Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Η Ινδία βάζει τα συστήματα όπλων και το ναυτικό σε επιφυλακή, λέει ότι οι βόμβες του Πακιστάν χτύπησαν στρατιωτικούς στόχους.

Ανακοινώνοντας ότι ένα πακιστανικό μαχητικό που καταρρίφτηκε την Τετάρτη είχε στοχεύσει σε στρατιωτικές τοποθεσίες, οι αεροπορικές δυνάμεις, το ναυτικό και ο στρατός της Ινδίας δήλωσαν ότι βρίσκονται σε μεγάλη επιφυλακή και είναι έτοιμοι να νικήσουν περαιτέρω απειλές.
Οι στρατιώτες της Ινδίας έκαναν την ανάληψη της κατάρρευσης του πακιστανικού μαχητικού
στον εναέριο χώρο την Πέμπτη.
Ο στρατηγός, Surinder Singh Mahal ,είπε ότι το τζετ έριξε βόμβες που έπληξαν τις ινδικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις, αλλά δεν προκάλεσαν σημαντικές ζημιές.
Το γεγονός είναι ότι το Πακιστάν στοχεύει στρατιωτικές εγκαταστάσεις, αλλά αποτρέψαμε τα σχέδιά τους. Οι βόμβες δεν μπόρεσαν να προκαλέσουν σημαντική ζημιά εξαιτίας της ταχείας δράσης του IAF " , δήλωσε ο μεγάλος στρατηγός.
Σε απάντηση, τα συστήματα όπλων της χώρας έχουν προετοιμαστεί και μηχανισθεί οι δυνάμεις που τίθενται σε κατάσταση αναμονής.
Σε περίπτωση περαιτέρω επιθετικότητας, ο ναυάρχης DS Gujral διαβεβαίωσε μια « αποφασιστική, γρήγορη και ισχυρή αντίδραση » από το Ινδικό Πολεμικό Ναυτικό, το οποίο έχει « αναπτυχθεί σε υψηλή κατάσταση ετοιμότητας και παραμένει έτοιμο σε τρεις διαστάσεις, σε ξηρά, θάλασσα και  αέρα. "
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ RUSSIA TODAY : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου