για την αύξηση των επίσημων "επιχειρήσεων προπαγάνδας" και την αύξηση αυτού που αποκαλεί "ροζ τρομοκρατία" και "κόκκινη τρομοκρατία", "ροζ τρομοκρατία" είναι η περίοδος σχετικής ειρήνης αμέσως πριν αρχίσει επίσημα ο πόλεμος, αλλά οι ειδικές δυνάμεις Spetsnaz είχαν ήδη εξαπολυθεί εναντίον στόχων, και "κόκκινη τρομοκρατία" που φαίνεται να είναι αυτό που βλέπουμε τώρα στην Ουκρανία με την προειδοποίηση του Suvorov.:

Από την πρώτη στιγμή της πρώτης ημέρας του πολέμου οι κύριες δυνάμεις της spetsnaz μπαίνουν σε δράση. Από τότε η τρομοκρατία διεξάγεται στο όνομα της Σοβιετικής Ένωσης και της κομμουνιστικής ηγεσίας: "κόκκινη τρομοκρατία".

Και ενώ τόσα πολλά έχουν αλλάξει από τότε που ο Σουβόροφ έγραψε αυτό με την "πτώση της Σοβιετικής Ένωσης" να έρχεται όχι σύντομα μετά τις προειδοποιήσεις του, εξακολουθούμε να βλέπουμε πολλές από τις ίδιες μεθόδους να παίζουν καθώς οι παγκοσμιοποιητές μας τρέχουν προς τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Έτσι, με τη Ρωσία να συγκρατεί τις εξαγωγές νιτρικού αμμωνίου στον κόσμο και να έρχεται στη χειρότερη στιγμή που μπορούμε να σκεφτούμε, μια στιγμή που η αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων βρίσκεται ήδη σε δεινή κατάσταση λόγω των κλειδαριών του Μπάιντεν και της πολύ προφανής "κακής διαχείρισης" όλης αυτής της "κατασκευασμένης κρίσης" στα πολύ υψηλά επίπεδα της κυβέρνησης, συνεχίζουμε να τονίζουμε την απόλυτη προετοιμασία για μια εποχή που οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ πριν, τις επόμενες ημέρες, εβδομάδες και μήνες. Πολλά προϊόντα διατροφής που είναι ακόμη διαθέσιμα τώρα, αν δεν έχετε λάβει ακόμη τα μέτρα για να εξασφαλίσετε την επισιτιστική ασφάλεια της οικογένειάς σας, περιλαμβάνουν..: 

Wise Company: Μακροπρόθεσμη επείγουσα προμήθεια καταψυγμένων αποξηραμένων τροφίμων, ποικιλία πρωινού και κυρίως πιάτων

MRE Meals - 124-Serving Freeze Dried Emergency Food Supply

Μακροπρόθεσμη αποθήκευση αφυδατωμένων τροφίμων - 120 μεγάλες μερίδες Entree - 29 λίβρες - καταστροφή Prepper Freeze Dried Supply Kit

Wise Company ReadyWise, Προμήθεια τροφίμων έκτακτης ανάγκης, Κουβάς φρούτων κατεψυγμένων αποξηραμένων φρούτων έκτακτης ανάγκης, 120 μερίδες

Wise Company Emergency Food Supply, Freeze Dried Meat Variety, 15-Year Shelf Life, 60 Servings

Wise Company Προμήθεια τροφίμων έκτακτης ανάγκης, Πακέτο ποικιλίας, 25 χρόνια διάρκεια ζωής, 104 μερίδες

Wise Company ReadyWise, Προμήθεια τροφίμων έκτακτης ανάγκης, Αποξηραμένα λαχανικά κατάψυξης, 120 μερίδες

Mountain House Classic Bucket | Αποξηραμένα τρόφιμα κατάψυξης για Backpacking & Camping | 24 Μερίδες

Mountain House Diced Beef #10 Can Freeze Dried Food - 6 κονσέρβες ανά περίπτωση

Mountain House μαγειρεμένο κοτόπουλο σε κύβους #10 Can

Augason Farms Μεσημεριανό και δείπνο Ποικιλία Pail Προμήθεια τροφίμων έκτακτης ανάγκης Προμήθεια τροφίμων 4-Gallon Pail

Augason Farms Πρωινό προμήθεια τροφίμων έκτακτης ανάγκης 11 λίβρες 1,8 ουγγιά 4 Gallon Pail

PB2 Αρχικό φυστικοβούτυρο σε σκόνη - [2 Lb/32oz Jar]

Augason Farms λαχανικών Stew Blend 2 lbs 0.5 oz No. 10 Can

It's Just - Ολόκληρη σκόνη πρωτεΐνης αυγών, κατασκευασμένη στις ΗΠΑ, μη γενετικά τροποποιημένη (8oz)

Augason Farms 5-90158 Μείγμα ομελέτας αυγών, 2 λίβρες, 4 ουγγιές. No. 10 Can

Augason Farms Αποξηραμένο προϊόν ολόκληρου αυγού 2 λίβρες 1 ουγγιά No. 10 Can

Hoosier Hill Farm All American Dairy Whole Milk Powder 1 lb

Hoosier Hill Farm βαριά κρέμα γάλακτος σε σκόνη βάζο, 1 λίβρα

Hoosier Hill Farm πραγματικό βούτυρο σε σκόνη, χωρίς γλουτένη και ορμόνες, 2 λίβρες

Augason Farms αφυδατωμένα ψιλοκομμένα κρεμμύδια 1 lb 7 oz No. 10 Can

Nutristore Freeze Dried Mozzarella Cheese Shredded Premium Quality

Στο 1ο βίντεο που ακολουθεί, ο βιντεογράφος "Black Conservative Patriot" μας μιλάει για την απόφαση της Ρωσίας να απαγορεύσει την εξαγωγή νιτρικού αμμωνίου στην Αμερική και τον κόσμο τουλάχιστον μέχρι τον Απρίλιο και τι σημαίνει αυτό για εμάς σε ένα βίντεο με τίτλο "I Don't Want To Scare The Hell Out Of You.....But". Ενώ τόσο το 2ο όσο και το 3ο βίντεο που ακολουθούν ρίχνει μια ματιά στη βιασύνη προς τον παγκόσμιο πόλεμο που μας έχουν πλέον οι παγκοσμιοποιητές στην κούρσα τους να καταστρέψουν την ανθρώπινη φυλή και να εισάγουν ένα κτηνώδες παγκόσμιο δικτατορικό σύστημα. allnewspipeline.com
ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου