Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Τι ακριβώς κάνει η FEMA με 2500 γαλόνια κυανιούχου υδρογόνου;

Μια πηγή της FEMA λέει ότι η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Έκτακτης Διαχείρισης διέταξε 2500 γαλόνια κυανιούχου υδρογόνου να διανεμηθούν μεταξύ των στρατοπέδων της FEMA και των  φυλακών της FEMA σε εθνικό επίπεδο. Γνωρίζετε τι έχει γίνει η FEMA και τι σκοπεύει να κάνει με 2500 γαλόνια κυανιούχου υδρογόνου; πολύ περιορισμένες χρήσεις και οι περισσότερες δεν είναι καλές για τα ανθρώπινα όντα.

Η Wikipedia λέει: "Το κυανιούχο υδρογόνο (HCN), που μερικές φορές ονομάζεται πρωσικό οξύ, είναι μια χημική ένωση με τον χημικό τύπο HCN. Είναι ένα άχρωμο, εξαιρετικά δηλητηριώδες και εύφλεκτο υγρό που ζέει ελαφρώς πάνω από τη θερμοκρασία δωματίου, στους 25,6 ° C (78,1 ° F).Το HCN παράγεται σε βιομηχανική κλίμακα και αποτελεί πολύτιμο πρόδρομο για πολλές χημικές ενώσεις που κυμαίνονται από πολυμερή έως φαρμακευτικά προϊόντα. "

"Το HCN έχει μια αμυδρή πικρή αμυγδαλωτή οσμή που μερικοί άνθρωποι δεν είναι σε θέση να ανιχνεύσουν εξαιτίας ενός υπολειπόμενου γενετικού χαρακτηριστικού. Η πτητική ένωση έχει χρησιμοποιηθεί ως τρωκτικοκτόνο εισπνοής και δηλητήριο του ανθρώπου, καθώς και για τη θανάτωση φαλαινών.

Τα ιόντα κυανίου παρεμποδίζουν τα αναπνευστικά ένζυμα που περιέχουν σίδηρο. Κατά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, το κυανιούχο υδρογόνο χρησιμοποιήθηκε ως χημικό όπλο ενάντια στις Κεντρικές Δυνάμεις από τους Γάλλους από το 1916 και από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ιταλία το 1918, αλλά δεν βρέθηκε αρκετά αποτελεσματικό λόγω καιρικών συνθηκών ».

Έτσι, εκτός εάν η FEMA είναι στην επιχείρηση κατασκευής ή στην παρασκευή φαρμακευτικών προϊόντων, δεν έχουν ανάγκη από αυτήν την παραγγελία. 
Η Wikipedia λέει επίσης ότι "Η συγκέντρωση υδροκυανίου στο εύρος 100-200 ppm στον αέρα θα σκοτώσει έναν άνθρωπο μέσα σε 10 έως 60 λεπτά.

Μια συγκέντρωση υδροκυανίου των 2000 ppm (περίπου 2380 mg / m3) θα σκοτώσει έναν άνθρωπο σε περίπου ένα λεπτό. Η τοξικότητα προκαλείται από το ιόν κυανιδίου, η οποία αναστέλλει την κυτταρική αναπνοή δρώντας ως μη ανταγωνιστικός αναστολέας για ένα ένζυμο στα μιτοχόνδρια που ονομάζεται κυτοχρωμική οξειδάση. Ως τέτοιο, κυανιούχο υδρογόνο συγκαταλέγεται μεταξύ των χημικών όπλων ως παράγοντας αίματος.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου