Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Τι είναι τελικά το CERN;

Το σύμπαν μας μπορεί σύντομα να είναι κρύο και νεκρό, χάρη στους επιστήμονες που συμμετέχουν στο πείραμα του CERN γνωστό σαν Alpha-2.Αποτέλεσμα εικόνας για cern

Το μεγαλύτερο εργαστήριο φυσικής υψηλής ενέργειας στον κόσμο, είναι το CERN, το σπίτι του Large Hadron Collider, τόσο μεγάλο που κάθεται και στις δύο πλευρές των συνόρων, μεταξύ Γαλλίας και Ελβετίας. Το όνομα του ίδιου του CERN είναι μια συρρίκνωση του Cernunnos, του  θεού του κάτω κόσμου, που λατρεύτηκε από τους αρχαίους Κέλτες. Ο Cernunnos είναι σύμβολο της απληστίας του ανθρώπου. Φέρνει ένα πορτοφόλι γεμάτο νομίσματα.
Στην έδρα της Γενεύης βρίσκεται ένα άγαλμα του Σίβα.Αυτή η θεότητα, για πολλές χιλιάδες χρόνια, έχει συνδεθεί με την εξόντωση. Ο Σίβα είναι ο ραβιστής, ο οποίος τελικά καταστρέφει όλα τα πράγματα, συμπεριλαμβανομένης της Γης. Το λογότυπο του CERN ενσωματώνει τον αριθμό του θηρίου, 666, όπως προβλεπόταν από την Αποκάλυψη, στο κεφάλαιο 13.
Όταν το CERN ήταν υπό κατασκευή, οι εκσκαφείς ανακάλυψαν ρωμαϊκά ερείπια του 4ου αιώνα,και χτίστηκε στη θέση ενός ρωμαϊκού ναού για τη λατρεία του Απόλλωνα.
Σήμερα οι επιστήμονες ετοιμάζονται να ρίξουν το διακόπτη ισχύος, στο νεότερο πείραμα Alpha. Ο σκοπός του πειράματαος Alpha είναι η δημιουργία αντιύλης. Πριν από το έτος 2016, ο άνθρωπος κατάφερε να παράγει μόνο χαλαρά σωματίδια της εξωτικής ουσίας. Κάθε φορά που η αντιύλη ανακτάται από το λάκκο, φέρνει μαζί της εξ ορισμού, την καταστροφή και το χάος.


http://beforeitsnews.com/prophecy/2017/09/cern-employee-spills-the-beans-on-what-cern-is-video-2494440.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου