Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Αστυνομικοί άνοιξαν πυρ κατά αυτοκινήτου στο Μπρίστολ - Νεκρός ο οδηγός.

Βρετανοί αστυνομικοί άνοιξαν πυρ γύρω στις 11.30 το πρωί της Τετάρτης (ώρα Ελλάδας) κατά οδηγού αυτοκινήτου σε αυτοκινητόδρομο στο Μπρίστολ, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Αστυνομικοί άνοιξαν πυρ κατά αυτοκινήτου στο Μπρίστολ - Νεκρός ο οδηγός
Το περιστατικό σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο M5, στο ύψος της εξόδου προς την κωμόπολη Πόρτισχεντ και η κυκλοφορία έχει διακοπεί από εκείνη την ώρα και στα δύο ρεύματα.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας είπε τα εξής στο BBC Radio: «Καθώς έβγαινα από το Πόρτισχεντ είδα μπροστά μου ένα περιπολικό. Μαζί με άλλα αυτοκίνητα περικύκλωσαν ένα κόκκινο Corsa και άνοιξαν πυρ κατά του οδηγού, πυροβολώντας 5-6 ή και περισσότερες φορές μέσα από το παράθυρο του συνοδηγού. Στη συνέχεια έσυραν έναν άνδρα από το αυτοκίνητο και του έκαναν καρδιοπνευμονική ανάνηψη».
Αυτήν την ώρα, εκτός από τα περιπολικά βρίσκονταν στο σημείο και άλλα οχήματα, ενώ έχει προσγειωθεί στο σημείο και νοσοκομειακό ελικόπτερο.

Λίγη ώρα αργότερα, η αστυνομία, σύμφωνα με το BBC εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι ένα άτομο έχει πεθάνει από το συγκεκριμένο περιστατικό, χωρίς να διευκρινίζει ποιος είναι. Όπως δηλώνει ο Επίτροπος της Αστυνομίας, έχει ξεκινήσει η έρευνα για να εξακριβωθεί κάθε πτυχή της υπόθεσης.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου