Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: V-DAY! ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ; ΟΥΤΟΠΙΑ 2020-ΑΝΑΛΥΣΗ.

 


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Είτε συμβαίνει είτε όχι το V-Day της 1ης Νοεμβρίου, πρόκειται να είναι μια ιστορική ημέρα – και πιθανώς πολύ επικίνδυνη.

Warning: V-day! Danger in October and November? Utopia 2020 Trailer Analysis

Το Ordo Ab Cho είναι η λατινική φράση για το «Order Out of Chaos». Σύμφωνα με βασικό δόγμα Ιλλουμινάτι ή ανώτερο μασονικό, η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα προκύψει μετά από μια περίοδο χορογραφημένου χάους, την οποία το κράτος πιθανότατα θα εφαρμόσει μέσω πολέμου και αιματοχυσίας. Μασονικοί μυημένοι που προχωρούν και τελικά επιτυγχάνουν τον 33ο βαθμό λαμβάνουν ένα κόσμημα με την επιγραφή «Ordo Ab Chao», περιτριγυρισμένο με τρία αλληλένδετα τρίγωνα.

Ο καθηγητής Georg Wilhelm Friedrich Hegel, μασώνος και πολιτικός και κοινωνικός επιστήμονας στο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου (1817-1831), υποστήριξε ότι ο άνθρωπος μπορούσε να διαμορφώσει την ιστορία και να επιτύχει την απόλυτη ειρήνη μόνο μέσω επαναλαμβανόμενων επεισοδίων ελεγχόμενης σύγκρουσης μεταξύ αντιτιθέμενων δυνάμεων. Ο Χέγκελ υποστήριξε την ιδέα ότι οι άνδρες πρέπει να δημιουργήσουν, να χειριστούν και να διαχειριστούν αυτήν τη σύγκρουση για να δημιουργήσουν ένα προκαθορισμένο αποτέλεσμα – την ελεγχόμενη αλλαγή, τη σύνθεση.

Τhe Purge Election Year – Don’t Fall For It!

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου