Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019

Η στρατιωτική άσκηση στο Λος Άντζελες δεν ήταν άσκηση!Φοβερό βίντεο δείχνει τα στρατιωτικά ελικόπτερα να προσγειώνονται ανάμεσα σε σπίτια και καταστήματα!

Δεν θα διεξήγαγαν μία άσκηση σε μια κατοικημένη περιοχή, που πετούν πολλά ελικόπτερα σε ένα αστικό δρόμο με ψηλούς φοίνικες στο δρόμο. Υπάρχουν στρατιωτικές περιοχές σε στρατιωτικές βάσεις για τη διεξαγωγή κάθε είδους εκπαίδευσης «αστικού πολέμου». Ένα ατύχημα, εάν αυτό ήταν άσκηση, θα ήταν ένας ελιγμός που θα τελείωνε την καριέρα.

Δείτε την παρακάτω εικόνα, τα κτίρια ή τα καταστήματα έχουν παραβιαστεί βίαια.
Θα βάλω το βίντεο στο κάτω μέρος. Τα πληρώματα ανθρώπων με προφανώς λευκές στολές (κοστούμια hazmat;) απομάκρυναν τα πράγματα και ίσως τους ανθρώπους από το κτίριο (τα). Τι ήταν τόσο σημαντικό που δεν μπορούσαν απλώς να οδηγούν επάνω, και να βγαίνουν έξω;
Οι πρώτες μου σκέψεις ήταν ένα βιο-όπλο ή ένα βιο-οπλοποιημένο άτομο. Η διαίσθησή μου, λυπούμαι που είμαι μη ταπεινή, είναι πέρα ​​από το θεαματικό.
Τα λευκά κοστούμια, ταξίδεψαν με τα ελικόπτερα. Αυτά εξήχθησαν μετά από κάποια αποστολή
Και το P-8A Ποσειδώνα που κυκλοφορεί στις 4 Φεβρουαρίου. Το P8 αντικαθιστά το παλιό Turboprop P3, η δουλειά του μπορεί να είναι πολλά, αλλά ο συντονισμός άλλων αεροσκαφών σε μια επιθετική  δύναμη είναι ένας
από αυτούς. Ηλεκτρονική περιήγηση, συμπεριλαμβανομένου του βίντεο.
Υπάρχει κάποια διαμάχη σχετικά με τη διεύθυνση του κτιρίου, παρόλο που μια διεύθυνση μπορείτε να τη δείτε καθαρά σε αυτήν την Google Street View shot. 1138 Wilshire.
Το κτίριο παραβιάστηκε βίαια και επιβιβάστηκε όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες των μαρτυριών παρακάτω.
Μια σύνδεση με το δικηγορικό γραφείο Girardi που βρίσκεται στο 1126 Wilshire; Το επόμενο κτίριο πάνω από το "Guatamala House of Culture".
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ NUKE PRO.NET : Corfiatiko.blogspot.com

Στρατιωτικές ασκήσεις  λαμβάνουν χώρα στο Λος Άντζελες,στις Περιοχές τουLong Beach.

DOWNTOWN LOS ANGELES (CBSLA) -  Ο Αμερικανικός Στρατός άρχισε να ασχολείται με ασκήσεις το βράδυ της Δευτέρας στις περιοχές του Λος Άντζελες και του Long Beach, οι οποίες προγραμματίζονται να διαρκέσουν μέχρι το Σάββατο.
"Οι κάτοικοι μπορεί να ακούνε ήχους που σχετίζονται με την εκπαίδευση, συμπεριλαμβανομένων των προσομοιώσεων αεροσκαφών και όπλων", σύμφωνα με δήλωση του Στρατού.
Οι κάτοικοι που ζουν κοντά στην περιοχή όπου πραγματοποιείται η εκπαίδευση ενημερώθηκαν για τις ασκήσεις, ανέφεραν αξιωματούχοι.
Το Stu Mundel του Sky9 ήταν πάνω από το κέντρο της πόλης το βράδυ της Δευτέρας και ανέφερε ότι από τις 10 μ.μ. η εκπαίδευση ολοκληρώθηκε, αλλά θα μπορούσε να συνεχιστεί στο εγγύς μέλλον.
Αρκετές γειτονιές επηρεάστηκαν, συμπεριλαμβανομένης της Silver Lake, στο κέντρο του LA και στο Long Beach.
Ο Mundel ανέφερε ότι ο στρατός έφτασε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και ήταν πολύ ευγνώμων για το γεγονός ότι μπορούσε να χρησιμοποιήσει μέρος της ιδιωτικής περιουσίας.

"Οι τοπικές εγκαταστάσεις εδάφους και κατάρτισης στο Λος Άντζελες παρέχουν στον στρατό μοναδικές τοποθεσίες και προσομοιώνουν αστικά περιβάλλοντα που τα μέλη των υπηρεσιών ενδέχεται να συναντήσουν όταν αναπτύσσονται στο εξωτερικό", σύμφωνα με το στρατό.
"Δεν υπάρχει αντικατάσταση για ρεαλιστική εκπαίδευση. Κάθε επιλεγμένη θέση επιτρέπει στις ειδικές ομάδες χειρισμών και στα πληρώματα πτήσης να διατηρούν τη μέγιστη ετοιμότητα και ικανότητα, να επικυρώνουν τον εξοπλισμό και να ασκούν τις συνήθεις διαδικασίες ασφαλείας. "
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ CBS LOS ANGELES : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου