Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Όταν ανύπαρκτες σελίδες προσπαθούν να βρουν την Υπαρξη τους!!

ΣΧΟΛΙΟ : Η έρευνα απόδειξε ότι τα φωτεινά αντικείμενα στη λίμνη Salt Lake  ήταν αλεξιπτωτιστές.
Να ξεκαθαρίσουμε κάτι ,εμείς προσωπικά σαν κατοχικά νέα δεν αναγνωρίζουμε καμία σελίδα στον κόσμο αυτό η οποία να μπορεί να κρίνει και να ξεσκαρτάρει η να βρίσκει την απόλυτη αλήθεια και οταν λεμε καμια βαζουμε και εμας μεσα !

Θεωρούμε ότι οι σελίδες υπάρχουν μόνο για να προσφέρουν την πληροφορία έτσι ώστε Οι ελεύθεροι άνθρωποι ερευνητές να μπορούν να κρίνουν μόνοι τους ποια είναι η αλήθεια γιατί όταν παρεμβαίνει οποιαδήποτε απρόσωπη οντότητα στον έλεγχο της αλήθειας τότε μιλάμε για μία δογματική αλήθεια η οποία από πίσω μπορεί να κρύβει πάρα πολλά συμφέροντα.
Αυτό ακριβώς κάνουμε εδώ και δέκα χρόνια φερνουμε όλη την ενναλακτικη πληροφόρηση, την πιστεύουμε ή όχι σαν άνθρωποι, με σκοπό Οι ερευνητές ελεύθεροι Έλληνες να μπορούν να κρίνουν, να μπορούν να σχολιάζουν, να μπορουν να αναλύουν αυτή την εναλλακτική πληροφόρηση που πολλές φορές εντέχνως στημένες σελίδες, μμε, εφημεριδες και η υπεροντοτητα πληροφορίας θέλουν να μας δώσουν μέσω ενός νοητικού προγραμματισμού.
Αντιθέτως πιστεύουμε πάρα πολύ στο ότι ο κάθε άνθρωπος, ο κάθε συντάκτης χρησιμοποιώντας το πρόσωπο του, το όνομά του, και την υστεροφημία του μπορεί να δίνει την προσωπική του αλήθεια και όποιος θέλει πλέον Την αποδέχεται ή όχι.
Η διαφορά του απρόσωπου όντος με τη διαφορά του υπαρκτού όντος στην άποψη και στην έρευνα είναι τεράστια και όποιος δεν το κατανοεί αυτό μάλλον δεν το κατανοεί για δικούς του λόγους και δικούς του σκοπούς.
Κλείνοντας Λοιπόν για να σας δείξουμε τις ανύπαρκτες σελίδες που υπάρχουν και τρέφονται μέσα από το έργο που κάνουν με σοβαρότητα άνθρωποι που εχουν κατανόησει το τι συμβαίνει σήμερα στον κόσμο μας να επαναλάβω το εξής.. καμία μα καμία σελίδα σαν απροσωπο ον στον κόσμο και στο ίντερνετ δεν είναι ικανη να προσδιορίσει μία αλήθεια γιατί ακόμα και αν το κάνει θα υπάρχουν πάντα οι αμφιβολιες για το ποιος είναι από πίσω και τι άλλο εξυπηρετεί!
Μόνο το πρόσωπο ως συντάκτης, ο άνθρωπος ο οποίος είναι υπαρκτός μπορεί να εκφέρει την δική του αλήθεια για να κριθεί από το σύνολο.
Τα γνωστά ελληνικά hoaxes λοιπόν που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν Τι κάνουμε εδώ και δέκα χρόνια είναι μία ιστοσελίδα που ξεκίνησε 2-3 χρόνια πριν και προσπαθεί με κάθε τρόπο να εμποδίσει αυτήν την διαδικασία της έρευνας της αλήθειας, προσπαθεί με πείσμα να πείσει τους νέους ανθρώπους πως η σελίδα του κατοχικά νέα είναι μία σελίδα που φέρνει ψευδείς ειδήσεις και όχι μία σελίδα που φέρνει όλες τις πληροφορίες έτσι ώστε η κρίση του Έλληνα ερευνητή να αφυπνιστει και όλοι μαζί να μπορέσουμε να ξεσκαρτάρουμε από το βόθρο, από το ψέμα ,τη στημένη πληροφορία και τον προγραμματισμό του νου.
Αυτό που κάνει το ελληνικά hoaxes αποδεικνύει κατά πόσο πολύ ενοχλούμε το σύστημα Μιας και εμεις στο κατοχικα νεα γνωρίζουμε ότι το ελληνικά hoaxes εξυπηρετεί συμφέροντα τρίτων.
Βέβαια η επιλογή του κάθε ανθρώπου με το που θα εμπιστευτεί το χρόνο του και τι θα επιλέξει να βάζει μέσα του σαν πληροφόρηση δεν μπορεί να προσδιοριστεί από μας..
Ο κύριος Eπαχτίτης στο τελευταίο του άρθρο προσπαθεί για να δημιουργησει ακόμα ένα άρθρο αποδόμησης να παραβιάσει την έννοια της λογικής και του λόγου, πέραν των παραπάνω που εξήγησα και που έχω προσπαθήσει πολλές φορές να τα εξηγήσω, και μάλιστα όταν ξεκίνησαν αυτά τα παιδιά που δεν γνώριζα τι σκοπούς υπηρετούν προσπάθησα να τους δείξω τι ακριβώς κάνουμε με μηνύματα… Ο κύριος αυτός έβγαλε ένα άρθρο το οποίο προσπαθεί να αποδομήσει με τιμή και κύρος ένα από τα εκατοντάδες άρθρα που φέρνουμε σαν εναλλακτική πληροφόρηση.
Μιλάμε για το άρθρο το οποίο το σηκώσαμε σαν βίντεο στο κανάλι μας και μιλάει για το Salt Lake και εμφάνιση ατια στο σημείο….

Γνωρίζω ότι για άλλη μία φορά του κάνω διαφήμιση ,Γνωρίζω οτι άλλη μία φορά θα ζήσει μέσα από το φαινόμενο της κόντρας μας… Δεν είναι ο μόνος στο ίντερνετ που ξεκίνησε κόντρες για να βρει την ύπαρξή του.. Δεν είναι αυτή η σελίδα η μόνη σελίδα που τρώει πτώματα κοινώς ζει από τα αποφάγια των πραγματικών κυνηγών..
Τι μας λέει Λοιπόν ο Κυριος Επαχτιτης για να αποδομησει το βίντεο αυτό;
Μας λέει ότι η αναφορά σε ΑΤΙΑ σημαίνει ότι είναι ufo …. Οντως ΑΤΙΑ σημαίνει αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα που στα αγγλικά σημαίνει Unidentified Flying Object… Και εδώ αρχίζουν οι λεκτικες και νοητικές υπερβάσεις του κυρίου Επαχτίτη..

Ότι εφόσον σημαίνει αγνώστου ταυτότητος ιπτάμενο αντικείμενο και εφόσον στα Αγγλικά τα αρχικά της ιδιας εννοιας δημιουργούν τη λέξη UFO άρα αυτοί που χρησιμοποίησαν την ελληνική λέξη και όχι την αγγλική θεωρούν οπωσδήποτε ότι αυτό που πετάει είναι !!!!εξωγήινος!!!….. Προφανώς Ο κύριος επαχτίτης θεωρεί ότι έχει κοινό από 6 έως 9 ετών αλλιώς δεν εξηγείται αυτή η σχιζοφρενική εξήγηση για να δημιουργησεις οπωσδηποτε ένα άρθρο.
Το ΑΤΙΑ ειναι ο ορισμος αυτου που ειδες και δεν το αναγνωρισες ωστε οταν πλεον ευρευνηθει και αναγνωριστει στο τι ηταν να ταξινομηθει αναλογα !
Αν δούμε ένα γάιδαρο στον ουρανό, έναν γάιδαρο που πετάει, επειδή θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να εξηγήσουμε ότι ο γάιδαρος πετάει και επειδή ίσως δεν γνωρίζουμε αν είναι 4 ή 6 τα πόδια που βλέπουμε λόγω απόστασης αναγκαστικά θα πούμε ότι αυτό που βλέπουμε είναι ένα ΑΤΙΑ, ένα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο και ο λόγος που θα το πούμε είναι για να ψάξουμε να βρούμε τι ήταν αυτό το αντικείμενο, μόλις βρούμε τι ήταν αυτό το αντικείμενο θα το κατατάξουμε ανάλογα με αυτό που ηταν.!!!
Εάν δεν υπήρχε η λέξη-ορισμός Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενο Αντικείμενο δεν θα υπήρχε και η έρευνα για να αποδειχτεί Τι είναι αυτό το ιπταμενο αντικείμενο…. Ηταν γαιδουρι , ηταν εξωγηινος , ηταν η μαλακια που σε δερνει τι ηταν;
Η νοητική βλακεία όμως του κυρίου Επαχτίτη προσπαθεί να πείσει το κοινό του ότι αφου θεωρείτε ότι είναι ιπτάμενο αντικείμενο θα πρέπει να είναι και εξωγήινο… Και με ποιο τροπο θα λεγαμε κατι ωστε να το ερευνησουμε; …Α κοιτα ρε αυτο εκει πανω στα δεκα χιλιαδες μετρα δεν ειναι ενα μπαλονι μετεωρολογικο που λεει πανω λιζα κοψε την μπηχτη τυφλωνει; ..Πως θα προσδιορισεις αυτο που δεν γνωριζεις τι ειναι αν μας κανει αχταρμα την ελληνικη γλωσσα ο Επαχτιτης …Μας πηδησε το Ατια ..τωρα εγω πως θα τα ονομαζω τα γαμημενα που πετανε και δεν ξερω τι ειναι; Α κατι πετα αλλα δεν ξερω τι ειναι αλλα δεν ειναι εξωγηινο;;;; Δηλαδη ΑΚΠΑΔΞΤΕΑΔΕΕ ..Ετσι μας βολευει;
Να πω έλεος;… Να πω στον κύριο ότι θα πρέπει να ντρέπεται που θεωρεί ότι το κοινό του είναι τόσο ηλίθιο; να πω ότι αυτά όλα που κάνει όπως έχει κάνει με τους ψεκασμούς όπως έχει κάνει με τους εμβολιασμούς όπου ζήτησε συγνώμη σε δημοσιογράφο.. Ότι κάνουν κακό στο συνολο;
Ότι αν πεις σε κάποιον δεν έρχεται το τρένο να σε πατήσει και έρχεται το τρένο να σε πατήσει απλά θα τον σκοτώσεις;
Ενώ αν πεις Πρόσεχε το τρένο και δεν έρχεται τρένο Απλά ο άνθρωπος θα είναι προσεκτικός;
Αυτά εκεί πέρα τα παιδιά που τα βραβεύουν οι Εβραίοι που τα βγάζουν στην τηλεόραση 6 μήνες ιστοσελίδες δεν ντρέπονται να κοροϊδεύουν τη γενιά τους; νομίζουν ότι δεν θα έρθει ποτέ η ώρα που όλα αυτά θα φανούν κι ότι οι ιδιοι θα είναι σχεδόν εγκληματίες στη Συνείδηση των ανθρώπων;
Είναι άλλο να μη γνωρίζεις κάτι, να κάνεις κάτι άθελά σου , και άλλο να γνωρίζεις ακριβώς την κάνεις. Είναι άλλο η αφέλεια αν έχεις καλούς σκοπους και άλλο η αφελεια όταν έχεις κακούς σκοπούς και άλλους τόπους
Δεν συνεχίζω άλλο ο Επαχτίτης προφανώς θα εκμεταλλευτεί τα πάντα για να δημιουργήσει μία σελίδα με αναγνωσιμότητα, θα διαστρεβλώσει το λόγο τον ελληνικό, θα διαστρεβλώσει τις έννοιες, θα παρουσιάσει τα επικίνδυνα ως κανονικά, τα κανονικά ως επικίνδυνα αυτή είναι η δουλειά του αυτό ήρθε να κάνει αυτες τις εντολές έχει…. ελπίζω διαβάζοντας κάποιοι Αυτό το άρθρο να σώσουν τουλάχιστον το νέο τους το παιδί, τον έφηβο τους που εκεί πέρα που μπαινει μπορεί να τους κάνει το μυαλό σ****.
Εκτός και αν εσείς πιστεύετε ότι το να διαστρεβλώσεις την έννοια αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα και να την περάσεις ντε και καλά οτι μιλάει για εξωγήινο απο τον Άρη είναι μία σωστή βάση και γνώση που πρέπει να χουνε οι αναγνώστες και όχι μόνο αυτό…
Να επιμένεις να θες να δείξεις μία σελίδα η οποία κάνει πόλεμο ενάντια στην ψεύτικη είδηση, δηλαδή είναι 10 χρόνια μία σελίδα hoax αλλά με τον έξυπνο τρόπο και όχι τον ελεγχόμενο τρόπο… Με τον σωστό τρόπο που η κρίση πλέον του καθενός και λειτουργεί και δεν διαμοιράζει δογμα για να φτιάξει κοπάδι..Και εσυ Να επιμένεις να θές να την αποδόμησεις ε πρέπει να σαι πολύ στημενος και προδοτης!

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ MEGA TROLL
katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου